Turska se smotano snasla protiv nas u Istanbulu i idalje mislim da su imali dosta srece sto je odbrana bila slaba i sto je Ciro losu taktiku izpostavio.
Sve u svemo, vidjecemo. Trebam reci da me Belgije nije mnogo impresionirala za sada u kvalifikacijama.
Nema sta nas napad je i odbrana bas juce nismo imali nikako odbrane da je bio npr Spaha -Keno - Radeljic 5-1 bi uzeli Slo a Belgija radi navlakushu nama zato su igrali 1-1 sa Luksemburgom.
4-3-3 formacija bi derala guzove u napadu sa Dzekom -Muslimovicem -Ibisevicem Wowwwww
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
Tarik14 je napisao/la:Turska se smotano snasla protiv nas u Istanbulu i idalje mislim da su imali dosta srece sto je odbrana bila slaba i sto je Ciro losu taktiku izpostavio.
Sve u svemo, vidjecemo. Trebam reci da me Belgije nije mnogo impresionirala za sada u kvalifikacijama.
Ako su oni bili smotani koji smo onda klinac bili mi
Idemo U Belgiju 100 % spremni ako Bogda i moralno i fizicki,,,ubjedjen sam da cemo ih nabit i tamo i ovamo,,, i to
ibisevic ce dat 2 gola sigurno,takav imam predosjecaj...pozzz svim Bosancima u svijetu
Sasvim je sigurno da ce Belgija tesko doci do ikakvog "pozitivnog" rezultata u Zenici (remi 1-1 ili 0-0). A o pobjedi da ne govorim posto je to gotovo nemoguce. Vrlo tesko gubimo na Bilinom Polju.
newton_heath_lyr je napisao/la:Ukoliko bude februarskog termina treba obavezno zvati Zlatka Janjica igraca Arminie iz Bielefelda,provjeriti momka.
Sto njega, igra li on u prvoj uopste, uspio sam naci nekih podataka o njemu kupili su ga za 100 hiljada eura..samo ne znam odakle..
Gl;edao sam preglede buindes lige i momak ulazi u igru svako kolo po nekih 40tak minuta i u onim sturim izvjestajima uopste se ne cini losim.Izrazio je zelju da igra za Bosnu ,inace je porijeklom iz Bosanske Gardiske,rodjen je 1986 godine i kazem ako bude februarske utamice a Ciro kaze da ce je biti,trebalo bi momka provjeriti.
Bosnier je napisao/la:Bolje i to nego da ga igra tamo za neku drugu reprezentaciju...
narode ja mislim da je vrijeme da se napravi novi forum.stop za turske zastave.nepase ta zastava,jel sada moramo nositi i egipatsku ili iz tunisa zastavu.svaka cast svakome samo kada igra nasa repka vrijedi zakon NASA ZASTAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosnier je napisao/la:Bolje i to nego da ga igra tamo za neku drugu reprezentaciju...
narode ja mislim da je vrijeme da se napravi novi forum.stop za turske zastave.nepase ta zastava,jel sada moramo nositi i egipatsku ili iz tunisa zastavu.svaka cast svakome samo kada igra nasa repka vrijedi zakon NASA ZASTAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podrzajem to za zastave al nisam siguran da se to stavi na novu temu.