Naravno da pobjede protiv armenije i estonije nisu nikakav dokaz.One dokazuju samo glupim bosancima nesto a to su eto kao uvjerljive pobjede a "glupi bosanci" ne kontaju da se broje bodovi a golovi su u drugom planu.Znaci to je ono sto gluopi bosanci vole 5-0.4-1 ili 7-0 , znaci rezultate a njih nije briga sto se poeni broje i STO SMO MI DOSAD SVE POENE IZGUBILI OD ONIH KOJI CE NAJVJEROVATNIJE I ICI U JUZNU AFRIKU, DAKLE OD DIREKTNIH KONKURENATA.Sta nam na kraju vrijedi ono 7-0 il 4-1 kad budemo 4 il eventualno 3 na tabeli?I to sto smo izgubili 1-0 pa 1-0 bodove smo prepustili isto da smo il 4-0 izgubili svejedno, znaci ako vec gubimo 1-0 zar nismo mogli otvorenije igrati sa 2 spica pa nek bude i 4-0 ,barem smo pokusali.Jer izgubiti minimalno nije edukativno iskustvo, vec se misli da nam je malo falilo.Izgubiti ubjedljivo je jako edukativno, iz takvih poraza se izvuku pouke za ubuduce a najbolji vam je dokaz estonija.Poslije katastrofe koje su dozivjeli protiv nas od 0-7 , pa i protiv spanije kuci0-3 , oni izvuku pouke poslije tih poraza i onda uzmu turcima 2 boda , sto smo mi na svojoj kozi najbolje osjetili da to uopste nije lako.E.D je napisao/la:tako je! Meni je Kodro drazi od Cire, ali vala ni jedan ni drugi nebi mogli napraviti nesto ekstra ako se nemaju igraci za to! A meni to najvise ide na zivce pojedini kad pisu "Ciru je tu, sad je puno bolje, sad cemo na SP, sad smo jaki" ...Ne ne, mi ako smo dovoljno jaki, mi bi uspjeli i sa jednim trenerom manjeg ranga..a jesmo li dovoljno jaki cemo tek vidjeti u 2009 godini..jer neke pobjede protiv estonije i jermenije nisu nikakav dokaz da smo jaki a ni dokaz da je Ciro dobar treneramerosm je napisao/la:jeste vi meni smjesni stvarno, vi govorite Ciro nakav Ciro onakav, nije trener bitan toliko koliko su bitni igraci, ima trener tu mozda nekih 20% ostalo je sve na igracima, ja vama kazem mi necemo vidjeti SP ako ne nadjemo dva kvalitetna odbranbena fudbalera, jer s ovakvim sastavom kao u prve 4 utakmice nama ne bih ni Mourinho i Lippi skupa pomogli
Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
evo sad citam u novinama da ide na neki reality show u hrvatskoj da trenira neke levate, umjesto da trazi odbranbene igrace po Evropi i da se priprema za belgiju on ide na neki show, mi smo smjeni nama nema pomoci
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja smatram da je bolje to sto je sada Ciro Blazevic selektor,nego da je tu kodro. Nije Ciro neki extra trener,jes da on ima dosta utakmica na poziciji selektora,ali osim treceg mjesta na SP,ostali su rezultati NISTA. Ali on zna podici atmosferu medju igracima,vratio im je samopouzdanje. Napravio je on odlican posao za sada s repkom u kvalifikacijama. Mi smo po prvi put pokazali nas kvalitet reprezentacije. Pa raniji selektori nisu mogli ni luxemburg ovako pobijediti. Isto kao sto nezelite da se kodro vrijedja,tako treba biti objektivan i prema ciri. Kada odu oni dupeglavci iz saveza,i kada na te pozicije dodju Barbarez,Bolic pa mozda cak i Osim,e onda treba postaviti Kodru za selektora. Uvjek ce se moci dogovoriti,odluciti se za ono najbolje za reprezentaciju,a ovako...s ovim ljudima u savezu kodro nebi mogao izaci sam na kraj.
Ovo je isto kao da si citao moje mislimajestic je napisao/la:Ja smatram da je bolje to sto je sada Ciro Blazevic selektor,nego da je tu kodro. Nije Ciro neki extra trener,jes da on ima dosta utakmica na poziciji selektora,ali osim treceg mjesta na SP,ostali su rezultati NISTA. Ali on zna podici atmosferu medju igracima,vratio im je samopouzdanje. Napravio je on odlican posao za sada s repkom u kvalifikacijama. Mi smo po prvi put pokazali nas kvalitet reprezentacije. Pa raniji selektori nisu mogli ni luxemburg ovako pobijediti. Isto kao sto nezelite da se kodro vrijedja,tako treba biti objektivan i prema ciri. Kada odu oni dupeglavci iz saveza,i kada na te pozicije dodju Barbarez,Bolic pa mozda cak i Osim,e onda treba postaviti Kodru za selektora. Uvjek ce se moci dogovoriti,odluciti se za ono najbolje za reprezentaciju,a ovako...s ovim ljudima u savezu kodro nebi mogao izaci sam na kraj.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
ma ja, neka ide da trenira tamo neke amatere..netreba nama stopera i bekova, sta ce ih dzabe gledati i traziti...samo me zanima, ako je stvarno konto ici u ameriku da gleda neke igrace, dali je on to dobro shvatio..mozda mu je neko ponudio igrace za americki footballamerosm je napisao/la:evo sad citam u novinama da ide na neki reality show u hrvatskoj da trenira neke levate, umjesto da trazi odbranbene igrace po Evropi i da se priprema za belgiju on ide na neki show, mi smo smjeni nama nema pomoci

