Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: A.S. Roma

Post Postao/la hammers » 01 mar 2009, 23:53

hehe ma bice zanimljivo sigurno da kraja vjerujem da ce ih polahko sustizati do kraja i Juve i aBd na kraju i uzeti titulu...
A za koga navijas bas me zanima hadje bgt reci :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 mar 2009, 00:02

hammers je napisao/la:hehe ma bice zanimljivo sigurno da kraja vjerujem da ce ih polahko sustizati do kraja i Juve i aBd na kraju i uzeti titulu...
joj ja i navijanje, nisam neki navijac samo simpatizer :D
al eto, za Velez jos od malih nogu, ali glupo mi reci da sam navijac kad ne idem na utakmice :lol:
a kad sam bio mali pratio sam dosta talijanskih klubova imam neke koji su mi vise dragi, neki manje, neke mrzim (Lazio :twisted: ) itd... isto tako i drugim ligama, obicno neki manji klubovi iz inata ovim gloryhuntersima :lol:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 02 mar 2009, 00:10

calcio je napisao/la:
hammers je napisao/la:hehe ma bice zanimljivo sigurno da kraja vjerujem da ce ih polahko sustizati do kraja i Juve i aBd na kraju i uzeti titulu...
joj ja i navijanje, nisam neki navijac samo simpatizer :D
al eto, za Velez jos od malih nogu, ali glupo mi reci da sam navijac kad ne idem na utakmice :lol:
a kad sam bio mali pratio sam dosta talijanskih klubova imam neke koji su mi vise dragi, neki manje, neke mrzim (Lazio :twisted: ) itd... isto tako i drugim ligama, obicno neki manji klubovi iz inata ovim gloryhuntersima :lol:
ahahha kako ne nadje nijedan klub makar hafnafjordur :lol: :lol:

Aaaa vjerovatno Lazia radi fasizma aa najaci je Di Canio kada izlazi sa terena sa svojim pozdravom :mrgreen: :mrgreen:

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 02 mar 2009, 01:18

Calcio navija za Fiorentinu :mrgreen: I Hammers je, samo nece da prizna :D

Sad ontopic :) I meni je malo krivo i malo zao sto Roma nije dobila, zakuhalo bi se opet, mada ni ovako nista nije iskljuceno..
Support Velez, It's logical! ★

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 02 mar 2009, 01:21

Mont0 je napisao/la:Calcio navija za Fiorentinu :mrgreen: I Hammers je, samo nece da prizna :D

Sad ontopic :) I meni je malo krivo i malo zao sto Roma nije dobila, zakuhalo bi se opet, mada ni ovako nista nije iskljuceno..
hahaha suti lesinaru :lol: :lol: :lol:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2009, 10:51

Prandelli je car, svaki klub koji on trenira sada i u buducnosti imace moje simpatije pa tako i Viola :)

@hammers, upravu si za Lazio, ne volim ih zbog fasizma a i nekako su mi antipaticni. ne volim ni Bolognu, to je bio Musolinijev klub. :D
Di Canio se bezveze glupirao, sto nije bio faca pa u West Hamu pokazao englezima koliko je naraslo zito u njegovom rodnom selu pokraj Rima? :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 mar 2009, 12:19

calcio je napisao/la:Prandelli je car, svaki klub koji on trenira sada i u buducnosti imace moje simpatije pa tako i Viola :)

@hammers, upravu si za Lazio, ne volim ih zbog fasizma a i nekako su mi antipaticni. ne volim ni Bolognu, to je bio Musolinijev klub. :D
Di Canio se bezveze glupirao, sto nije bio faca pa u West Hamu pokazao englezima koliko je naraslo zito u njegovom rodnom selu pokraj Rima? :lol:
ja sam fašista ali vise volim romu :D jer kad sam bio mlađi zivio sam u rimu i svi oko menbe su navijali za romu tako da ih i ja od tada volim...
You are someone else I am still right here

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 mar 2009, 12:37

calcio je napisao/la:Prandelli je car, svaki klub koji on trenira sada i u buducnosti imace moje simpatije pa tako i Viola :)

hehe ne diraj mi ba Di Cania on je car :mrgreen: :mrgreen: Cak se nalazi i u najboljem timu WHU ikada,obozavali su ga navijaci...A sto se tice Italije mrzim inter,milan i palermo simpatisem Juve i viole...

