ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA Liga 2018/19
dašić i potpisao za zadar
Na čemu je Filip adamovic danas 
Ja mislim jedino u Čevljanovićima i sportskoj dvorani Laktaši se može iskupiti toliko seljaka na jednom mjestu.
Inače utakmica neloša bila, prvi put da sam gledao Partizan uživo, Vanja koji je inače kloc danas izgledao kao All-star igrač.
Gegić igrao desetak minuta, jako loše, da ne kažem katastrofalno. Adamović ubio tricama, Williams prespavao prvo poluvrijeme, tek u drugom proigrao, jako zanimljiv igrač. Zubčić uživo izgleda kao lik iz horor filma i to nekog o zombijima. 
it's football day
Baboon je napisao/la:Ja mislim jedino u Čevljanovićima i sportskoj dvorani Laktaši se može iskupiti toliko seljaka na jednom mjestu.Inače utakmica neloša bila, prvi put da sam gledao Partizan uživo, Vanja koji je inače kloc danas izgledao kao All-star igrač.
Gegić igrao desetak minuta, jako loše, da ne kažem katastrofalno. Adamović ubio tricama, Williams prespavao prvo poluvrijeme, tek u drugom proigrao, jako zanimljiv igrač. Zubčić uživo izgleda kao lik iz horor filma i to nekog o zombijima.
Vanja kloc
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
I Zadar pao u Pioniru
27 razlike
10 od 10
Babun na haparatima
27 razlike
10 od 10
Babun na haparatima
-
vladedivac
- Kontakt:
A ne manjka ih niti na pojedinim forumima...Baboon je napisao/la:Ja mislim jedino u Čevljanovićima i sportskoj dvorani Laktaši se može iskupiti toliko seljaka na jednom mjestu...
Iskustvo kaže ti koji prvi put odu su najopasniji. Po okolinu, inventar i generalno utisak.Baboon je napisao/la:Ja mislim jedino u Čevljanovićima i sportskoj dvorani Laktaši se može iskupiti toliko seljaka na jednom mjestu.Inače utakmica neloša bila, prvi put da sam gledao Partizan uživo, Vanja koji je inače kloc danas izgledao kao All-star igrač.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Cedevita, Mornar i Igokea ove sezone kao zeljeznicka stanica
James Bell and KK Cedevita are parting ways
Bassha je napisao/la:Cedevita, Mornar i Igokea ove sezone kao zeljeznicka stanica
Izgleda da je i Cobbs na izlaznim vratima
Pa šta misliš što ja imam 500 postova za 10 godina foruma? Upravo zbog takvih.vladedivac je napisao/la:A ne manjka ih niti na pojedinim forumima...Baboon je napisao/la:Ja mislim jedino u Čevljanovićima i sportskoj dvorani Laktaši se može iskupiti toliko seljaka na jednom mjestu...
it's football day
Partizan izgleda zeli da dovede Bella iz Cedevita, takodjer i Musli se spominje kao moguce pojacanje
Kakva 3/4 za Pullena

Edo Muric novi igrac Cedevite
Je l' to Ivanović nešto ozbiljnije povrijeđen, vidim sada komentator govori kako će Budućnost vjerovatno tražiti zamjenu za njega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Je l' to Ivanović nešto ozbiljnije povrijeđen, vidim sada komentator govori kako će Budućnost vjerovatno tražiti zamjenu za njega.
Crnogorski reprezentativac već dugo ima problema zbog bola u koljenima, a sada se tome pridodala i povreda ramena zbog čega će preskočiti makar još nekoliko mečeva plavo-bijelih.
Potvrdio je to i Aleksandar Džikić na presu poslije meča Budućnosti i Mege.
Ivanović sigurno neće putovati na meč sa Gran Kanarijom, a Džikić je nagovijestio da će pored toga da propusti i mečeve sa Efesom, Fenerbahčeom i Cibonom.
-
Sanfrancisco
- Kontakt:
Ja predlažem da se takmičenje u ABA ligi prekine i da se nastavi tek za par mjeseci,dok se Budućnost uigra.Nema smisla da se igra stvarno,a ljudi neuigrani kuknjava

Slušajući onog komentatora, rekao bi čovjek da ga neće biti narednih par mjeseciBassha je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Je l' to Ivanović nešto ozbiljnije povrijeđen, vidim sada komentator govori kako će Budućnost vjerovatno tražiti zamjenu za njega.Crnogorski reprezentativac već dugo ima problema zbog bola u koljenima, a sada se tome pridodala i povreda ramena zbog čega će preskočiti makar još nekoliko mečeva plavo-bijelih.
Potvrdio je to i Aleksandar Džikić na presu poslije meča Budućnosti i Mege.
Ivanović sigurno neće putovati na meč sa Gran Kanarijom, a Džikić je nagovijestio da će pored toga da propusti i mečeve sa Efesom, Fenerbahčeom i Cibonom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Earl Clark se vratio na fabrička podešavanja sa pocetka sezone 
Bitadze prelazi u Buducnost. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.