UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Ja ne vidim ekipu koju bismo mi mogli pobijediti. Hitno mora Petev dobiti otkaz, jer mi apsolutno nikakav sistem nemamo. Žao mi je još slušati Spahu kako se nada nekoj drugoj jakosnoj skupini. Nema od toga ništa prema ovome.
bošnjanin
-
- Kontakt:
Ne treba puno da vidis da je Finska ekipa za nas. Totalno neorganizovano.Blackwargreymon je napisao/la: ↑04 jun 2022, 18:30Majstori ismijavanja svega i svakoga nakon 20 odigranih minuta. Za nas bi i Mbappe bio levat ako jednom lose primi loptu, kriticki nivo kao da smo Brazil u najmanju ruku.
Krunić isto treba biti sretan kad ga se pozove. Nikakve koristi od njega baš nikad. Svaki drugi pas loš.
Rade jako los.
Džeko je bukvalno mrtvac.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Utakmica nivo trece lige fbih. Ali ovo je UEFA kriva igrace bukvalno boli ona stvar hodaju po terenu. Ne znam sta je fazon ove lige nacija uopce i mucenja. Zamisli platis kartu i gledas ovakvu utakmicu od koje tumor ociju mozes dobiti. Petev vrh postavka na rezultat 0:0.
Ivaylo, izvedi Krunica hljeba ti
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 04 jun 2022, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Prcić-Pjanić-Hadžiahmetović-Krunić.vjerovatno najnekreativniji vezni red u Evropi...2 pasa i aut..greška
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 04 jun 2022, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Rade nikakve funkcije nema na lijevom krilu. Totalno izgubljen u ovoj formaciji. On mora igrati u sredini zajedno sa Miralemom i možda čak Bešićem. To bi izgledalo interesantno. Nažalost Krunić je naše najbolje lijevo krilo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Joj Stevanovica. Pa ubaci tu loptu jednom kako treba u pm..
@igrajlopte 🐦
Tih 20 minuta traje već 8 godina.Blackwargreymon je napisao/la: ↑04 jun 2022, 18:30Majstori ismijavanja svega i svakoga nakon 20 odigranih minuta. Za nas bi i Mbappe bio levat ako jednom lose primi loptu, kriticki nivo kao da smo Brazil u najmanju ruku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ASD
- Kontakt:
Od svih naših igrača jedino Šehić izgleda može stati na loptu 

Minutu gradimo nešto dok lopta ne dođe do Krunića. Onda znaš da ide promjena posjeda.
Očajan je svaki put. Igra sam jer mu pored imena piše AC Milan. Hadžiahmetović je za njega Pirlo.
Očajan je svaki put. Igra sam jer mu pored imena piše AC Milan. Hadžiahmetović je za njega Pirlo.
Idealno takmičenje za namještanje utakmica.kladionicar30 je napisao/la: ↑04 jun 2022, 18:35Utakmica nivo trece lige fbih. Ali ovo je UEFA kriva igrace bukvalno boli ona stvar hodaju po terenu. Ne znam sta je fazon ove lige nacija uopce i mucenja. Zamisli platis kartu i gledas ovakvu utakmicu od koje tumor ociju mozes dobiti. Petev vrh postavka na rezultat 0:0.
bošnjanin
Bekiću ti li si?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Kako Seo majstorski otkloni opasnost...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema u ovoj ekipi jedan igrač da valja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.