odgovor na ovo tvoje pitanje će se znati danasTracy3McGrady je napisao/la:Prerano ste počeli otpisivati belgiju. Nije da oni ne mogu dobiti krnjave ruse ili francuze. O nama da ne pričam, biće to dvije tijesne tekme.mercurial je napisao/la:Nama je dovoljno pobijediti jednom Belgiju i prolazimo dalje. Samo ako ne pobijedimo nocas, tesko da cemo u drugu fazu prenijeti vise od 2 boda. U drugoj fazi imamo 6 utakmica, tako da je u igri 12 bodova. Ako se opet bude igralo sa ovako osiromasenim sastavima moguce je da tu bude svasta. Sve zavisi hocemo li pobijediti Francusku nocas i prenijeti 4 boda dalje.
Penny Hardaway #1
ako rusi dobiju belgiju (a mislim da hoće) i ako dragi BOG da da mi uzmemo francuze TREBALO bi biti dovoljno jer mislim da čak i da izgubimo od belgije u februaru (a ne vjerujem) onda idemo (opet aBd) njima sa Jusufom, Mirzom i Wilbekinom i ako sa takvom ekipom ne budemo u stanju uzeti belgiju šta čemo onda na SP dok će prije toga Belgijanci igrati protiv kompletne rusije
summa summare ako večeras aBd pobjedimo 75% smo prošli u 2 krug (sa pobjedom u Sarajevu protiv belgije i 99%), a šanse za prolazak u drugom krugu nam rastu preko 50%
znači velik ulog večeras, mada ponavljam ako budu igrali onako muški kao protiv rusije, onda neču biti razočaran jer znam da su dali sve od sebe!