Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 11 jul 2010, 01:13
bosanac035 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:bosanac035 je napisao/la:Džaba njemu 7-8 asistencija u prosjeku kad je milijarde napada završio sam da niko lopte nije taknuo, kraljica James nikad nije bio istinski vođa na terenu, što KObe jeste,a sad možda on misli da će pored Wadea biti prva violina, MALO SUTRA, dobio je igrače koje je sam tražio u Clevelandu, nije uspio, NIKAD NEĆE BITI "KRALJ" kako ga nazivaju jer su kraljevi vođe, Jordan, Wade, Kobe, Magic...
Sto mi ne odgovori na pitanje? Da li je imao bolji tim nego sto je Kobe imao? Da li su saigraci koje je Kobe imao, bili bolji od onih koje je James imao? Da li je Kraljica ili Kralj to ce pokazati vrijeme, na nama je da cekamo strpljivo i da vidimo. Tim koji je dobio u ovoj sezoni, moze se reci da je trazio, ali naravno, moglo je biti bolje, mogao je Amare biti doveden a ne Jamison, bilo je tu kombinacija, ali sta je tu je, idemo dalje. Bice kako bude. Svi imamo svoja misljenja i to je to. To da li je bio istinski vodja na terenu, govori samo za sebe vrijeme prije Jamesa i za vrijeme Jamesa u Cavsima. Ne znam ciji si ti fan, za koga navijas, molim te reci mi? Je li to Boston, LAL, Chicago?
Rekao sam ti da Cleveland nimalo ne zaostaje za Lakersima po rosteru, problem je bio u LeBronu i njegovom nabijanju statistike, što Kobe ne radi bar u zadnjih nekoliko sezona, a ja sam fan Lakersa i Bullsa... i REDICKA

Znaci Mo, Delonte, Big Z su kvalitete Artesta, Odoma, Fishera, Bynuma, Gasola!? Jesi li fkt ozbiljan kad to kazes!?
Svaka cast za tu konstataciju hahahahahahahahahahahahahahahahaha i jos jednom hahahahahhahahahahahah
Nisam ni sumnjao da si navijac Lakersa, Bullsa ili Bostona. Moja pretpostavka je bila tacna
GO CAVS GO
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
bosanac035
-
Kontakt:
Postao/la bosanac035 » 11 jul 2010, 01:22
Moraš ti ići na tu konstaataciju zbog idola Jamesa, slabiji su igrači to stoji, nisam ni rekao da su bolji od Lakersa. Tvoj idol je je imao zaleđa, ti ćeš reći sad u lošem Jamisonu u lošem Williamsu u lošem Z-u u lošem Varejaou itd ma daaaj ba.

I Love this game !!!
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 11 jul 2010, 01:28
elninho_resTO je napisao/la:statistika neigra,po njoj je dosta igraca bolje od joradana
al haj daj ovaj podatak
lbj rijesio zadnjih napada?
kobee riijesio zadnjih napada?
mozete dat podatke kakve hocete,al jordan,magic,kobe
pa james i ostali
Nadam se da razumijes engleski ovo sto cu copy paste, cifre su me iznenadile, nisam mogao da vjerujem ali evo kopirat cu ti pa pogledaj i uvjeri se sam, imas i navedenu stranicu da vidis da nisam izmislio. Nadam se da neces zanijemiti nakon ovoga sto procitas i vidis, te da ces se gospodski izvinuti. Eto ti dokazi
"Game Winning Shot Opportunity = 24 seconds or less left in the game, team with the ball is either tied or down by 1 to 2 points. "
Here's the list...
http://www.82games.com/gamewinningshots.…
Now, the interesting things to note...
Kobe has more game-winning shot attempts then anyone else on the list
Kobe is fourth on the list in game-winning shots made. LeBron is number one.
Kobe shoots 0.250 in this situation (14 for 56), which is one of the worst percentages of anyone on the list. Lebron was 17 of 50 for .340. Melo was 13 of 27 for .481
Kobe also managed to turn the ball over five times in these situations, more then anyone else on the list.
Kobe only has one assist in these situations. LeBron had 6.
Eto dokaza i za kriticne situacije kada je kraj utakmice!
Hvala i molim lijepo!!!
Mes Que Un Club!
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 11 jul 2010, 01:31
bosanac035 je napisao/la:Moraš ti ići na tu konstaataciju zbog idola Jamesa, slabiji su igrači to stoji, nisam ni rekao da su bolji od Lakersa. Tvoj idol je je imao zaleđa, ti ćeš reći sad u lošem Jamisonu u lošem Williamsu u lošem Z-u u lošem Varejaou itd ma daaaj ba.

