Ima li kakva huliganska igrica da meni moze ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hebi je, u kockice grafika koliko sam ja vidio na netu.elninho_resTO je napisao/la:iams huligans storm over europe ja mislim imo sam je jednom al mi jaran zaplijenio,tj neznam ni kome sam dao
Surfaj malo po netu hebiga.Upisi 07 ili 08 free download ili tako nesto izace ti sigurno.Ili idi sutra u net klub i iskesiraj 3 KM.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ko mi nadje fm 07 ili 08 , ili mi da novi update za fm 05 bicu mu veoma zahvalan !
Da li tvoj komp ispunjava zahtjeve te igre.Jacina kompjutera grafika i to.Interista di cuore je napisao/la:ee raja instalio ja NFS SHIFT i izbaci mi error nekakav kad hocu da udjem u igru : 0x00832056 referenced memory at 0x00000018 error...jel neko zna u cemu je problem ? posto sam ja sa racunarima na vi...hvala unaprijed...
Bolji ti je American Conquest-Fight Back.Samo F.K.S !! je napisao/la:moze neko stavit link za cossacks back to war prije sam tu igricu kucao pa bih opet
Nevalja CD ili imas neku gresku na Operativnom sistemu koji je vjerovatno Windows pa ako ga duze vrijeme nisi reinstalirao, zapusti se pa ko zna kakvih sra*ja ima sve u njemu!Interista di cuore je napisao/la:ee raja instalio ja NFS SHIFT i izbaci mi error nekakav kad hocu da udjem u igru : 0x00832056 referenced memory at 0x00000018 error...jel neko zna u cemu je problem ? posto sam ja sa racunarima na vi...hvala unaprijed...
hvala,probat cu sutra ponovo,pa cu vidjet koji mu je...drH je napisao/la:Nevalja CD ili imas neku gresku na Operativnom sistemu koji je vjerovatno Windows pa ako ga duze vrijeme nisi reinstalirao, zapusti se pa ko zna kakvih sra*ja ima sve u njemu!Interista di cuore je napisao/la:ee raja instalio ja NFS SHIFT i izbaci mi error nekakav kad hocu da udjem u igru : 0x00832056 referenced memory at 0x00000018 error...jel neko zna u cemu je problem ? posto sam ja sa racunarima na vi...hvala unaprijed...
S vecinom se slazem..jos mi uzas na zivce ide sto se ne mozes voziti gradskim prevozom, niti mozes pozvati taxi da te vozi na odredjenu destinaciju . Sama prica je fantasticna, pa cak i kraj koji nam "pokazuje" da ce definitivno izaci i Mafia III . Razumijem ih sto su ovakav kraj stavili, u prvom djelu su upravo zajebali s ubistvom na kraju(koje su opet dobro ubacili u drugi dio ) pa su sad ostavili mogucnost normalnog nastavka .Bosco je napisao/la:Prešao sam Mafiu 2 i na kraju ostao blago rečeno razočaran. Pomalo blesav epilog, ako ga se uopće može nazvati epilogom, očekivao sam barem još jedan chapter, al' ajd. Igru se može prijeći za svega 12 sati (čak i brže). Ne znam, igra je sve u svemu vrlo dobra, ali ne opravdava mi u potpunosti cijenu i slažem se s većinom dosad izdanih reviewova. Dakle, nekih 80 od 100.
Ima igra dosta pozitivnih stvari, neke sam već nabrojao, primjerice grafiku, priču (osim samog kraja kada su sve pokvarili), soundtrack, pa čak i atmosferu onoga doba, super su mi i reference radio voditelja na ta stara vremena kada se smiju na tvrdnje da pušenje uzrokuje rak te da je izum televizora besmslenkako rock glazba utječe na nedolično ponašanje tinejdžera i sl.,
ali ima i dosta toga preko čega ne mogu prijeći.
Sve mi je to nekako prejednolično i monotono, sve se odvija u jednom predodređenom pravcu. U GTA IV si barem mogao odlučiti koga ćeš ostaviti na životu.
Neke sitnice mi jako smetaju, recimo sve su trgovine iste i imaju identičnu ponudu osim one jedne skupe na "V", u zatvoru svi kosooki zatvorenici imaju ista lica i tijela osim onog jednog s kojim se boriš, isto vrijedi i za crnce, trgovci u dućanima s oružjem također identični (starčići od 70-ak godina) itd.
Zatim su pogriješili što su napravili prevelik grad, a ne možeš obavljat usputne posliće,
Možda uz pokoji DLC isprave dojam koji sam stekao, ali ovo svakako zahtjeva i treći dio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.