Kako možeš bit takva drolja?staragarda je napisao/la:Do sad su potvrđena 22 autobusa navijača TC iz svih dijelova podrinja te 3 čarter leta iz skandinavije....mada broj još nije konačan...bit će vatreno....vrijeme je da se sutra preuzme bastion komunizma i pokaže ko je pravi vladar grada
FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da se biti marisane valjalo bi, ono kad je bal nek je maskembal. Roooookaaaaaaaaajjjjjjj
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nikad necete ni bit vladari grada jer niste iz Tuzle...staragarda je napisao/la:Do sad su potvrđena 22 autobusa navijača TC iz svih dijelova podrinja te 3 čarter leta iz skandinavije....mada broj još nije konačan...bit će vatreno....vrijeme je da se sutra preuzme bastion komunizma i pokaže ko je pravi vladar grada
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jedva cekam da vidim navijacki okrsaj izmedju fukara i sisara, jeste da ce ovi drugi biti u jednocifrenom broju ali i kao takvi aposlotno zasluzuju degenek

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Najzanimljivija utakmica cijelog kola, kako na terenu tako i na tribinama 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tebe džaba banovat izgleda....kako ti ne dosadi jbtSviuodbranu je napisao/la:staragarda je napisao/la:Do sad su potvrđena 22 autobusa navijača TC iz svih dijelova podrinja te 3 čarter leta iz skandinavije....mada broj još nije konačan...bit će vatreno....vrijeme je da se sutra preuzme bastion komunizma i pokaže ko je pravi vladar grada![]()
Prodana duso

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Cuj banovat, strasno jbt.staragarda je napisao/la:Tebe džaba banovat izgleda....kako ti ne dosadi jbtSviuodbranu je napisao/la:staragarda je napisao/la:Do sad su potvrđena 22 autobusa navijača TC iz svih dijelova podrinja te 3 čarter leta iz skandinavije....mada broj još nije konačan...bit će vatreno....vrijeme je da se sutra preuzme bastion komunizma i pokaže ko je pravi vladar grada![]()
Prodana duso
Pa ti se kur ci po forumu, a ja cu ti u lice sasut isto i gore. Za mene si necovjek i prodana dusa
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stanovnici Tuzle i sela Simin Han nemojte se plasiti ovo je samo Asmir bio skocio
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Koga boli tuki i za tebe i šta ti misliš...nebitan si lik totalno...i dok se ne izlijecis ne bih dalje sa tobom...a to sta ćeš ti kome sasut u lice se ne piše po forumu ...tuljane
-
- Kontakt:
Yebo te forum ba totalno nebitno, ovdje, uzivo kada hoces dje hoces. More bit da sam tebi nebitan, ali to ne mjenja cinjenicu da ti je obraz djon i da si necovjek.staragarda je napisao/la:Koga boli tuki i za tebe i šta ti misliš...nebitan si lik totalno...i dok se ne izlijecis ne bih dalje sa tobom...a to sta ćeš ti kome sasut u lice se ne piše po forumu ...tuljane
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel vam dolazi faraončić na sjever...sa sve šalomtuzlak1987 je napisao/la:Stanovnici Tuzle i sela Simin Han nemojte se plasiti ovo je samo Asmir bio skocio
- akanirarats
- Kontakt:
Ponovo nam @PosrinjskiGorstak nacuo nestAAAA. Ruuuumeni daj nam jos insajderskih
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam to, ja sam B sektorstaragarda je napisao/la:Jel vam dolazi faraončić na sjever...sa sve šalomtuzlak1987 je napisao/la:Stanovnici Tuzle i sela Simin Han nemojte se plasiti ovo je samo Asmir bio skocio

- tuzlak1987
- Kontakt:
Gorstak sere ko foka o budzetu, a on uhljeb najveci. Zato i sere puno kad nema sta raditi na poslu.
E moj tuzlak... I ti se okreces kako vjetar pusetuzlak1987 je napisao/la:Stanovnici Tuzle i sela Simin Han nemojte se plasiti ovo je samo Asmir bio skocio
tuzlak1987 je napisao/la: mi preziremo i zelene i crvene, mi gotivimo ljude koji zele dobro sportu i koji se pokazu na djelima, a ne rijecima. A Azmir Husic je jedan od njih koji je pokazao dobru volju ali ne moze se sve sam i jos uz to sto nece da ti pomogne pokusava da te unisti. Tesko je to priznati cete u BIH..
tuzlak1987 je napisao/la:Vama je Azmir debeljuca, dijasporas i to. Covjek je bar uspio tamo u USA, a otisao kao izbjeglica.. Bar nije to postigao kao ovi lopovi po nasoj drzavi i treba imati malo respekta za njega. I mogao je da nista ne uradi oko Slobode, a uradio je zato ga i postujemo jer uvijek ima neku ideju, dok ovi domaci su nas samo ostetili tokom godina i zato jesmo u ovim dugovima, a on kako je dosao sve sto se desilo je bilo pozitivno..
Da je vas hvalili bi ga na sva usta..Covjek je orginalno iz Podrinja, bar nije iz Sandzaka. Bar je iz Bosne..![]()
- akanirarats
- Kontakt:
@Rinakaaa, je l‘ ovo sad prava ljubav?ja nikad necu dat na podrinje ba...to je MOJ NAROD i volim ih više nego ikog ...

