Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Joj Vice sto nasteli vize
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tačno se krezavost vidi u tvom postu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakvo krivično ne budi smiješan ,Stvar je samo da moraš sa istim pasošom ući i izaći iz zemlje .Ima primjera gdje sam vidio recimo kod Britanaca imaju dva identična pasoša jedan koriste kad idu u Izrael jer im nedalju uci ako su bili u nekim Arapskim zemljama ,
Najbitnije je da su sudije dobile vize za ulazak u Kazahstan, cisto da se moze utakmica odigrat..
Gdje to?

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nespreman ulijećem ali što bi naši uopšte pristali igrati utakmicu ako je do Kazaka? Čuj 6 igrača
Walk on
Dubokoumno, napisi to na papir, operi i unovci, zaradi kes ✍
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
66 aplikacija za vize,pa više guzonja nego fudbalera,nije ni cudo sto nas odbijaju.Delegaciju koja je trebala ići za Kazahstan činilo je 66 ljudi. Od 66 aplikacija za vizu, odbijeno je njih devet. Za šestoricu nogometaša i trojicu članova stručnog štaba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kapiten je opet za vrijeme okupljanja bio gost iznenađenja po zabavama, opet pred golom neće znati je li to Kazahstan ili Uzbekistan.
4-4-2
Sehic
Nukic Anel Jovicic Seo
Stevanovic Cimirot Hadziahmetovic Menalo
Dzeko Prevljak
Rezultat: 0:1
Sehic
Nukic Anel Jovicic Seo
Stevanovic Cimirot Hadziahmetovic Menalo
Dzeko Prevljak
Rezultat: 0:1
99%:
Sehic
Ahmedhodzic, Kovačević, Kolasinac
Stevanovic, Hadziahmetovic, Cimirot, Civic
Nalic
Dzeko, Demirovic
U slučaju prelaska na 442 Kolasinac ide na lijevog beka a Gazibegovic desno (Civic napolje)...ostalo ostaje sve isto.
Čisto sumnjam da ce Prevljak početi bez obzira na formu jer je dosta sličniji Dzeki I statičan za razliku od Demirovica čiji presing nam je itekako potreban.
Sehic
Ahmedhodzic, Kovačević, Kolasinac
Stevanovic, Hadziahmetovic, Cimirot, Civic
Nalic
Dzeko, Demirovic
U slučaju prelaska na 442 Kolasinac ide na lijevog beka a Gazibegovic desno (Civic napolje)...ostalo ostaje sve isto.
Čisto sumnjam da ce Prevljak početi bez obzira na formu jer je dosta sličniji Dzeki I statičan za razliku od Demirovica čiji presing nam je itekako potreban.
I ja mislim da ce 99% biti takav sastav u subotu, mada bih radije da se Kolasinac malo vise iskoristi u napadu.
Zamislite da se ovo desilo Hrvatskoj reprezentaciji ali kod nas se sve brzo zaboravi i krenu neke kalkulacije i sastavljanje formacija

- Shategabri
- Kontakt:
Ko da je bitno ko su, spucati im tricu pa nek oni kontaju jesu li ovi ili oni 

Koševo Zapad
Gazibegović i Nalić su definitivno dobili vize.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ne mozes koristiti dva pasosa u isto vrijeme. Ne bitno za temu o kojoj pisete ali postoje zemlje koje to zestoko sankcionisu i gdje je to krivicno djelo.
Ako pak moze, svi bi imali po 5 ili 6 komada i niko ne bi imao problema na granici, nikada