FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Зар ' не " уговор $ & сезоне?" ' је ",па је " на сезону " по.То ? је $ " % ' остаје ова сезона...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
Ево је," - $ у ",? ? " ?,$ " ? у " "
Преузета је $ " $ ?...Па $,$ ? ја то ',& је пр"!!!% у $ ? $ ",$ "," нова " $ " " на ' '!!!

Zadnja izmjena: Dragan-BL, dana/u 15 avg 2009, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Е ' '...
Е ' '...
Cestitam !!! 

veseli te se lesinari.BORAC BORAC BORAC
svaka cast !

SE NASTAVLJA !

SE NASTAVLJA !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Čestitke Borcu na pobjedi. Mislim da su korektan klub i domaćin jer lani kad je Zrinjski ih dobio kao gost, ljudi su spotski primili a nikakvih incidenata među navijačima nije bilo. Još jednom čestitke.
Ma jel to neko sumnjao, kraljevi, najjači su, impresivno, bez primljenog gola tri utakmice, šteta je zbog publike protiv širokog, bilo bi 15 000 hiljada... SAMO BORAC I BANJA LUKA
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ma ovo je ludilooooooooo.
$ % $,$ $ " у " ? " ?," " ? сезону,? ' 8 $ " ' $ ",а " & пораза траје % $ 25. ? " ' " $ ",& & $,/ се $ $.То ' ' ? " & % ' " 

Е ' '...
Е ' '...
Zasto igrate pred praznim tribinama?VB 1987 je napisao/la:Ma jel to neko sumnjao, kraljevi, najjači su, impresivno, bez primljenog gola tri utakmice, šteta je zbog publike protiv širokog, bilo bi 15 000 hiljada... SAMO BORAC I BANJA LUKA
Ko je zabio, ma nema noćas spavanja, pa ima srce da me opali... Mnogo smo jaki, pa mozemo i pred praznim tribinama...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sve neki lesinari ...pa zar niste u putu.??
Kako cujem lesinari bili prejaki na stadionu ....
iGraci Borca ispraceni velikim aplauzom !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
" нас Савез & $ & " " ?..." % $ $ ту " " & ? " $ прва $ " " " $ $ & $...ulaznica je napisao/la:Zasto igrate pred praznim tribinama?VB 1987 je napisao/la:Ma jel to neko sumnjao, kraljevi, najjači su, impresivno, bez primljenog gola tri utakmice, šteta je zbog publike protiv širokog, bilo bi 15 000 hiljada... SAMO BORAC I BANJA LUKA
Е ' '...
Е ' '...
Ma ja imam malo više godina da putujem sa navijačima, a i žena nezadovoljna kako kaže Nele iz nadrealista...avenija je napisao/la:Sve neki lesinari ...pa zar niste u putu.??
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Vas kada ode 50 na gostovanje, kazete da je otisla cijela ekpiaavenija je napisao/la:Sve neki lesinari ...pa zar niste u putu.??

-
- Kontakt:
da i ja cestitam...ne sjecam se ko je 2put zaredom dobio celika na bilinom
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Da nije namjesteno da ove sezone osvoji Borac prvenstvo,kad pogledam historiju po redu je da Srpski klub osvoji titulu...
Cirkus liga...

Cirkus liga...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nije drug Srpski klub na redu je sada Bosnjacki,malo bolje prelistaj tu historiju ovo nase smece od ligeBIHfan je napisao/la:Da nije namjesteno da ove sezone osvoji Borac prvenstvo,kad pogledam historiju po redu je da Srpski klub osvoji titulu...![]()
![]()
Cirkus liga...

Hhahahah ja zaboravio Modricu,za mene taj klub nije ni Srpski,ni Bosnjacki,ni Hrvatski.....pik je napisao/la:Nije drug Srpski klub na redu je sada Bosnjacki,malo bolje prelistaj tu historiju ovo nase smece od ligeBIHfan je napisao/la:Da nije namjesteno da ove sezone osvoji Borac prvenstvo,kad pogledam historiju po redu je da Srpski klub osvoji titulu...![]()
![]()
Cirkus liga...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
svaka cast borcu 

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.