Ocekuje se transfer iz juventusa..
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Opet ce imati jacu ekipu od vas i od nas zajedno bolje da svak svoju avliju gledaMakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
Kao sto su oni orgijali nad gasenjem Slobode prije par godina? Eto mi pocistili uglavnom svoju avliju i sada imamo vremena i kredita da smijemo lopovskom plavom klubu koji nema jaci sastav od nas jer tabela to pokazuje ( jos da nema sudija)samoposteno je napisao/la:Opet ce imati jacu ekipu od vas i od nas zajedno bolje da svak svoju avliju gledaMakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
Vidjet ce se na kraju sezone ko ima jacu ekipuMakabiTuzla je napisao/la:Kao sto su oni orgijali nad gasenjem Slobode prije par godina? Eto mi pocistili uglavnom svoju avliju i sada imamo vremena i kredita da smijemo lopovskom plavom klubu koji nema jaci sastav od nas jer tabela to pokazuje ( jos da nema sudija)samoposteno je napisao/la:Opet ce imati jacu ekipu od vas i od nas zajedno bolje da svak svoju avliju gledaMakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
Pa da, vidjece se!? Ne proricem buducnost, vec se sprdam sa sadašnjošću. Zao mi je sto ne kontassamoposteno je napisao/la:MakabiTuzla je napisao/la:Vidjet ce se na kraju sezone ko ima jacu ekipusamoposteno je napisao/la: Kao sto su oni orgijali nad gasenjem Slobode prije par godina? Eto mi pocistili uglavnom svoju avliju i sada imamo vremena i kredita da smijemo lopovskom plavom klubu koji nema jaci sastav od nas jer tabela to pokazuje ( jos da nema sudija)
Mislis dodje svakom 7 miliona duga?LjoZee je napisao/la:A nas to puno pogadja sto se sprdate
Samo nastavite. Dodje svakom “5 minuta slave”.
Da, a znate i vi kako je to. Nije da vam nije poznato ili nesto strano.MakabiTuzla je napisao/la:Mislis dodje svakom 7 miliona duga?LjoZee je napisao/la:A nas to puno pogadja sto se sprdate
Pa da, slicno kao 7 procenata kamate, poznato?LjoZee je napisao/la:Da, a znate i vi kako je to. Nije da vam nije poznato ili nesto strano.MakabiTuzla je napisao/la:Mislis dodje svakom 7 miliona duga?LjoZee je napisao/la:A nas to puno pogadja sto se sprdate
Bas mi momak govori kako jedva ceka da dodje, haman se proculo za Laudrupa iz ranijih danaMortemHz je napisao/la:Šta je reć jbtprisonbreak je napisao/la:Skauti po cijeloj evropi rade za nas.Zukanovic je napisao/la:Finski golman, Samu Volotinen, novi je golman zeničkog Čelika.
Dvadesetogodišnji Volotinen je finski VPS zamijenio Čelikom, a u razgovoru za tamošnje medije otkriva detalje svoga prelaska na Bilino polje. - U decembru mi je stigao poziv od jednog skauta koji ih je uputio na mene.Brzo smo se dogovorili, i to je izgledalo kao dobar angažman. Vrijedilo je probati, kaže Volotinen na početku, pa nastavio: - To je klub sa tradicijom u Bosni i Hercegovini. Sada, nisu uspješni kao što su nekada ranije bili. Volotinen je, pišu finski mediji, potpisao ugovor na godinu i po, a ovaj 193 cm visoki golman dodaje da je spreman da ide naprijed u svojoj karijeri.
7 i po molit ću lijepo sa ovim što otplaćuju i Amawovim...MakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
Denchi je napisao/la:7 i po molit ću lijepo sa ovim što otplaćuju i Amawovim...MakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
sve će rasprodat i tražit mlađe igrače a jbg ko u ligi nije osigurao svoje juniore što valjaju ugovorom sam je kriv...
ne budi siguran u to, Sloboda ima ozbiljniji sportski segment trenutno od želje, posebno uz ovakvu podršku grada i integraciju mladih igrača pod Nalićem...ovi tek trebaju (ponovno)početi takvo nešto....samoposteno je napisao/la:Opet ce imati jacu ekipu od vas i od nas zajedno bolje da svak svoju avliju gledaMakabiTuzla je napisao/la:Zabavno je gledati strumfove kako planiraju pojacanja, a klub u minusu 7 miliona sa blokiranim racunima. Jos Blagojevica racunali kao sigurnog, ima ugovor, koja **** karma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.