2017 NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: 2017 NBA Playoffs
Ove neke sitnice momentum pokupise na stranu GSW i to Mcgee koji standardno ispada glupan u ovih par minuta nabrija svoju ekipu dobrim potezima 

Kad skontam da ce McGee i Zaza imati **** prsten.. 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Nece Llilard i Mccollum moci sami, treba bar netko od ove grue preplacenih napraviti nesto u napadu
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Javale McGeeeeee 
Kakva blokada.

Kakva blokada.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Koliki je panj Zaza epskih razmjera, da je Javale u 3 min haman pa okrenuo utakmicu skrozSarmelino je napisao/la:Kad skontam da ce McGee i Zaza imati **** prsten..

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa imaju nekog Vonleha, al bolje da ga nemajuxinxee je napisao/la:Da je Portland imao centra u ovom mecu, dosad bi vodio 10 razlike

predobro je vidjeti kako su ekipa i navijaci prihvatili mcgeea nakon svih onih sranja s shaqom
Kakva utakmica

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nista nije gotovo.Brokula je napisao/la:Koliki je panj Zaza epskih razmjera, da je Javale u 3 min haman pa okrenuo utakmicu skrozSarmelino je napisao/la:Kad skontam da ce McGee i Zaza imati **** prsten..![]()
![]()
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zar nece Cavsi uzeti?Sarmelino je napisao/la:Kad skontam da ce McGee i Zaza imati **** prsten..

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Lillard 

Finale istoka? MozdaBernardBarnjak je napisao/la:Zar nece Cavsi uzeti?Sarmelino je napisao/la:Kad skontam da ce McGee i Zaza imati **** prsten..

Ako nastave kao sinoc, nista od njih realno.
Idemo finale Oklahoma-Boston

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Dobra utakmica
AUUUUU VODONOSA POGADJA 2+1
svaka cast portlandu nisu dali gswu da se odlijepe u trecoj sto inace i rade
joj kad bi PG-13 otišao u portland jao ekipe onda jaooo
joj kad bi PG-13 otišao u portland jao ekipe onda jaooo
Zadnja izmjena: Ziggs, dana/u 16 apr 2017, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnCleese
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Sta ako proradi Klay, sta ako proradi Steph bla bla bla....
Zapitate li se sta ako se probudi jedan Al- Farouqe Aminu ??? Uz to nije na odmet napomenuti da sut ne sluzi ni jednog Connaughtona, covjek ima 0/2 za 3pts.
Portland ima takvu potencijalnu snagu koji su trenutno u sjeni Dolle i CJ-a a koja je u stanju da iznenadi i njih same a tek onda i protivnika...
Ovaj tip je procepio, jos da se Aminu probudi i siguran trijumf

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Golden je imao dobitnicki momentum, sad ce opet trebati da se vade..
64 poena i 8 asistencija Lillarda i McColluma, ucestvovali u otprilike 80 od 88 poena svoje ekipe. 

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 16 apr 2017, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Slutio sam ovo već evo dvije godine, večeras sam uvjeren da je to istina: razlika u kvaliteti između Lillarda i Currya je gotovo nepostojeća. Niko me ne može više ubijediti da je Curry iznad Damiana po bilo čemu osim po broju osvojenih titula.
Sent from my SM-T110 using Tapatalk
Sent from my SM-T110 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.