Evo ja sada gledao ovaj realiti show na RTL televiziji, kad je CIRO izabirao koje igrace ce ostaviti u kampu i jednog igraca sto ga je ostavio u kampu pita: ima li ikakve veze sa Bosnom, i on mu odgovorio da mu je mama iz Bosne, a Ciro mu kaze ako se pokaze mozda ga pozove u reprezentaciju BiH.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Ciro showmanamir je napisao/la:Evo ja sada gledao ovaj realiti show na RTL televiziji, kad je CIRO izabirao koje igrace ce ostaviti u kampu i jednog igraca sto ga je ostavio u kampu pita: ima li ikakve veze sa Bosnom, i on mu odgovorio da mu je mama iz Bosne, a Ciro mu kaze ako se pokaze mozda ga pozove u reprezentaciju BiH.

Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Samo mi jedno nije jasno u vasim postovima ovdje,svi dizete Kodru u nebesa ko da je neznam ti sta osvojio kao trener.Ja znam da je Kodro bio igracina i golgeter ali mi samo recite sta je to on uradio kao trener da ga svi velicate u nebesa???????majestic je napisao/la:Ja smatram da je bolje to sto je sada Ciro Blazevic selektor,nego da je tu kodro. Nije Ciro neki extra trener,jes da on ima dosta utakmica na poziciji selektora,ali osim treceg mjesta na SP,ostali su rezultati NISTA. Ali on zna podici atmosferu medju igracima,vratio im je samopouzdanje. Napravio je on odlican posao za sada s repkom u kvalifikacijama. Mi smo po prvi put pokazali nas kvalitet reprezentacije. Pa raniji selektori nisu mogli ni luxemburg ovako pobijediti. Isto kao sto nezelite da se kodro vrijedja,tako treba biti objektivan i prema ciri. Kada odu oni dupeglavci iz saveza,i kada na te pozicije dodju Barbarez,Bolic pa mozda cak i Osim,e onda treba postaviti Kodru za selektora. Uvjek ce se moci dogovoriti,odluciti se za ono najbolje za reprezentaciju,a ovako...s ovim ljudima u savezu kodro nebi mogao izaci sam na kraj.
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara
Kodro je tek zapoceo svoju trenersku karijeru i mislim da smo mu trebali dati sansu da uradi nesto isto kao sto Bilic radi sa hrvatskom, sta je Ciro uradio za svoje 40-godisnje trenerske karijere???? sa hrvatskom trece mjesto i nista vise, a vodio je 20 ekipa?!, pa tad im je najgori igrac igrao u valensiji (vlaovic)..i ja bi s takvom ekipom cudo napravio..bosnia1 je napisao/la:Samo mi jedno nije jasno u vasim postovima ovdje,svi dizete Kodru u nebesa ko da je neznam ti sta osvojio kao trener.Ja znam da je Kodro bio igracina i golgeter ali mi samo recite sta je to on uradio kao trener da ga svi velicate u nebesa???????majestic je napisao/la:Ja smatram da je bolje to sto je sada Ciro Blazevic selektor,nego da je tu kodro. Nije Ciro neki extra trener,jes da on ima dosta utakmica na poziciji selektora,ali osim treceg mjesta na SP,ostali su rezultati NISTA. Ali on zna podici atmosferu medju igracima,vratio im je samopouzdanje. Napravio je on odlican posao za sada s repkom u kvalifikacijama. Mi smo po prvi put pokazali nas kvalitet reprezentacije. Pa raniji selektori nisu mogli ni luxemburg ovako pobijediti. Isto kao sto nezelite da se kodro vrijedja,tako treba biti objektivan i prema ciri. Kada odu oni dupeglavci iz saveza,i kada na te pozicije dodju Barbarez,Bolic pa mozda cak i Osim,e onda treba postaviti Kodru za selektora. Uvjek ce se moci dogovoriti,odluciti se za ono najbolje za reprezentaciju,a ovako...s ovim ljudima u savezu kodro nebi mogao izaci sam na kraj.
**** te ciro!bosnia1 je napisao/la:Samo mi jedno nije jasno u vasim postovima ovdje,svi dizete Kodru u nebesa ko da je neznam ti sta osvojio kao trener.Ja znam da je Kodro bio igracina i golgeter ali mi samo recite sta je to on uradio kao trener da ga svi velicate u nebesa???????majestic je napisao/la:Ja smatram da je bolje to sto je sada Ciro Blazevic selektor,nego da je tu kodro. Nije Ciro neki extra trener,jes da on ima dosta utakmica na poziciji selektora,ali osim treceg mjesta na SP,ostali su rezultati NISTA. Ali on zna podici atmosferu medju igracima,vratio im je samopouzdanje. Napravio je on odlican posao za sada s repkom u kvalifikacijama. Mi smo po prvi put pokazali nas kvalitet reprezentacije. Pa raniji selektori nisu mogli ni luxemburg ovako pobijediti. Isto kao sto nezelite da se kodro vrijedja,tako treba biti objektivan i prema ciri. Kada odu oni dupeglavci iz saveza,i kada na te pozicije dodju Barbarez,Bolic pa mozda cak i Osim,e onda treba postaviti Kodru za selektora. Uvjek ce se moci dogovoriti,odluciti se za ono najbolje za reprezentaciju,a ovako...s ovim ljudima u savezu kodro nebi mogao izaci sam na kraj.

