Borac-Zvijezda-Zvijezda poslije kiksa kuci nema sta izgubit u Banja Luci,tako da ovdje svasta biti...
Leotar-Sarajevo-Cinjenica da Sarajevo nikad u Trebinju nije pobjedilo,uz to treba dodati da je lakse uzet Mancesteru bodove,nego Leotaru u Trebinju,govori da se Sarajevo nece dobro provesti...mada navijacki uvijek se treba nadati...al et
Zrinjski-Travnik-Travnik nema sta izgubit,Zrinjski nemoze previse dobiti,bit ce dosta golova,vjerovatno puno vise u mrezi Nurkovica
Čelik-Sloboda-Mesanovicu nemozes svugdje podmazivati sudije,nije svugdje cirkus i ratno bojiste ko u Tuzli pa da protivnik dobija cigle. ..dobija Celik....
Slavija-Velež-Slavija ce uzeti sigurno...Velez nema sanse u Lukavici,djaba sto im treba
Orašje-Široki Brijeg-u Orasju je najlakse uzeti bodove...ali posto su u zadnje vrijeme dosta bodova prosuli,moraju pobjediti,dok je Siroki skroz druga ekipa kuci i u gostima...
Posušje-Modriča-Posusje dobija mora jednostavno,u slucaju drugog ishoda mogu komotno razmisljati o ligi federacije
Željezničar-Laktaši-Dobit ce Željo,mislim mora,nesmijem ni pomisliti sta bi bilo da ne dobiju,mislim da bi lincovali kompletan kolektiv

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".