Ja sam se nasmijao na tvoju konstataciju jer si konstatirao da Cavsi nimalo ne zaostaju za Lakersima, to je smijesno reci covjece. Pogledaj roster, nisam rekao da je James imao slabe saigrace, ali slabije od Kobija svakako jeste. To sam ja rekao i stojim iza toga, uostalom vec sam rekao da navijam za Cavse ali sam realan glede rostera. Samo se nadam da cemo dovesti 2 ili 3 nova igraca da poboljsamo sliku tima.
Mes Que Un Club!
-
Ted Mosby
-
Kontakt:
Bezpotrebno vodite rasprave, James je bolji u svemu od Kobea i točka
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
Italia
-
Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:bosanac035 je napisao/la:Moraš ti ići na tu konstaataciju zbog idola Jamesa, slabiji su igrači to stoji, nisam ni rekao da su bolji od Lakersa. Tvoj idol je je imao zaleđa, ti ćeš reći sad u lošem Jamisonu u lošem Williamsu u lošem Z-u u lošem Varejaou itd ma daaaj ba.

Ja sam se nasmijao na tvoju konstataciju jer si konstatirao da Cavsi nimalo ne zaostaju za Lakersima, to je smijesno reci covjece. Pogledaj roster, nisam rekao da je James imao slabe saigrace, ali slabije od Kobija svakako jeste. To sam ja rekao i stojim iza toga, uostalom vec sam rekao da navijam za Cavse ali sam realan glede rostera. Samo se nadam da cemo dovesti 2 ili 3 nova igraca da poboljsamo sliku tima.
ovdje spamas a na tekmu neces da se prijavis.. dobro dobro, reci cu te ja divljaku..
ted ja mislio ti ozbiljan korisnik

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
Ted Mosby
-
Kontakt:
Pa i jesam ozbiljan, pa da je on imao Shaqa u godinama u kojim su ga imali Lakersi i Kobe, te Wade sad mu ne bi niko bio ravan. Pa u svim statistikama i kategorijama je bolji od Kobea
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 11 jul 2010, 01:39
Italia je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:bosanac035 je napisao/la:Moraš ti ići na tu konstaataciju zbog idola Jamesa, slabiji su igrači to stoji, nisam ni rekao da su bolji od Lakersa. Tvoj idol je je imao zaleđa, ti ćeš reći sad u lošem Jamisonu u lošem Williamsu u lošem Z-u u lošem Varejaou itd ma daaaj ba.

ovdje spamas a na tekmu neces da se prijavis.. dobro dobro, reci cu te ja divljaku..
ted ja mislio ti ozbiljan korisnik

hahahaha, na tekmu cu se prijaviti, sam si rekao niko ne zna sta donosi sutra, tako da cu javiti kada budem 99% siguran da dolazim, a mislim da cu biti siguran, ali vjerovatno sutra javim
Mes Que Un Club!
-
Wolverine
-
Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:
Znaci Mo, Delonte, Big Z su kvalitete Artesta, Odoma, Fishera, Bynuma, Gasola!? Jesi li fkt ozbiljan kad to kazes!?
Svaka cast za tu konstataciju hahahahahahahahahahahahahahahahaha i jos jednom hahahahahhahahahahahah
Nisam ni sumnjao da si navijac Lakersa, Bullsa ili Bostona. Moja pretpostavka je bila tacna
GO CAVS GO
jamison? shaq?
nego:
+1
-
Italia
-
Kontakt:
ma nista to alane, zavrsena prica.. ja tebe vise ne racunam u prvih 11.. noz si nam u ledja zabio..
ted, pricamo o Kobe Bryantu.. iskreno nije mi najdrazi bas, ali to je Kobe.. istina da James nije imao kvalitetne saigrace, ali sad cemo vidjeti kako ce se on ponasati kada bude imao saigrace i kad ne bude samo daj meni loptu, ocu ja loptu..
-
bosanac035
-
Kontakt:
Postao/la bosanac035 » 11 jul 2010, 01:43
adriano_leite je napisao/la:bosanac035 je napisao/la:Moraš ti ići na tu konstaataciju zbog idola Jamesa, slabiji su igrači to stoji, nisam ni rekao da su bolji od Lakersa. Tvoj idol je je imao zaleđa, ti ćeš reći sad u lošem Jamisonu u lošem Williamsu u lošem Z-u u lošem Varejaou itd ma daaaj ba.