- Malik Barucija
- Kontakt:
imal ko pes09 bundesliga patch za pc?
**** vas ciro!stase svadjate oko njega
Tema je Ciro a ne PES09Malik Barucija je napisao/la:imal ko pes09 bundesliga patch za pc?

Samo mi matere ti reci gdje si to u ovom mom postu vidio da sam spomenuo Ciru,pa ako to nadjes onda imas pravo da me kritikujes (bez psovanja) a ako ne onda mi dugujes izvinjenjee.d. je napisao/la:**** te ciro!bosnia1 je napisao/la:Samo mi jedno nije jasno u vasim postovima ovdje,svi dizete Kodru u nebesa ko da je neznam ti sta osvojio kao trener.Ja znam da je Kodro bio igracina i golgeter ali mi samo recite sta je to on uradio kao trener da ga svi velicate u nebesa???????majestic je napisao/la:Ja smatram da je bolje to sto je sada Ciro Blazevic selektor,nego da je tu kodro. Nije Ciro neki extra trener,jes da on ima dosta utakmica na poziciji selektora,ali osim treceg mjesta na SP,ostali su rezultati NISTA. Ali on zna podici atmosferu medju igracima,vratio im je samopouzdanje. Napravio je on odlican posao za sada s repkom u kvalifikacijama. Mi smo po prvi put pokazali nas kvalitet reprezentacije. Pa raniji selektori nisu mogli ni luxemburg ovako pobijediti. Isto kao sto nezelite da se kodro vrijedja,tako treba biti objektivan i prema ciri. Kada odu oni dupeglavci iz saveza,i kada na te pozicije dodju Barbarez,Bolic pa mozda cak i Osim,e onda treba postaviti Kodru za selektora. Uvjek ce se moci dogovoriti,odluciti se za ono najbolje za reprezentaciju,a ovako...s ovim ljudima u savezu kodro nebi mogao izaci sam na kraj.
nije potrebno da spominjes ciru, dovoljno je sto na neki nacin kritikujes navijanje za kodru. a tema je ciro blazevic..znaci..imam pravo da te kritikujem, jel takobosnia1 je napisao/la:Samo mi matere ti reci gdje si to u ovom mom postu vidio da sam spomenuo Ciru,pa ako to nadjes onda imas pravo da me kritikujes (bez psovanja) a ako ne onda mi dugujes izvinjenje

