reci mu da neceka potvrdni email, ja ga nisam dobio, jednostavno nakon 2-3 dana neka se ulogaSheyi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:25Salih1984 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:21Sheyi je napisao/la: ↑19 avg 2020, 16:19Mirso dobrodosao na forum, pricekaj malo da administracija odobri tvojh registraciju. Mi kao jedna zajednica koja srcem i dusom stoji iza naše reprezentacije ti zelimo uputiti iskrenu dobrodoslicu na forum i da cemo u buducnosti zajedno pratiti uspjesno nasu selekciju, a i Anela među njima.![]()
?
Samo jako idemo ka boljim danima repke, Anel je buducnost naseg nogometa.![]()
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sad Mehu Bešića registrujte na forum. Imal wifi u kpz Orašju?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ahahahahahaahahahahahahahah
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tako je se Aco Petrović registrirao na jednom forumu kad je bio izbornik Hrvatske reprezentacije, čak su mu neki analizirali protivnike, pojedine igrače koje šuteve najčešće koriste za vrijeme OI-a.
-
- Kontakt:
Dobrodosao legendo!
Joj jedva cekam da narucim dres od Hadzikadunica i Ahmedhodzica. Samo neznam koji ce biti domaci a koji gostujuci

@igrajlopte 🐦
Treba se uputit dobrodoslica Mirsi 

Ništa novo nismo saznali iz ovog što je Miske "potvrdio" za sportsport.ba. Samo je ponovio da Anel hoće igrati za BiH, ali Anel šuti a Mirso je uvijek raspoložen da zaprijeti da će igrati za Švedsku.
Na pitanje da li je ovaj 21-godišnjak izabrao seniorsku selekciju i da li je to Bosna i Hercegovina Misimović je dao potvrdan odgovor.
"Jeste, pristao je. hoće da igra za našu reprezentaciju. U proceduri smo za papire, ovih dana treba dobiti pasoš i da promijeni sportsko državljanstvo", kazao je Misimović za SportSport.ba
MIRSO LEGENDO

"Jeste, pristao je. hoće da igra za našu reprezentaciju. U proceduri smo za papire, ovih dana treba dobiti pasoš i da promijeni sportsko državljanstvo", kazao je Misimović za SportSport.ba
MIRSO LEGENDO

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
dobro dosao malac u pravu raju 

Drug, nebi tvog saopštenja
”Ahmedhodžić je rekao da će igrati za našu reprezentaciju. To je rekao i prije, samo što je bilo malo iritantno od strane njegove familije te neke izjave, a momak je spreman da igra za nas, te mislim da će danas on dati saopštenje da će igrati za BiH. Ovo je uspjeh, Ahmedhodžić je mnogo mlad i perspektivan igrač i može godinama biti jedan od nosilaca reprezentacije BiH. Do njega je sada da to povjerenje opravda na terenu”, rekao je Misimović
Nista je nevjerujem ni Cviki ni Misketu nego tek kad Mirsad ovdje na forumu objavi da je predato za promjenu drzavljanstva. Zato Admin odobri profil nasem Mirsadu. Nije to gefufna da pravi dvadeseti profil. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Bazinga12345
- Kontakt:
Miske me skroz pozitivno iznenadio angažmanom oko momaka

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bar ne proziva ljude po Klixu.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije ni lako adminu. Kad imas takvi likova koji prave po dvadeset profila onda moraju posteni ljudi kao Mirsad ispaststi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Steta sto ne dodje automatski registracija,ovo na odobrenje admina predugo traje.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Treba to reći i ko zna kako bi ovo završilo da nije on u ovoj priči. Ali kod nas je glavno pljuvati i ismijavati. Situacija u savezu jeste katastrofalna, ali treba pohvaliti nekoga kada radi dobar posao, a naš Miske to sigurno dobro radi. Da je bogdo više ljudi kao on(legendi) u savezu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 19:43Miske me skroz pozitivno iznenadio angažmanom oko momaka![]()
![]()
-
- Kontakt:
Dobrodosao u pravu bosansku raju
Ni to Mirsada nece sprijeciti da se prijavi ovdje druze.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.