Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la Devil » 04 dec 2010, 17:13

Willy je napisao/la:Dubl Srbije, koja ima minimalne šanse u meču sa Francuskom, vodi sa 2:0. Lijepo bi bilo pročitati komentar onih koji su prije meča dali bod francuskom dublu. :mrgreen:

Salatara se smiješi Srbiji. Šta znam, meni je Novak favorit protiv Monfilsa. 8-)
Dao sam im i ja. :mrgreen:
Iskreno nisam toliko verovao u Vika,ali pokazao je da je pravo resenje.

Francuzi se ponasaju klosarski pravo,hteli da napuste dvoranu,to je ta gospoda kakvom su se prikazivali. :lol: :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 dec 2010, 18:47

Clement kakav lob 8-) .

Servis za set Clement, 3-6 6-7 6-4 6-5.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2010, 18:59

Allez!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2010, 19:23

Virtu4l je napisao/la:Allez!
Idemo Francuzi

6:3,7:6,4:6,5:7,2:4
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2010, 19:36

3:5
šta je ovo i Tsonga došo ,može li sutra igrati da pobijedi Janka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2010, 19:44

6:3,7:6,4:6,5:7,4:6

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 dec 2010, 19:45

Arnaud Clement 8-)

Lob za break u trecem, onda odservirao za set i dobrim bekendom uzeo serivs Viktoru za break u petom. A kasnije i spasio servom one break lopte. Danas igrao fenomenalno i on je taj koji je preokrenuo mec.

Viktor krepao, najumorniji igrac na terenu na kraju bio, izvukao ona dva returna kojima su dosli do 2 bp kod 4-3 i onda nista.

Llodra danas slabije igrao, ali na kraju odigrao par strasnih poena, posebno ona refleksna reakcija kada su dosli do prednost i na 4-3.

Tsonga nece igrati, povrijedjen je, dosli da podrze suigrace. Allez France! Pitanje je ko ce igrati drugi singl za Francuze, ali i za Srbe. Tipsar van forme, Viktor danas umro, a kod Francuza identicna situacija (Simon, Llodra!

2-1! 8-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2010, 19:50

Srbima je sreća ,što je Tsonga povrijeđen ,sigurno bi izgubili ,a ovako još uvijek imaju šanse

a mjesto Simona ,bolje je po meni da igraju Lodra ili Gaske(da je tu)kad je već Tsonga povrijeđen ,jer Simon više nije u formi u kakvoj je bio kad je bio osmi na rang listi ,i teško da on sutra nešta može ako bude igrao protiv bilo koga ,šta vi mislite ,i ovo će odlučiti Đoković-Monfils sutra najvjerovatnije

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 dec 2010, 19:51

Dobit ce Nole Monfilsa, odlucivat ce peti mec. Ko ce igrati, ne zna se, za sada stoji Tipsar-Simon, ali ne vjerujem.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 dec 2010, 20:01

E kakvi papci...propustit 2-0 na svom terenu...
Djokovic ce dobiti sutra 100% a peti mec je 50-50...ne znam ko je trenutno slabiji,Troicki ili Tipsarevic.Simon je takodje los,ja bi tu gurao Lodru.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2010, 20:26

Sutra je sve moguće ,svak može osvojiti

Đoković je veliki favorit protiv Monfilsa ,protiv kojeg ima omjer 6:0 ,da li Monfils može sutra do prvog trijumfa vidjećemo(teško)

Tipsarević(49)-Simon(42) šanse su 50:50 ,imaju samo jedan međusobni duel u kojem je pobijedio Simon 2008 godine ,ali tad je bio u najboljoj formi

Tipsarević -Llodra(23) ,pa ne znam ko je favorit ,možda po rezultatima u poslijednje vrijeme Llodra ali nikad se ne zna ,u međusobnim duelima vodi Tipsarević sa 3:0 ,ali zadnji put su igrali 2007

Šta je sa Gaskeom jel povrijeđen pa ga nema ,on ima omjer sa Jankom 2:0 ,jedna od pobijeda je na turniru u Sarajevu ,a trenutno je i bolje rangiran od Janka, 29 je .

Troicki -Simon 0:4 u međusobnom omjeru,zadnji meč 2009
Troicki-Llodra ,nisu se nikad sastali ,možda sutra ko zna
Troicki-Gaske 1:0 ,ove godine u Baselu su se prvi put satali slavio je Troicki 6:4,6:2

Na selektorima je da odluče ko će igrati sutra

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2010, 20:45

Strasno,kakvi imebicili morate biti da kada imate sve i igru i rezultat,propustite 2:0,to samo mogu kreteni.
Kod 2:0,odem na tekmu raspolozen,mislim gotovo je ne mogu valjda da ispuste,kada izgleda mogu.
Mislim da je ovo i kraj tesko cemo sutra do obe pobede.
Djovak igra portiv Mofilsa,trebao bi da ga dobije,ali ovaj drugi mec je problem,mislim da ce ipak da ostane sve ovako,jer danas je bio iscrpljujuci mec da li ce se stici bar malo odmoriti za sutra,zato ipak mislim da ce na crtu Tipsa i Simon.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 dec 2010, 20:46

