Korektno i kako treba. Poštujem!Armageddon2012 je napisao/la:Ma ja sam uvijek vise za pozitivu,pogotovo sad kad se RK Borac vraca u sazvjezdje velikih klubova.
Negativne energije i prepucavanja nam je svima preko glave,svi smo gladni nekih lijepih stvari i zato bi ova tema bila mnogo bolja ako vas dvojica zakopate "ratne sjekire" i da svi zajedno pisemo malo afirmativnije o ovim sjajnim dogadjajima kojima smo svjedoci zadnjih dana u RK Borac.
Ako sam dobro povezao,Trigg ima direktne veze sa RK Bosna i sigurno ne moze biti srecan kao mi zbog ove expanzije RK Borac,zato treba i njega razumjeti,a ne prozivati ga u svakom postu.Onda on dodje,odgovori,i stalno tako u krug,a najmanje pisemo o ovom nasem preporodu.
Jesam 'fan' (veliki) RK Bosna, ali u pravu si kad si napisao da o Borcu znam zaista puno (nije samoreklama) a odakle to 'potiče', koji su "izvori"... e, to je sad onaj dio privatnosti - ovdje smo svi pod "nick-ovima" i to dođe kao normalno.
Ovaj momčić ima neki 'problem' i volio bi da mi se javi na PP da mi pojasni svoju zadnju opasku (pod navodnicima) - koja nije nimalo pristojna a i ima svoju "težinu".
Kad god sam pisao o RK Borac nikad nisam pisao 'ponižavajućim tonom', naprotiv - vrlo često i afirmativno.
E, sad je druga stvar što nekad napišem nešto što ne godi nečijim ušima ili ima neke svoje lične frustracije. Ja sam uvijek za korektnu polemiku, ali je vrlo ružno implicirati bilo kome nekakve vlastite 'imaginacije i iracionalnosti' i onda mu 'zaljepiti određenu etiketu'. ali, to je već pitanje koje zadire u mnogo širi i dublji kontekst ljudskih osobina.
Imao sam ja hrpu 'napadača' na mene a ne na moje postove (!?), a ovaj momak me sad podsjeća na jedan bivši nick sa fudbalske teme FK Borac ("Simpatizer").... ma nije to važno, uostalom. Kako ono kažu: "... .... a karavani prolaze"

Sport je najvažniji, ovdje i ko hoće da vjeruje - ja bi zaista volio da Borac bude barem 'upola' od nekadašnjeg šampiona Evrope, da BiH ima više jačih klubova onda bi sve bilo zanimljivije a moju Bosnu 'natjeralo' da još ozbiljnije 'zapne'. I reprezentacija bi imala više koristi a ne tavorila i smatrala za uspjeh kad dođe do baraža.... Ali to je već 'drugi padež'.
Sretno Borcu u svemu, al' Bosna je najbolja