NK Žepče
Re: NK Žepče
Facebook stranica NK Žepče radi punom parom.Ali ovo im je mocno ; "na djelu cete moci vidjeti i neka nova pojačanja", a nigdje ni rijeci tko su ta pojačanja 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Zamisli recimo neki od ozbiljniji europskih timova napise tako nesto na fbSignore je napisao/la:![]()
Pa vjerojatno misle na Hadzica i Krdzalica iako bi bio red da su to i ranije objavili

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sto je najbolje, sad o tom rumunju ni traga, ni glasa. Nitko ga nigdje ne spominje, bas sam i pitao nekog, kaze da ne zna sta je s tim.
MisterijaSignore je napisao/la:Sto je najbolje, sad o tom rumunju ni traga, ni glasa. Nitko ga nigdje ne spominje, bas sam i pitao nekog, kaze da ne zna sta je s tim.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mozda je Rom, mozda se netko zbunio
Nacionalnost: Rom, netko pomislio da je skracenica od Romania

Tog je onda Koca pred Konzumom pokupioSignore je napisao/la:Mozda je Rom, mozda se netko zbunioNacionalnost: Rom, netko pomislio da je skracenica od Romania
![]()

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jaro imas des feniga
I koca ga kupio za pola marke 

Najveci transfer u povijesti NK ŽepčaSignore je napisao/la:Jaro imas des feniga![]()
I koca ga kupio za pola marke

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jedini igrac koji nije dosao za nula maraka
Velika ocekivanja su tu

STANJE U NK ŽEPČE

Bit ce bolje, sve ce to MZ sredit 

Pobjeda 2-0. Panter i Ivesic zabili. Dobili smo zasluzeno. Dosta me iznenadio sastav. Hadzic mi izgleda nespreman, ali je pokazao znanje. Krdzo izdominirao. Vehab igrao poluvrijeme na lijevom bocnom, nije me odusevio.
Adi, jesil bio na utakmici? Da pisem izvjesce?

Ko je branioSignore je napisao/la:Pobjeda 2-0. Panter i Ivesic zabili. Dobili smo zasluzeno. Dosta me iznenadio sastav. Hadzic mi izgleda nespreman, ali je pokazao znanje. Krdzo izdominirao. Vehab igrao poluvrijeme na lijevom bocnom, nije me odusevio.

pa normalno da je Hadžić prilično nespreman.
36-ta mu je godina, a koliko nije igr'o? ima bar dvije godine. mene iskreno čudi da se uopće aktivirao. pokrenuo je ovu školu nogometa gore u Željeznom polju, al' kako čujem već je potrošio svu lovu. mada se u bh nogometu ne može nešto zaraditi...
36-ta mu je godina, a koliko nije igr'o? ima bar dvije godine. mene iskreno čudi da se uopće aktivirao. pokrenuo je ovu školu nogometa gore u Željeznom polju, al' kako čujem već je potrošio svu lovu. mada se u bh nogometu ne može nešto zaraditi...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Juric prvo, Sahara drugo. Nisu ovi imali nekih prilika, sve su im lopte rutinski pohvatali
Žepče u prvoj pripremnoj utakmici svladalo Usoru sa 2-0
http://www.nkzepce.com/index.php/2013-0 ... oru-sa-2-0
Evo izvjece. Vidim da ne navode tko je kad imao kakvu priliku pa samo da dodam da je Zepce bilo bolje, ali nije imalo bas nekih sto postotnih prilika. Dva puta je u drugom dijelu Dizdarevic izvozao obranu i stvorio dobre prilike, jednom je Sliskovic u prvom poluvremenu dobro pucao s 17-18 metara. Usora je imala bas dobru priliku, ovo sto navode da je Krdzo spasio, ostalo sve bezopasno.

Žepče u prvoj pripremnoj utakmici svladalo Usoru sa 2-0
http://www.nkzepce.com/index.php/2013-0 ... oru-sa-2-0
Evo izvjece. Vidim da ne navode tko je kad imao kakvu priliku pa samo da dodam da je Zepce bilo bolje, ali nije imalo bas nekih sto postotnih prilika. Dva puta je u drugom dijelu Dizdarevic izvozao obranu i stvorio dobre prilike, jednom je Sliskovic u prvom poluvremenu dobro pucao s 17-18 metara. Usora je imala bas dobru priliku, ovo sto navode da je Krdzo spasio, ostalo sve bezopasno.
Bio sam naravskiSignore je napisao/la:Pobjeda 2-0. Panter i Ivesic zabili. Dobili smo zasluzeno. Dosta me iznenadio sastav. Hadzic mi izgleda nespreman, ali je pokazao znanje. Krdzo izdominirao. Vehab igrao poluvrijeme na lijevom bocnom, nije me odusevio.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne brini za defanzivu
Evo upravo saznadoh sve razloge. Kristija Jukic je ozlijedjen, ali ce uskoro bit spreman. Novi igrac je i Igor Rasic koji igra stopera, ali je on s drugim Jukicem zajedno na poslu u vojsci i nisu mogli prisustovat utakmici. To znaci da imamo tri stopera. Josip Duspara je u Njemackoj i s njim je dakle zavrseno.
Takodjer cudoh na tribini kako je Perce igrao polusezonu uz to da mu do ove nadju posao, ali se nitko oko tog nije potrudio pa je odustao.
Sad se sjetih i da je Hadzic u prvom poluvremenu imao odlicnu priliku kad mu je Dino centrirao

Takodjer cudoh na tribini kako je Perce igrao polusezonu uz to da mu do ove nadju posao, ali se nitko oko tog nije potrudio pa je odustao.
Sad se sjetih i da je Hadzic u prvom poluvremenu imao odlicnu priliku kad mu je Dino centrirao

ŠTO ĆE ŽEPČU DEFANZIVCI,PA TAJ KLUB JE UVIJEK GAJIO NAPADAČKU IGRU... nema potrebe za defanzivcima da razbijaju žepačku tika-takuSignore je napisao/la:Ne brini za defanzivuEvo upravo saznadoh sve razloge. Kristija Jukic je ozlijedjen, ali ce uskoro bit spreman. Novi igrac je i Igor Rasic koji igra stopera, ali je on s drugim Jukicem zajedno na poslu u vojsci i nisu mogli prisustovat utakmici. To znaci da imamo tri stopera. Josip Duspara je u Njemackoj i s njim je dakle zavrseno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.