Idi tu aksam skolu zavrsavaj,i mani se foruma.Ionako nikad insana od tebe.LBJ MVP je napisao/la:Najljepša ljubavna priča foruma i pored toga što se @Monolog i @Rio trude da ih zasjene
@grcaviba hajde nisi ni ti vise cesa svrbara,ko sto znas biti

Idi tu aksam skolu zavrsavaj,i mani se foruma.Ionako nikad insana od tebe.LBJ MVP je napisao/la:Najljepša ljubavna priča foruma i pored toga što se @Monolog i @Rio trude da ih zasjene
legenda reala je napisao/la:Najjače kad odem na prve stranice većine ovih tema, kako je nekad Ole Gunar Solskjer žario i palio![]()
S kim si takav si.Yebes godine,pa nisi valjda na robiji da ih brojisbagrcavi je napisao/la:Ljudi se mijenjaju samo se Hare ne odstupa od svojih mišljenja, al sam provalio da si blaži sadSa Carmanom, sa mnom i sa još par njih si baš bio rigorozan, stižu te godine Hare
Druze, sta god da je plasticna hirurgija siguran sam da nema puno veze sa ozbiljnom sportskom medicinom. Pa jel to se kod nas u zemlji nije mogao naci niti jedan jedini fizioterapeut specijalista da bude s repkom?lisander je napisao/la:Jao, jao nasli se vas dvojica raspravljat i o Karabegu, inace covjek je u FK Sarajevo vec duzi niz godina doktor, a inace plasticna hirurgija nisu samo sise i slicno.mokhe je napisao/la:mo-bih je napisao/la: I može li mi neko objasniti koji je fazon sa onim Karabegom što mu Pape toliko vjeruje, koliko sma ja skontao lik je plastični hirurg i bavi se više sisama i usnama nego ligamentima![]()
![]()
![]()
Naša posla, baš se pitam od kojeg li su lika iz saveza žena i švalerka dobila sise džaba od Karabega...
ja kad sam prvi put vidio Karabega u repci mislio sam da je neka za*ebancija...
ja i šta s ovim? šta se provaljujemo? ne kontamemir79 je napisao/la:Prije nego sto se isprovaljujete, trebate malo provjeriti ko je i sta je Karabeg Reuf. On vas sve ima u malom prstu. Gdje pise da je Karabeg samo "plasticni hirurg"?
http://www.karabeg.com/operacije/13/117.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fizioterapeut?mokhe je napisao/la:ja i šta s ovim? šta se provaljujemo? ne kontamemir79 je napisao/la:Prije nego sto se isprovaljujete, trebate malo provjeriti ko je i sta je Karabeg Reuf. On vas sve ima u malom prstu. Gdje pise da je Karabeg samo "plasticni hirurg"?
http://www.karabeg.com/operacije/13/117.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ok, lik je hirurg, ali dalje nije npr. fizioterapeut...
Brate Karabeg je bo medicine, i sto se tice fiziotarapeutskog i hirurskog posla, osjetio sam to na svojoj kozi, znaci reprezentacija nikad nece imat boljeg doktora.mokhe je napisao/la:Druze, sta god da je plasticna hirurgija siguran sam da nema puno veze sa ozbiljnom sportskom medicinom. Pa jel to se kod nas u zemlji nije mogao naci niti jedan jedini fizioterapeut specijalista da bude s repkom?
i jaka mu je referenca sto je doktor u FK Sarajevo, bez uvrede...
harishp je napisao/la:S kim si takav si.Yebes godine,pa nisi valjda na robiji da ih brojisbagrcavi je napisao/la:Ljudi se mijenjaju samo se Hare ne odstupa od svojih mišljenja, al sam provalio da si blaži sadSa Carmanom, sa mnom i sa još par njih si baš bio rigorozan, stižu te godine Hare
E cuj Karabeg im ne valja.Virtu4l je napisao/la:Sad ni Karabeg ne valja, haha.
Sta je strucnjaci, ne mozete pljuvati po spisku, pa ste nasli strucni stab... joj cirkusa.
Jbg kriv je Susic ne prati dovoljno njihov rad.Cartman je napisao/la:Ljudi dragi, zar stvarno vrijedi o doktoru diskutovat? Treba pravit i spisak doktora odsad, ima li kakvih dobrih medicinskih studenata po Evropi, da ih ukrademo?
Ma Papetov brat je sigurno profesor tom malom.bagrcavi je napisao/la:Pape juče viđen ispred medicinske škole, kažu prati ko bi se mogao razviti u dobrog doktora za repku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.