..to legendoMegamon je napisao/la:Bravo ja,ub'o Valencia Schalke 1-1![]()

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
..to legendoMegamon je napisao/la:Bravo ja,ub'o Valencia Schalke 1-1![]()
Ma uredu je, samo mi nije jasno zašto gubimo za zelenim stolom i koliko istih rezultata...ma teška su pravila za kup do zla boga. Nema veze, liga je naš prioritet.Interista di cuore je napisao/la:OTNYS,Bosco izvinite nisam znao da se racunaju i produzeci za iste utakmice,a jos sam pazio one gore...sorry
Oznacene su utakmice na koje se tipovalo identicno.Bosco je napisao/la:Ma uredu je, samo mi nije jasno zašto gubimo za zelenim stolom i koliko istih rezultata...ma teška su pravila za kup do zla boga. Nema veze, liga je naš prioritet.Interista di cuore je napisao/la:OTNYS,Bosco izvinite nisam znao da se racunaju i produzeci za iste utakmice,a jos sam pazio one gore...sorry
teska pravila !?Bosco je napisao/la:Ma uredu je, samo mi nije jasno zašto gubimo za zelenim stolom i koliko istih rezultata...ma teška su pravila za kup do zla boga. Nema veze, liga je naš prioritet.Interista di cuore je napisao/la:OTNYS,Bosco izvinite nisam znao da se racunaju i produzeci za iste utakmice,a jos sam pazio one gore...sorry
Dao sam vam malo vremena da se konsolidujete,juventus 0244 je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Mi smo vec prosli, a vi ostali se sekirajte![]()
Tri igraca su tipovala 2:1 na Milan - Tottenham, zao mi je.Pa moze na jedan meč u kupu da svi tipuju12.d
U SportSport.ba KUP-u tri igraca istoga tima ukupno smiju tipovati na jedan par istim rezultatom., jesi se bio obradovao
Nisam ovo vidio, ne znam šta je bilo elninhu da je napravio ovakav previd, haj da je prije tipovao ja bi svoje izmjenio, ali on tipovao zadnji, a ja nisam provjerio tek danas vidim kakva glupost. Ništa sretno u daljem takmičenju, kako mi je krivoMont0 je napisao/la:Dao sam vam malo vremena da se konsolidujete,Ipak se ja zadnji smijem
sramota !juventus 0244 je napisao/la:Nisam ovo vidio, ne znam šta je bilo elninhu da je napravio ovakav previd, haj da je prije tipovao ja bi svoje izmjenio, ali on tipovao zadnji, a ja nisam provjerio tek danas vidim kakva glupost. Ništa sretno u daljem takmičenju, kako mi je krivoMont0 je napisao/la:Dao sam vam malo vremena da se konsolidujete,Ipak se ja zadnji smijem
Treba ovu formu prenijeti i u ligu.Tamo smo tanki.reds je napisao/la:Pijetlovi vode sa 2:0 pogodcima @Zdene !
Ništa idemo dalje, liga je prioritetelninho_resTO je napisao/la:@ nadam se da moji saigraci mogu shvatiti da je od pocetka ove sezona velika lova u pitanju i jednostavno nisam mogao odoliti![]()
![]()
od sada , pa nadalje i u buduce punom parom , skoncentrisani na ligu
koja glupost majko moja
Jest' vala, ne možemo meda u ligi.Johnyx95 je napisao/la:Treba ovu formu prenijeti i u ligu.Tamo smo tanki.reds je napisao/la:Pijetlovi vode sa 2:0 pogodcima @Zdene !
Monolog je napisao/la:Travari(Joint_Fc) i Delfini igraju izuzetno zanimljivu utakmicu. Trenutno je 1:1, a danas se sve rješava. Ono što je zanimljivo je da je trenutno 1:1 i kada se gledaju penali(da, znam da je rano da gledamo i to, al'...), tako da se s pravom i prije meča govorilo kako je ovo najneizvjesniji duel.
..svaka castGoalgetter je napisao/la:SK Stolac Hercegovina je osigurao prolaz dalje u osminu finala. Iako moja dvojica kolega nisu odigrali kup, uspio sam nas tim odvesti u osminu finala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.