Vjeruj, FSS da je htio mogao je bez problema uzeti Marina, ali neko je odlučio da je prioritet Subotić, a uzeti dvojicu tako kvalitetnih igrača ispred nosa švabama, nije lako, tako da su odlučili da se fokusiraju na jednog od njih, tačnije Subotića. I te priče da Marin nikad nije razmišljao o Srbiji, nisu tačne, jer je upravo dotični nekoliko puta za srpske medije izjavljivao da bi volio obući srpski dres, ali na njega niko relevantan nije obraćao pažnju zbog gore navedenih razloga.effe_sa je napisao/la:marku marinu nikad nije ni pala pomisao da igra za srbiju...on je od malih nogu u njemackoj i jednostavno tamo se nasao i poprimio njemacki mentalitet....a koliko znam rodjen je u bosni,al et srbija se trudila na razlicite nacine da prisvaja bosanske igrace...medjutim to i nije bas uvijek uspjevalo jer najbolji je primjer misimovic...marin nece mislim ni jednu utakmicu pocet iz pocetka, jako tesko...jer low ce njega koristit ko dzokera, bit ce nesto kao david odonkor na svjetskom prvenstvu u njemackoj....a ove price oko pojedinih igraca su jako smijesne, jer jednom sam procitao podatak koji samo pise na odredjenim stranicama iz srbije da je ballack po nekom dalje porijeklu srbin![]()
![]()
![]()
![]()
inace covjek rodjen u njemackoj i oba roditelja nijemci, al et ljudi svasta kopaju i traže možda čukun, čukun dede samo kako bi se ponosili nekim igračem koji igra za drugu selekciju.....
Što se tiče Ballacka stvarno ne znam koji bi idiot imao hrabrosti napisati jednu takvu glupost, ali ono što ja znam je da Ballack ima turske korijene.