UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DrFilgud
Kontakt:

Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)

Post Postao/la DrFilgud » 03 sep 2020, 18:50

marconato je napisao/la:
03 sep 2020, 18:47
DrFilgud je napisao/la:
03 sep 2020, 18:27
Od 10 pojavljivanja na ovom podforumu, u 9 zvezdaš piše negativno o reprezentaciji i našim igračima.
Provokacije, bacanje kosati, perfidno nipodaštavanje u stilu - odoh malo podyebavat glupane.
Onda ide šuplja o korektnosti, objektivnosti...

Sad se trebamo radi njega svađat između sebe, vjerujte uživaće. :thumbdown:
Daj primjer!
Recimo, X puta sam branio Pjanića od vas velikih Bošnji kad ga redovno pljujete..

Problem je sto ti kao provokaciju vidis moje neslaganje sa misljenjem da je recimo Džeko bolji od Lewandowskog...Sutra da mi rodjeni otac kaze da je karikiram Tadić bolji od Di Marie, ja cu mu prvi reci da lupa gluposti, sta god on mislio o tome.
Tako da, shvati kako hoces, na kraju krajeva zaboli me... ;)
Ne, tvoje teme su da je Mandžukić bolji od Džeke i slično, pa onda naložiš levate da 5 stranica pišu o tome. ;)
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 03 sep 2020, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 03 sep 2020, 18:51

Iz saveza nam serviraju priču o tome kako želimo ići na EURO. Plasiraju se priče i indirektno nam se rugaju pozivajući menadžerske igrače na spisku.

Najavljen je zeznuti selektor, kojeg će svi morati slušati i poštovati. Doveden da nas odvede do cilja.

Crni zuti nije smijenjen poslije Finske, kad se kvalifikacije mogle spasiti.

Poenta je da nema ambicije u savezu, samo nas varaju i lažu o tome kako postoji cilj i želja za uspjehom.

Savez će biti lišen odgovornosti, nakon neuspjeha u LN, i pozivanje menadžerskih igrača će proći neopaženo, jer nismo nikad ništa očekivali.

Ovako, ukoliko se desi sramoćenje u ove dvije utakmice, mnoge igrače treba maknuti iz reprezentacije zauvijek. Jer kao ambicije su nam EURO, pa tako bi se trebali respektabilno nositi sa Italijom i Poljskom.

Poslije neuspjeha u ove dvije utakmice, uslijedit će nove laži o tome kako se nismo uigrali i kako će to sve biti za baraž dobro.

1, 2 boda su minimum minimuma!!!
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 sep 2020, 18:54

DrFilgud je napisao/la:
03 sep 2020, 18:50
Tvoje teme su da je Mandžukić bolji od Džeke i slično, pa onda naložiš levate da 5 stranica pišu o tome. ;)
Eto vidis da lupas gluposti i iznosis neistine! Ja sam decidno na tu temu, kad se poslednji put vodila polemika, napisao da je Džeko bolji igrac!

Mozes da nadjes slobodno te postove...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 sep 2020, 18:58

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
03 sep 2020, 18:51
Iz saveza nam serviraju priču o tome kako želimo ići na EURO. Plasiraju se priče i indirektno nam se rugaju pozivajući menadžerske igrače na spisku.

Najavljen je zeznuti selektor, kojeg će svi morati slušati i poštovati. Doveden da nas odvede do cilja.

Poenta je da nema ambicije u savezu, samo nas varaju i lažu o tome kako postoji cilj i želja za uspjehom.

Savez će biti lišen odgovornosti, nakon neuspjeha u LN, i pozivanje menadžerskih igrača će proći neopaženo, jer nismo nikad ništa očekivali.

Ovako, ukoliko se desi sramoćenje u ove dvije utakmice, mnoge igrače treba maknuti iz reprezentacije zauvijek. Jer kao ambicije su nam EURO, pa tako bi se trebali respektabilno nositi sa Italijom i Poljskom.

Poslije neuspjeha u ove dvije utakmice, uslijedit će nove laži o tome kako se nismo uigrali i kako će to sve biti za baraž dobro.

Ma nema ovdje bodova, ako bude 1 puna šaka brade.
Najgore je sad oplest po igračima. Yebi ga ovo je februarski spisak sa dodacima, opet menadžerskim.

U svakom slučaju Bajeviću treba poslat poruku, da se za baraž mora nešto mijenjat i uozbiljit.
Ovo sad će proći, te korona, te prvo okupljanje, te Bajević uletio ko vatrogasac, bla,bla.
Međutim ako se za baraž nešto ne promijeni, Bajević će ući u grupu najneodgovornijih selektora ikad.
Pljunuće na sve ono što je dosad uradio.
Valjda neće, ko ovi prije njega, ići logiko da će se sve zaboravit ako se plasiramo, jer se tako nećemo plasirat.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 sep 2020, 19:06

03 sep 2020, 18:51

:bow:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 sep 2020, 19:20

Bez dva ponajbolja veznjaka ne zelim nista ni da prognoziram, niti se cemu i nadam. Ne vidim nacin kako ce Cimirot i Besic drzati vezni red, jer su X puta njih dvojica zakazali u tandemu, ali vidicemo. Mozda nas i iznenade. :kafa:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 03 sep 2020, 19:25

U principu treba gledati na igru i nesto komentarisati. Npr prosle sezone u Liga Nacija ne znam koliko smo bodova objektivno zasluzili? Igra je skroz drugo stanje pokazala i treba komentarisati igru. Ako smo mi kako treba, debakl kao protiv Italije u Zenici se ne bi trebao da desi, jer imamo igracki kvalitet da ne dopustimo debakl. Tek su novi dosli, i treba gledati na igru. Bio bi zadovoljan kad bi se uspostavilo da imaju 2-3 nova igraca koji imaju kvalitet na ovom nivou da nesto pokazu.