Očigledno se nismo dobro razumjeli u prethodnim postovima sad je ok. Slažem se a Cavsima puno sreće u narednim sezonama, pa eto ako uspijete i titulu nekako zgrabiti bez one "stuhe" Jamesa

I Love this game !!!
-
Ted Mosby
-
Kontakt:
Italia je napisao/la:ma nista to alane, zavrsena prica.. ja tebe vise ne racunam u prvih 11.. noz si nam u ledja zabio..
ted, pricamo o Kobe Bryantu.. iskreno nije mi najdrazi bas, ali to je Kobe.. istina da James nije imao kvalitetne saigrace, ali sad cemo vidjeti kako ce se on ponasati kada bude imao saigrace i kad ne bude samo daj meni loptu, ocu ja loptu..
Vidjet ćemo u sezoni, treba pričekati sa raspravama, zato nemojte još blatit, ima još do početka sezone
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
-
Italia
-
Kontakt:
ja nikoga ne blatim, uopste ne pratim pricu nego procitah da je James bolji od Kobea.. stvarno ljudi..
-
Ted Mosby
-
Kontakt:
A kao da je Kobe bolji, vjerujem da Jamesovo vrijeme tek dolazi, da je kucnuo njegov čas
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
-
Wolverine
-
Kontakt:
evo i durantovo vrijeme tek dolazi, jel on bolji od jamesa i kobea? nije.
budimo realni, svaka cast jamesu, ali kobe je bolji igrac od njega.
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 11 jul 2010, 01:51
bosanac035 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:bosanac035 je napisao/la:Moraš ti ići na tu konstaataciju zbog idola Jamesa, slabiji su igrači to stoji, nisam ni rekao da su bolji od Lakersa. Tvoj idol je je imao zaleđa, ti ćeš reći sad u lošem Jamisonu u lošem Williamsu u lošem Z-u u lošem Varejaou itd ma daaaj ba.

Očigledno se nismo dobro razumjeli u prethodnim postovima sad je ok. Slažem se a Cavsima puno sreće u narednim sezonama, pa eto ako uspijete i titulu nekako zgrabiti bez one "stuhe" Jamesa

Hvala Bogu da smo se sporazumjeli, ti mozda kontas ja fan Jamesa i da cu navijati za svaki tim gdje on igra, ali ne, fan sam Cavsa i pri tome ostajem. Izgubili smo ga, zao mi je, za mene je bolji igrac od Kobija a tako ce i ostati, statistike koje sam iznio u prethodnom postu su argumenti za to sto sam konstatirao. Naredna sezona ce biti puna iznenadjenja, ali mislim da je ova situacija oko Jamesa dobrodosla Clevelandu, izgubili smo lidera, to stoji, ali Cavso ce na svaki moguci nacin pokusati dokazati Jamesu da je pogrijesio. Hvala sto nam zelis srecu, valjda cemo je imati, pa makar da budemo bolji od Miami-a

Mes Que Un Club!
-
Italia
-
Kontakt:
Pistonsi ostali bez Billupsa i gledaj na sta su spali.. sta ce tek biti Cavsima bez Jamesa..
-
amerosm
-
Kontakt:
Kao sto je napisao novinar New York Timesa.
"8.7.2010.godine on je bacio bijelu zastavu i rekao da je nesposoban da odvede jedan tim do naslova". Veliki igraci takodjer ga kritikuju, jedino ga Heat brani i on sam sebe. Po statistikama kao sto sam napisao ni Jordan nije najbolji svih vremena, ali ipak nisu one jedino mjerilo. Cak i neki navijaci LBJ-a s kojim smo ovdje dosta puta diskutovali nista ne pisu, jer znaju da je tim potezom sebe izbacio iz kruga najviecih svih vremena.
Jbg u Americi je takva tradicija da ces jedino biti cjenjen i biti medju najvecim ako si ostao uz svoj tim i u dobrim i u losim vremenima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Wolverine
-
Kontakt:
jeboga statistika.
jel david lee bolji igrac od garneta?
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 11 jul 2010, 01:55
Wolverine je napisao/la:evo i durantovo vrijeme tek dolazi, jel on bolji od jamesa i kobea? nije.
budimo realni, svaka cast jamesu, ali kobe je bolji igrac od njega.
Mozes li mi ti reci po cemu je Kobe bolji od Jamesa? De navedi neki dokaz, argument, molim te. Po cemu ti smatras da je Kobe bolji od Jamesa? Jel samo zbog osvojenih naslova? Ja mislim da je James bolji individualac od Kobija i za to sam naveo statistike, koje si mogao pogledati, glede ucinka u sezoni te ubacaja u kljucnim momentima utakmice itd. Molim te jos jednom, daj mi nesto da vidim po cemu je bolji Kobe
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.