Imam osjecaj da ce se sutra Monfils bolje snaci jer vise voli ovakve meceve kada je cijela dvoranaprotiv njega, a takodjer Djokovic ce uci u mec s velikim pritiskom, ali ipak mislim da ce Djokovic na kraju izaci kao pobjednik. Ovo je jedinstvena prilika za Srbiju i mislim da nikad vise nece imati ovolike sanse da dodju do titule, jer realno Spanija, Francuksa, USA u punom sastavu kvalitetnije od Srbije. Ukoliko svi budu na okupu narednih godina po meni glavni favoriti za osvjanja ce biti Spanci.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2010, 20:48

A,je li Gaske u Beogradu ,i ako nije šta je sa njim
a sreća vaša što Tsonga ne igra ,a i na utakmici si imo šta vidjeti mogu misliti

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 dec 2010, 20:51

amerosm je napisao/la:Imam osjecaj da ce se sutra Monfils bolje snaci jer vise voli ovakve meceve kada je cijela dvoranaprotiv njega, a takodjer Djokovic ce uci u mec s velikim pritiskom, ali ipak mislim da ce Djokovic na kraju izaci kao pobjednik. Ovo je jedinstvena prilika za Srbiju i mislim da nikad vise nece imati ovolike sanse da dodju do titule, jer realno Spanija, Francuksa, USA u punom sastavu kvalitetnije od Srbije. Ukoliko svi budu na okupu narednih godina po meni glavni favoriti za osvjanja ce biti Spanci.
+1
za sve osim za Monfilsovo bolje igranje "na strani". Monfils je 1 klasican primer napaljenog domacinskog igraca - sve sto je ikada uradio u tenisu se zbilo u Francuskoj.
Sutra Djokovic dobija, Tipsarevic gubi, Francuzi osvajaju.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 dec 2010, 20:53

legenda reala je napisao/la:A,je li Gaske u Beogradu ,i ako nije šta je sa njim
a sreća vaša što Tsonga ne igra ,a i na utakmici si imo šta vidjeti mogu misliti
Gasquet je zbog lose forme izvan takmicarske ekipe. Tsonga nije nikakav problem - to se resava sljakom. Strucni stab Srbije je znao da Tsonga nece igrati, pa se zato igra na ovoj podlozi.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 04 dec 2010, 21:06

Willy je napisao/la:Dubl Srbije, koja ima minimalne šanse u meču sa Francuskom, vodi sa 2:0. Lijepo bi bilo pročitati komentar onih koji su prije meča dali bod francuskom dublu. :mrgreen:

Salatara se smiješi Srbiji. Šta znam, meni je Novak favorit protiv Monfilsa. 8-)
:lol:
amerosm je napisao/la:ipak mislim da ce Djokovic na kraju izaci kao pobjednik.
MaGiCa je napisao/la:Sutra Djokovic dobija, Tipsarevic gubi, Francuzi osvajaju.
Devil je napisao/la:Djovak igra portiv Mofilsa,trebao bi da ga dobije
adnan24 je napisao/la:Djokovic ce dobiti sutra 100%
retro je napisao/la:Dobit ce Nole Monfilsa
Jao, sto ovo volim, haman svi na ovoj temi (osim Virtuala koji se nije izjasnio) misle da ce Dokovic dobit Monfilsa, eto ja mislim da 100% Monfils dobija, al samo realno govorim, da kojim slucajem izgubi, Tipsarevic ce ogulit Simona... Jedva cekam sutra da likujem zbog pobjede Monfilsa :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2010, 21:09

Ti očekuješ da Monfils sutra riješi ,ovaj duel
koje je bolje riješenej za Francuze ,ako kojim slučajem Đoković dobije u odlučujučem meču protiv Tipsarevića ,Simon ili Llodra ,prodiskutujte malo

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 dec 2010, 21:16

Monfils nema igru za Noleta, jer ne moze da igra defanzivno kao inace. Morat ce da napada vise, kao sto je to radio u finisu meca protiv Federera u Parizu kada je dobio.

Ja mislim da Nole dobija, zna da mora uzeti, domaca publika a i igra dobro na kraju godine, 6-0 govori za sebe.

Isto tako mislim da ako bude petog meca(a sigurno hoce :D ) da ce igrati Llodra, koji vuce Francusku citavu ovu godinu i uvijek je napaljen kada igra DC Cup i turnire u FRA- I sigurno je u boljoj formi od Simona, Clement nece sigurno igrati, iako je danas maestralan bio.

Pitanje je koliko je Llodra odmoran nakon danasnjeg dana.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2010, 21:24

I da ne zaboravim,jos jednom pozdravim svu familiju organizatorima(zna se ko je to),koji su uspeli da upropaste citavu atmosferu.
Citam danas u novinama kako su zadovolji sto su u rekordnom vremenu prodali 10000 karata :lol: ,kako je atmosfera kao na basketu kada igra Partizan... :lol: :lol: :oops: :oops:
Pa da nije smesno bilo bi zalosno.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.