- tuzlak1987
- Kontakt:
slogash je napisao/la:E moj tuzlak... I ti se okreces kako vjetar pusetuzlak1987 je napisao/la:Stanovnici Tuzle i sela Simin Han nemojte se plasiti ovo je samo Asmir bio skocio
tuzlak1987 je napisao/la: mi preziremo i zelene i crvene, mi gotivimo ljude koji zele dobro sportu i koji se pokazu na djelima, a ne rijecima. A Azmir Husic je jedan od njih koji je pokazao dobru volju ali ne moze se sve sam i jos uz to sto nece da ti pomogne pokusava da te unisti. Tesko je to priznati cete u BIH..tuzlak1987 je napisao/la:Vama je Azmir debeljuca, dijasporas i to. Covjek je bar uspio tamo u USA, a otisao kao izbjeglica.. Bar nije to postigao kao ovi lopovi po nasoj drzavi i treba imati malo respekta za njega. I mogao je da nista ne uradi oko Slobode, a uradio je zato ga i postujemo jer uvijek ima neku ideju, dok ovi domaci su nas samo ostetili tokom godina i zato jesmo u ovim dugovima, a on kako je dosao sve sto se desilo je bilo pozitivno..
Da je vas hvalili bi ga na sva usta..Covjek je orginalno iz Podrinja, bar nije iz Sandzaka. Bar je iz Bosne..![]()
Pa skontao ga na kraju, obicni populista koji je gladan za parama. Krajnji cilj vlast.
A izvinjavam se svim navijacima drugih klubova za seljakluk koji je Sloboda pravila dok nas je hajcao taj covjek koji 95% stvari radi naopako. Sila Bogu nije mila.
Nisi ti nista skonto,nego onaj dan kad je presto da ulaze pare u Slobodu,onda si promjenio plocu kao i svi ostali.tuzlak1987 je napisao/la:
Pa skontao ga na kraju, obicni populista koji je gladan za parama. Krajnji cilj vlast.
Glad za parama ? Ne bih rekao...u Slogu je ulozio para i para i ko zna kad cemu se vratiti,mozda i nece nikad.Vise bih rekao zelja da se napravi nesto veliko u svijetu fudbala i sporta kod nas.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kljucna rijec ulozio ne dao. Kada je postalo ocito da nema nista od stadiona otisao. I sva ova frka 3 godine je jer je njemu dupe zinulo da siri carstvo. Sam je otisao i postao politicar, sada vas skuplja da vidi kakav je za 2020.slogash je napisao/la:Nisi ti nista skonto,nego onaj dan kad je presto da ulaze pare u Slobodu,onda si promjenio plocu kao i svi ostali.tuzlak1987 je napisao/la:
Glad za parama ? Ne bih rekao...u Slogu je ulozio para i para i ko zna kad cemu se vratiti,mozda i nece nikad.Vise bih rekao zelja da se napravi nesto veliko u svijetu fudbala i sporta kod nas.
Neka shvati svako na svoj nacin ali vasa prica je suplja jer nema covjeka na svijetu koji baca pare bezveze, a biznismen je. Da nije bilo Slobode ne bi ni on bio u parlamentu.
-
- Kontakt:
Ja sam ga branio i dvije godine po odlasku, ali na greskama se uci.slogash je napisao/la:Nisi ti nista skonto,nego onaj dan kad je presto da ulaze pare u Slobodu,onda si promjenio plocu kao i svi ostali.tuzlak1987 je napisao/la:
Azmir je izdao i Tuzlu i tuzlake. Mogao je uzeti Slobodu i biti vlasnik kada je htio, ali klupko se odmotava i padaju maske. Hvala Allahu pokazao je pravo lice...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.