FK Krajina Cazin

xavi26
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la xavi26 » 28 sep 2011, 14:59

Free_shooteR je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se obnavlja tribina i da se na kraju stavljaju stolice bez naslonjaca, pa to ima samo u BiH. Na Kosevu zapadna tribina zatvorena zbog ovakvih stolica, a u Cazinu stavljaju nesto sto drugi moraju skidati.

Pa Sejtani pobunite se, zaustavite ovu nevidjenu glupost.
potpis...

nadam se da se ovako nes nece desiiti kod nas u Kaknju...kad budu uskoro postavljali stolice..xD
znaci, rudar bolji u bodovima, a krajina u stolicama na tribinama.. :D
Volim te Bosno!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 sep 2011, 15:53

NeRi_K je napisao/la:Istina je da su stolice sa naslonjacima uslov za utakmice u Evropi, ali za koju god to ce morati biti uslov i za nasu ligu, pa zato kazem da postavljanje ovakvih stolica glupost i niko me ne moze ubijediti u suprotno. Slazem se da su ove jeftinije, ali mogla su se vala naci sredstva da se kupe druge stolice.
Razumijemo mi to druze ;), ali dobro je kad su i ove došle, jer ih prije nije bilo nikako, a vjerovatno nije mala razlika u cijeni, sad za sad je dobro, a za potrebe Krajine i više nego dovoljno ;)! A ako bi došlo do Premijer Lige ili Europe :mrgreen: , samim tim će biti i sredstava više, tako da te stolice ne bi bilo problem :)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 29 sep 2011, 13:48

gollum je napisao/la:
Free_shooteR je napisao/la:ima li slika renoviranog stadiona ???
slika
haj ako nista, imacu sta odvaljivati ove sezone kad dodjem na tekmu. :lol:

Zezeam se... ;)

cstitam!
MENI MOJE, A VAMA VASE

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 29 sep 2011, 15:42

NeRi_K je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se obnavlja tribina i da se na kraju stavljaju stolice bez naslonjaca, pa to ima samo u BiH. Na Kosevu zapadna tribina zatvorena zbog ovakvih stolica, a u Cazinu stavljaju nesto sto drugi moraju skidati.

Pa Sejtani pobunite se, zaustavite ovu nevidjenu glupost.
Jarane kakve veze ima sa naslonjacem ili bez njega,uostalom ovdje je jedna tribina a ne 4 kao sto svaki stadion mora imati da bi se na njemu moglo igrati neko europsko takmicenje.,znaci ako imas 3 tribine 100% sve kako treba stolice sa naslonjacem i ostalo stadion opet ne zadovoljava kriterije i ne moze se na njemu igrati jer nema 4 tribine.
Šejtani Cazin 1999 !

Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 sep 2011, 16:22

Ne, mogu se igrati evropske utakmice i na stadionima koji nemaju 4 tribine, odnosno tribinu na sve četiri strane.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 29 sep 2011, 16:32

Krajina i Evropa :mrgreen:
dobro je da ste poznati u svom kantonu :lol:

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 29 sep 2011, 19:11

Zaključak svega je da je dobro što su stavili bilo kakve stolice i što nam stadion poprima neki izgred.A da li stolice imaju naslonjač ili ne-to nije važno,možda sa zdravstenih razloga jes ;)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 29 sep 2011, 21:20

bosnacazin je napisao/la:Zaključak svega je da je dobro što su stavili bilo kakve stolice i što nam stadion poprima neki izgred.A da li stolice imaju naslonjač ili ne-to nije važno,možda sa zdravstenih razloga jes ;)
sa ove strane iza leda nepuse jaki vjetar ja neku noc bio sa trebom nekom ,,isla ona da mi pokaze te nove stolice kod nas na zapadu toga nema!!!! hahhahh dobre su!!!!
cestitam bar na nesto lici sada stadion!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 29 sep 2011, 21:33

vrebac86 je napisao/la:
bosnacazin je napisao/la:Zaključak svega je da je dobro što su stavili bilo kakve stolice i što nam stadion poprima neki izgred.A da li stolice imaju naslonjač ili ne-to nije važno,možda sa zdravstenih razloga jes ;)
sa ove strane iza leda nepuse jaki vjetar ja neku noc bio sa trebom nekom ,,isla ona da mi pokaze te nove stolice kod nas na zapadu toga nema!!!! hahhahh dobre su!!!!
cestitam bar na nesto lici sada stadion!!
Ma dobre su stolice 8-),jedino se leđa iskriviše na njima

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 01 okt 2011, 19:23

Rudar-Krajina 0 : 0 bravo momci
Šejtani Cazin 1999 !

