Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
danas je potpisan tro-godisnji milionski ugovor s macron u vezi nove sportske opreme millwall fc. ugovor pocinje iduce sezone, znaci od iduce sezone isti dezijn dresova ko i komsije 

- Bešiktaš XXL
- Kontakt:
Jel to ovaj?
Ja mislim da su dresovi i od Bolonje ovaj Macron!

da to su oni. sto kazes vec igra bologna ali i leeds u dresovima macrona.Bešiktaš XXL je napisao/la:Jel to ovaj?

bas je lijepo vidjet ovakvu jednu temu bolje ovo nego da balite za celzijem,barsom,realom itd svaka cast kako ide milvalu 

91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
drago mi je vidjeti da je napokon neko skontao kako to ide, svaka cast jarane!D3n!$!nH0 je napisao/la:bas je lijepo vidjet ovakvu jednu temu bolje ovo nego da balite za celzijem,barsom,realom itd svaka cast kako ide milvalu
edit: harris potpisao novi ugovor do 2012, kapiten robinson sve do 2013 isto ko i forde, odlicna vijest za millwall.
Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 29 jan 2010, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
steve o ti si meni nenadjebiv
uhvatio se satro ultras pokreta huliganizma fazona vidio na tv da su medju najzajebanijim navijaci treceligasa millwall-a i kontas da si cool
od sad podrzavam fc gutersloh 16-a liga njemacke jer su oni neki klinac
daj ba dodji u stvarnost malo
uhvatio se satro ultras pokreta huliganizma fazona vidio na tv da su medju najzajebanijim navijaci treceligasa millwall-a i kontas da si cool
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
bio je sve dok ga nisu skrsile povrede raznorazne, licno mislim da nam je trenutno najbolji david forde i danny schofield..GRIZLI je napisao/la:Harris vam je najbolji jelde?
@respo: reko sam ti vec jednom, jak si ko' zemlja bola, haj' sad **** s ove teme

Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 29 jan 2010, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
ja od svih ovih inostranih klubova podrzavam hull city i nots county hebo ove velika al nijedan klub nije ko FKS
to je to, jos kad se osjeti ta unija i ambijent koji vlada u ovim "manjim" klubovima, to je ko droga, zarazno! drago mi je da mi i drugari navijaju za klubove koje vole svojim srcem(newcastle, stoke city), nikad nisam podnosio glory hunterse..D3n!$!nH0 je napisao/la:ja od svih ovih inostranih klubova podrzavam hull city i nots county hebo ove velika al nijedan klub nije ko FKS
pa niko mu ni ne brani da navija za njih ali se ponasa kao da je u najmanju ruku iz londona a ne negdje iz bosneGRIZLI je napisao/la:Neka ba pusti covjeka, ima pravo da navija za koga hoce...respo je napisao/la:steve o ti si meni nenadjebiv
sto je smijesno
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Pozdrav mom kolegi, steve-o i nemoj da te uznemiravaju ovi kvazinavijaci tipa respoa.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
@respo po takvom sudu onda bi mogao komotno ''napasti''99% navijaca iz drugih inostranih klubova.
A ne samo @-steve-o-a.
Lako je navijati za najbogatije i punih titula ekipe.
Uostalom tip voli taj klub,navijace a i blize je garant tom klubu jer u Norveskoj bude nego ti ,,svojim..spanjolcima.
A ne samo @-steve-o-a.
Lako je navijati za najbogatije i punih titula ekipe.
Uostalom tip voli taj klub,navijace a i blize je garant tom klubu jer u Norveskoj bude nego ti ,,svojim..spanjolcima.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 jan 2010, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta tebe briga kako se ko ponasa, neznas nista o meni zato nemoj lupati vise bolarespo je napisao/la: pa niko mu ni ne brani da navija za njih ali se ponasa kao da je u najmanju ruku iz londona a ne negdje iz bosne
sto je smijesno
uh dvoboji stoke-a i millwalla su uvijek bili pakleni, na terenu i van terenafromeL je napisao/la:To steve, reci mu, hajd udjite i vi vise u Premiership, da se rokamo

evo burke da ti kazem malo 1.vic nme ide tako 2.hebo te turbo folk ustaljubav je napisao/la:Pozdrav mom kolegi, steve-o i nemoj da te uznemiravaju ovi kvazinavijaci tipa respoa.
3. da kazem ovima tkz.navijacima zasto vi ljudi drkate i balite za klubovima poput reala,barce,mancestera... zar vi nemate svoju drzvau svoje klubove zasto ne dolazite uzivo gledati svoje klubove umjesto sto ispred tv-a blejite u englesku,spansku... ligu radi vas je ovakav fudbal u bosni i hercegovini vi ste krivci nemate nikakve koristi od stranih klubova i ja volim hull i nots al ne balim pred njima i ne furam se na njihove igrace vec moji fudbalski idoli su moji igraci koji igraju za moj klub i moju drzavu neznam koja jue svrha toga da ko god osvoji ligu prvaka vama je najdrazi klub koji god igrac bude najbolji vama je najdrazi pa ohladite hebli vas real i ostali u supak okrenite se sarajevu,zelji,velezu,zrinjskom,slobodi,celiku......... eto moj jedan svjet i molim odg na ova pitanja
trenutno 6. al' imamo jednu utakmicu viska nad huddersfieldom..Cescinho4 je napisao/la:@steve-o
Kakvo vam je zasad stanje na tabeli?
u ex yu bar si jednom mogao u svom gradu gledati nekoga od velike cetvorke ako nista nije ti trebalo 1000 km da predjes da ih gledas nego su tu bilifromeL je napisao/la:Pa dobro lik volim Millwall, svi mi ovdje pisemo za svoje timove naši, njihovi i tako to, lik je bio u Londonu dvaput gledo uživo Milwall (bar tako kaze), tako da... Evo kod nas prije, u Ex Yugoslaviji, svi su navijali, maltene svi za veliku četvorku, mada recimo niko nije gledo uzivo Zvezdu ili Dinamo ili ostali koji tim.
cilje jeste playoffs, realno gledajuci nemoze se millwall nositi s leedsom i norwich, ovo ostalo se moze dobiti(npr. izvukli smo remi kod charltona s igracem manje)..
@fromel: meni se cini da je to onaj tuncay
@fromel: meni se cini da je to onaj tuncay

da nije tuncay????fromeL je napisao/la:Hej steve, posto pratis engleski fudbal, da te pitam, koji je ovo igrac(ina) na mom avataru
Evo mala pomoc, internacionalac je
kakva je ovo tema nekom iz cekrcica smjesno i ko njih predstavlja ovdje
daj ba brisite ovo a gasite teme najvecih timova
daj ba brisite ovo a gasite teme najvecih timova
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.