NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Ove stvari treba kaznjavsti nakon tekmi
Ma kakav prljav potez
Krhke kosti penzioneru, lik pao sta ce nije kriv
Gurno ga Adams btw
Krhke kosti penzioneru, lik pao sta ce nije kriv
Gurno ga Adams btw
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 apr 2025, 05:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dobra taktika da povrijedis Butlera 
Houston = stari Detroit

Houston = stari Detroit
Ma Rakete otkad im je Harden kulturu promjenio uvijek prljavo ugraju u PO
Jednostavno smo bolja ekipa, prvu tekmu zahrdjali Green puco 3-15, dok veceras 20 poena. Gubis 20 razlike, kad god on da 20 poena (uz normalne %), izgubit ces dvocifrenim brojem.
Ljudima ne igra drugi najbolji igrac i podz bolestan
Ma isto bi ti bilo, dobio si jer su Green i FVV bili 7-34. Veceras Green 30 poena vec, a FVV samo uzeo 6 suteva. Ja rekoh davno da je JG-ov stil igre beton za playoff, njega konstantnost zeza, no ako mogne u ovoj seriji imat 20 ppg sa 43% iz igre, Raketama vise ne treba.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Aleme, ti si slijep ako vidiš na ovom gore videu iz tog ugla da ga je neko gurnuo. Nije ga niko gurnuo, pogotovo ne Adams koji je samo stavio lakat na njegovo rame. Amen je pokušavajući da proda kontakt sam sebe gurnuo prema naprijed.
Namjerno ili ne, prljav i nepromišljen potez. A to da penzionerima pucaju kosti, jesi li se ikad bavio sportom nekim? Pad na trticu je među najbolnijim i najlakše je povrijediti, pogotovo ovako nekontrolisan sa ove visine. Nema to veze ima li neko 18 ili 38 godina.
Namjerno ili ne, prljav i nepromišljen potez. A to da penzionerima pucaju kosti, jesi li se ikad bavio sportom nekim? Pad na trticu je među najbolnijim i najlakše je povrijediti, pogotovo ovako nekontrolisan sa ove visine. Nema to veze ima li neko 18 ili 38 godina.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Rakete flopaju udaraju u lice bacaju se na ljude u zraku i opet se ne mogu odvojiti
Sad je gotova tekma. Opet kad ides u goste bitno je bar podjeliti pobjede. Valjda Butler bude zdrav.

Javite mi kad penzioneri prebace 100 poena protiv Raketa
Uzimaju Rakete jednu tamo a vrlo moguce i obje, ali eto da ne budem pretenciozan

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 apr 2025, 06:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sudije dale penzionerima daha, na +12 cist faul nad FVV za 3 poena, nedadose pa zvase smijesan flagrant na JG, nebil vratili penzionere u igru jer ipak je na TNT gleda cijela nacija, ali onda brzi prc 8-0 idi spavaj i haj

Bitno je da se HC ukrao, a ove pobjede kuci navuku sudije svim ekipama
Nije ih ni stid
Jest dzavola, u sportskim godinama je 37 godina, 67 ljudskihbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 06:06Aleme, ti si slijep ako vidiš na ovom gore videu iz tog ugla da ga je neko gurnuo. Nije ga niko gurnuo, pogotovo ne Adams koji je samo stavio lakat na njegovo rame. Amen je pokušavajući da proda kontakt sam sebe gurnuo prema naprijed.

@nerko
Spavanac, vratit ce se to vec mozda slijedecu utakmicu, pa sta si se nado zbog prve tekme? Eto imo si sjajnu noc Butlera i Currija i opet nisi mogao prebacit 100 poena, gdje ce staracki dom igrati sa momcima sta ti je. Valja igrati 40 minuta
Ako nista bar smo mogli da vidimo i da se prisjetimo sta su Warriorsi bez Butlera 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Shategabri
- Kontakt:
Šta je fora s furanjem na 90-te i prljavim potezima?
Ne uklapa se to u ovaj koncept NBA.
Ne znam ni šta rade sudije po tom pitanju, treba za ovakve stvari odmah ff2 svirati.
Ne uklapa se to u ovaj koncept NBA.
Ne znam ni šta rade sudije po tom pitanju, treba za ovakve stvari odmah ff2 svirati.
Koševo Zapad
Klivlend rutinski 2-0 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.