isto ko sto ti imas pravo da kritikujes Ciru i ja imam pravo da kritikujem ne samo Kodru nego bilo koga drugoga igraca ili trenera ako mi se nesto ne svidja kod njih,ali mi to ne daje pravo,isto kao sto ne daje za pravo tebi ili bilo kome drugom, da psujem i vrijedjam druge koji nemaju isto misljenje kao i ja.
Zato ovdje mozemo mirno i ljudski da se raspravljamo bez vrijedjanja,jer ipak,i pored svih stvari u kojima se ne slazemo,slazemo se u onom najvaznijem,a to je da navijamo i da zelimo samo najbolje za Bosnu i Hercegovinu.
Za mene licno Ciro nije zakon,kao sto je to za mnoge ovdje,ali je trenutno bolji od ovih sto su vodili repku prije njega,mada znam da ce sad vas dosta da pocne nabrajati kojekakve uspjehe bivsih trenera.Ja iskreno vjerujem da ce nas Ciro odvesti u Afriku ali samo ako promijeni nacin na koji postavlja igru u gostima.Po mom treba da idemo sa dva spica do kraja kvalifikacija,jer ne bi smjeli izgubiti niti jednu utakmicu do kraja kvalifikacija ako mislimo dalje.
Zato ovdje mozemo mirno i ljudski da se raspravljamo bez vrijedjanja,jer ipak,i pored svih stvari u kojima se ne slazemo,slazemo se u onom najvaznijem,a to je da navijamo i da zelimo samo najbolje za Bosnu i Hercegovinu.
Za mene licno Ciro nije zakon,kao sto je to za mnoge ovdje,ali je trenutno bolji od ovih sto su vodili repku prije njega,mada znam da ce sad vas dosta da pocne nabrajati kojekakve uspjehe bivsih trenera.Ja iskreno vjerujem da ce nas Ciro odvesti u Afriku ali samo ako promijeni nacin na koji postavlja igru u gostima.Po mom treba da idemo sa dva spica do kraja kvalifikacija,jer ne bi smjeli izgubiti niti jednu utakmicu do kraja kvalifikacija ako mislimo dalje.
Definitivno gledajuci formu nasih veznjaka i spiceva.
Ciro je sretan ko konj ali dokazuje koji je kloc od selektora.
Dvije utakmice na strani taktika za plakati-srece imao protiv Spanije da nas ne nakantase.Tone Spanaca bilo povrijedzeno a ovaj mazgomir bunker igra.
Protiv onakve desetkovane turske opet ista taktika i naravno poraz.Ta ista Turska par dana nakon ni Estoniju nije mogla dobiti
Izbacuje imalo dobre igrace iz odbrane po njegovom cejfu a zove dabog sacuvaj bekove i stopere.
Kazem u onim pobijedama samo ima srece sto su ofanzivci u odlicnoj formi.
Ali protiv imalno normalne repke ova njegova senilnost i pravljenje neke sile na nasim reprezentativcima obice nam se o glavu prvom prilikom.
Razlog taktika na strani dupla 0
I tjeranje sve sto imalo vrijedi u odbrani a za zamijenu ili nema ili su od zla oca od gore matere.
Na dobro nece izaci ma koliko ovi Ciromani trubili.
Dvije utakmice na strani taktika za plakati-srece imao protiv Spanije da nas ne nakantase.Tone Spanaca bilo povrijedzeno a ovaj mazgomir bunker igra.
Protiv onakve desetkovane turske opet ista taktika i naravno poraz.Ta ista Turska par dana nakon ni Estoniju nije mogla dobiti
Izbacuje imalo dobre igrace iz odbrane po njegovom cejfu a zove dabog sacuvaj bekove i stopere.
Ali protiv imalno normalne repke ova njegova senilnost i pravljenje neke sile na nasim reprezentativcima obice nam se o glavu prvom prilikom.
I tjeranje sve sto imalo vrijedi u odbrani a za zamijenu ili nema ili su od zla oca od gore matere.

Zadnja izmjena: sukisp, dana/u 07 nov 2008, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Yes Baby!sukisp je napisao/la:Definitivno gleadjuci formu nasih veznjaka i spiceva.
Protiv onakve desetkovane turske opet ista taktika i naravno poraz.
Ali protiv imalno normalne repke ova njegova senilnost i pravljenje neke sile obice nam se o glavu prvom prilikom.

Ovo jos jedan moj zadnji dokaz, o kakvim se strucnjaku radi, kad je Ciro u pitanju!e.d. je napisao/la:Yes Baby!sukisp je napisao/la:Definitivno gleadjuci formu nasih veznjaka i spiceva.
Protiv onakve desetkovane turske opet ista taktika i naravno poraz.
Ali protiv imalno normalne repke ova njegova senilnost i pravljenje neke sile obice nam se o glavu prvom prilikom.
Hrvatska - 3. Mjesto na SP 1998:
Ladic (Zagreb)
Bilic (Everton)
Mamic (Leverkusen)
Simic (AC Milan)
Stimac (Derby County)
Tudor (Juventus)
Asanovic (Napoli)
Boban (AC Milan)
Jarni (Betis Sevilla)
Prosinecki (Zagreb)
Soldo (Stuttgart)
Stanic (Parma)
Suker (Real Madrid)
Vlaovic (Valencia)
Jao, jes napravio cudo, u pm, sa ovakim amaterima koji su tada igrali stvarno i nekim seoskim nepoznatim klubovima izborio je to trece mjesto! Pa trebamo da budem presretni sto ga imamo...ja cu predloziti TV Hayat-u da organizuju neki Show, poput ovog trenutnog na RTL-u da bi nas Ciro trenirao bosanske buduce svjetske zvijezde!
gdje mi je jaran samko? LOL
ko si ti?starmo76 je napisao/la:gdje mi je jaran samko? LOL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.