P.S. Al covjeku spamamo po temi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2009, 12:51

fera je napisao/la:

ja sam fašista ali vise volim romu :D jer kad sam bio mlađi zivio sam u rimu i svi oko menbe su navijali za romu tako da ih i ja od tada volim...
cuj fasista, nidje veze..... :roll:
a nije cudno da svi u Rimu navijaju za Romu, Lazio je ekipa za koju uglavnom navijaju ljudi iz prigradskih naselja, zato ih rimljani zovu seljacki klub :mrgreen:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2009, 13:05

hammers je napisao/la:

hehe ne diraj mi ba Di Cania on je car :mrgreen: :mrgreen: Cak se nalazi i u najboljem timu WHU ikada,obozavali su ga navijaci...A sto se tice Italije mrzim inter,milan i palermo simpatisem Juve i viole...

P.S. Al covjeku spamamo po temi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne samo da mu spamamo po temi vec spamamo sa pricom o di Caniu, igracu najveceg neprijatelja i rivala :mrgreen:
evo zato da se vratimo na temu, jedna slika Tottija i Ilari.
slika
slika

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 mar 2009, 13:12

Joj mu PiCokE do jaja sta mislis silazili sa nje ikako :mrgreen: :mrgreen:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2009, 13:19

haha zato je svako malo vremena povrijedjen i pauzira, to nemoze da igra od iznemoglosti, jadnik bas mi ga zao :mrgreen:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 mar 2009, 13:30

calcio je napisao/la:haha zato je svako malo vremena povrijedjen i pauzira, to nemoze da igra od iznemoglosti, jadnik bas mi ga zao :mrgreen:
ahahha mudar i Totti zna sta valja :mrgreen: :mrgreen:

Sry za offtopic :mrgreen: :mrgreen: jesi visio u Bastian Schweinsteigera PiCoke ko avion 17 god ha mislim da ima treba,a on ruzan ko lopov hebu kevu :o :o

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2009, 13:42

hammers je napisao/la:
calcio je napisao/la:haha zato je svako malo vremena povrijedjen i pauzira, to nemoze da igra od iznemoglosti, jadnik bas mi ga zao :mrgreen:
ahahha mudar i Totti zna sta valja :mrgreen: :mrgreen:

Sry za offtopic :mrgreen: :mrgreen: jesi visio u Bastian Schweinsteigera PiCoke ko avion 17 god ha mislim da ima treba,a on ruzan ko lopov hebu kevu :o :o
nisam je vidio ali to neka sponzorusa sigurno. da nije uhvatila Schvajnija, uhvatila bi Riberyja ili koji vec naleti..... :mrgreen: dok Totti je faca on bi zbario ovu i da nije poznat i bogat :mrgreen:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 mar 2009, 13:45

Da i to sto kazes jbg pare te cine danas 50% ljepsim nego sto jesi :mrgreen: Rooney ruzan ko pacov a kad vidim kakvu manekenku voda kraj sebe nemam napretka sedam dana :mrgreen: ....

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 mar 2009, 14:04

haha Rooney ljepotan..... njemu ni to 50% ne pomaze, i dalje je Shrek :mrgreen:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 03 mar 2009, 14:10

calcio je napisao/la:haha Rooney ljepotan..... njemu ni to 50% ne pomaze, i dalje je Shrek :mrgreen:
Shrek haha,joj o cemu mi pricamo sta uradismo sa teme :mrgreen: :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 mar 2009, 15:47

cuj ruzan ko pacov hahahahahha :mrgreen:
nema potpisa

Nerko_Juventino
Kontakt:

Re: SERIE A 2008/2009

Post Postao/la Nerko_Juventino » 04 mar 2009, 18:57

Inter Would Be Fourth Without Refereeing Errors - Study
The table would look quite a bit different if there had been no refereeing mistakes this term, according to one study in Italy...

The refereeing controversy in Italy has flared up again as a result of the recent 3-3 draw between Inter and Roma as well as comments made after the match by a number of interested parties.

According to a survey conducted by 'Observations on Arbitration Errors,' in collaboration with Adiconsum, since the beginning of the 2008-09 campaign, 171 points would have been rearranged due to the 163 officiating mistakes.

The hypothetical rankings have Milan at the top of the standings with 53 points, plus five from their current tally, while the Fiorentina, who often claim to be victims of errors, would be in second spot with 51.

Meanwhile, Juventus would fall one place into third, having benefited from a few refereeing decisions this term and Inter would lose a rather significant 11 points from their current status, dropping down to fourth place.

Of course, this is just one study with it's own limitations, but certainly it's findings will fuel the criticism of the officiating throughout the peninsula.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

calcio
Kontakt:

Re: SERIE A 2008/2009

Post Postao/la calcio » 04 mar 2009, 22:54

Nerko_Juventino je napisao/la:Inter Would Be Fourth Without Refereeing Errors - Study
Negdje sam procitao da Interu nije dosudjen penal vec cijelu godinu dana, zadnji bio u martu proslu godine... nemam pojma jeli istina

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.