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 02 okt 2011, 00:28

evo izvještaj s utakmice u Kaknju:

http://kakanjlive.com/prikaz2.php?subac ... m=&ucat=12&" onclick="window.open(this.href);return false;

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 02 okt 2011, 12:53

Koliko je koštala izgradnja ove tribine (djeluje mi da je nova)?
Hayley <3

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 02 okt 2011, 13:20

badblueboylivno je napisao/la:Koliko je koštala izgradnja ove tribine (djeluje mi da je nova)?
Tribina je prije bila,ali su je potpuno obnovili i stavili stolice.Na početku radova procjenjivalo da će sve(obnova tribine i stavlanje 2000 stolica) izaći 43.000 Km,dok neki dan na tvu čujem da je sve koštalo oko 80.000 KM.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 02 okt 2011, 13:27

badblueboylivno je napisao/la:Koliko je koštala izgradnja ove tribine (djeluje mi da je nova)?
Nije potpuno nova, na tom mjestu je bila betonska tribina bez stolica, oštećena vremenom, oronula i neravna, i to su bile samo horizontalne ploče za sjedenje, nije bilo vertikalnih dijelova (ono što ti bude iza listova nogu kad sjedneš na stolicu :mrgreen: ), pa je tu rasla trava i svašta nešto.
I sad je cijela tribina presvučena novim slojem + betonirani su i ti vertikalni dijelovi + postavljeno 2000 stolica. Projekat je koštao između 70 i 80 hiljada KM.

P.S. @bosnacazin bio brži, al hajd', da mi ne propadne post. :mrgreen:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 02 okt 2011, 13:33

80 000 :o :o :o
neko se fino ugradio :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 02 okt 2011, 23:17

Aha, znači pjeskarenje i to. Pa nije baš tako puno para. Djeluje mi kao da su u procjeni promašili, jer mi je 40k malo. Stolica, po komadu, da ga je'beš, mora biti barem 10KM. Puta 2k stolica.
Hayley <3

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 02 okt 2011, 23:59

ma super je ispalo,tribina ne moze biti bolja :D
Šejtani Cazin 1999 !

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 08 okt 2011, 19:27

Krajina-Omladinac 4:1 (Mirvić 2x,Rekić,Dizdarić - Lukić)
Krajina utakmicu rješila u prvom poluvremenu 4:0 a Omladinac imao dobru šansu pred kraj poluvremena ali je Harbaš dobro reagovao.U drugom je potpuno stala(sumnjivo) a Omladinac je dominirao,promašio penal i stvorio 2-3 prlike.Pred kraj utakmice Selimović je pogodio stativu iz slobodnog,a prije toga se obrukao u nekoliko navrata.

FK Krajina:Harbaš,Hušić,Šahinović,Palić,Muzgonja,Čahtarević(46' Račić),Dizdarić,Brkić(60' Džinić),Nuhanović,Rekić,Mirvić(46' Selimović)

NK Omladinac:Pejzić,Kešetović,Đonlić,Škahić,Čejvanović,Lukić,Džinić,Bratanović,Brčaklić,Sinanović(?),Halilkanović. Još su igrali:Huskić,Radulović,Mešanović,

Petko
Kontakt:

Post Postao/la Petko » 09 okt 2011, 13:08

Prvo poluvrijeme igra odlicna a sa igrom dosao je i rezultat 4:0 koji je zasluzen 100%. Na poluvremenu napravite izmjene u Krajini pa je golijada stala a moglo je jos 2-3 gola sigurno. Sudija Velić Stipo ( Livno) lik odradio svoj posao kako treba.Kad bi druge sudije ugledale se na njega gosti bi u svakom kolu dolazili do bodova.Jos pohvala za golmana Krajine Harbasa koji je odbranio penal i nakon toga jos jedan sut na gol koji je uputio izvodjac penala.
Šejtani Cazin 1999 !

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 okt 2011, 13:15

Petko je napisao/la:Prvo poluvrijeme igra odlicna a sa igrom dosao je i rezultat 4:0 koji je zasluzen 100%. Na poluvremenu napravite izmjene u Krajini pa je golijada stala a moglo je jos 2-3 gola sigurno. Sudija Velić Stipo ( Livno) lik odradio svoj posao kako treba.Kad bi druge sudije ugledale se na njega gosti bi u svakom kolu dolazili do bodova.Jos pohvala za golmana Krajine Harbasa koji je odbranio penal i nakon toga jos jedan sut na gol koji je uputio izvodjac penala.
Čestitke na pobjedi, znao sam da će biti ovako još kad sam vidio ko je ujutro krenuo put Cazina. Ipak kada fali 7 igrača iz startnih 11 teško se bilo čemu nadati

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.