Ono sto mene najvise zabrinjava jeste da nemamo sistem rada u odabiru selektora. Vec bi sada u u19 i u21 trebali da budu bivsi reprezentativci koji su krenuli vodama da postanu treneri. Mi objektivno nemamo nista od toga sto je Starcevic u21 selektor. Koji ce ozbiljan klub njega ikad preuzeti? Nece niko. Bolje je dati nekim mladjim a ambicioznim, pa i ako se ne pokazu, nismo puno izgubili, a mogli bi dobiti zbog daljeg rada. Hrvatska reprezentacija je izbacila dva odlicna trenera, kojim se dala sansa prvo da vode u21 bez nekog iskustva, pa A reprezentaciju, i sad vode top klubove. Ne znam sto mi ne radimo isto, nego su tu neki treneri koji ce uvjek biti niko i nista. Imamo mladih trenera, Akrapovic, Jakirovic, Bajramovic. Ovo sa Custovicem je super stvar sto je tu uz Bajevica, ali mora se ici korak dalje.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 03 sep 2020, 19:38

Kako bi nam moglo izgledati prvih 11 sutra...

Inace ocekujem poraz, 2 ili 3 razlike sve zavisi. Ako se zatvorimo u bunker ko Berlin, otezemo igru i malo valjamo po terenu umrtvimo igru maksimalno mogli bi "dobro proci "...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 03 sep 2020, 20:40

tm01hzne je napisao/la:
03 sep 2020, 17:45
Zeman je napisao/la:
03 sep 2020, 16:58
prenosi li SK, zna li se šta?

meščini i RAI1 ima na MojaTV
Isključivo NovaBH i SK1 Hrvatska. NovaBH je svima dostupna na terestrijalu :)

Rai1 više nije u ponudi platforme MojaTV a i da jeste, bio bi blokiran :D
NAPRIJED NARODE!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 03 sep 2020, 21:01

Kakvo sr.anje od ekipe ova Švicarska.
⚜️~⚜️~⚜️

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 03 sep 2020, 21:04

Nadem se da ce omeragic uci u igru
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 sep 2020, 21:04

Komentator na sutrasnjoj utakmici Elvir Baljic :mrgreen: Barem nije Baho. :yawn:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 03 sep 2020, 21:06

Salih1984 je napisao/la:
03 sep 2020, 21:04
Usudio bi se reći da je Dulja bolji od Embola.

Momak je totalno pogubio konce, ja ću se iznenaditi ako vceras debituje a pogotovo protiv Njemačke.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 sep 2020, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 sep 2020, 21:07

Thiago Alcantara nije dobio poštedu od selektora nakon onakve sezone. Morao je doći.
Sad se sjetite naših zvjezdica i Kirin kupa.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 sep 2020, 21:13

Ma s Poljskom cemo se mi boriti kod kuce ravnopravno, pa nije Francuska, dok ove ostale tekme mrka kapa, ali sam nekako siguran da cemo opstati u ligi A.

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 03 sep 2020, 21:20

03 sep 2020, 21:06
Salih1984 je napisao/la:
03 sep 2020, 21:04
Usudio bi se reći da je Dulja bolji od Embola.

Momak je totalno pogubio konce, ja ću se iznenaditi ako vceras debituje a pogotovo protiv Njemačke.
Ma nije ni predvidjeno bilo da on debituje. To je bio poziv da probudi "svicarstvo" u Omera i da mu se da do znanja da racunaju na njega. Znao je Petkovic da ce biti drvlje i kamenje cim se odazve. Tek sad mali nece htijeti zaigrati za BiH. Miske je uradio dovoljno a on se odlucio za Svicu. Sretno mu, ali prestat ga pratiti i okrenuti se momcima koji zele igrati. Nebitno hoce li upisati debi ili ne. On je izgubljen.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 sep 2020, 21:23

Sheyi je napisao/la:
03 sep 2020, 21:13
Ma s Poljskom cemo se mi boriti kod kuce ravnopravno, pa nije Francuska, dok ove ostale tekme mrka kapa, ali sam nekako siguran da cemo opstati u ligi A.
Ne vjerujem, najviše zbog toga što moramo u istoj reprezentativnoj pauzi igrati utakmice baraža i LN. I imamo 3 utakmice u 6 dana.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 03 sep 2020, 21:29

Gledaoci kad Cipetić zauzme mjesto na desnom beku

slika

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 03 sep 2020, 21:42

Finska nikad jaca :rol: jeste ali u qurcu

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 03 sep 2020, 21:45

Tristan10 je napisao/la:
03 sep 2020, 21:42
Finska nikad jaca :rol: jeste ali u qurcu
Banana ekipama smo nabili samopouzdanje. Ispodprosječni igrači kad igraju protiv nas, naši odbrambeni ih pretvore u prime R9. Pukki se prošverco kroz našu sredinu i odbranu, onakav highlights nema ni Messi.

⚜️~⚜️~⚜️

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.