Pa eto, skoro si Sarajlija. Još par pelcovanja...Rigoletto je napisao/la:Nemam trebe babuka, citav zivot sam posvetio volontiranju i pelcovanju po seheru. samo humanitarnoNeandertalac je napisao/la:Ovom @Rigoletu ko" da je treba otišla studirati u Sarajevo, pa se ovdje udara kao da je Kasko osigurana.
A njemu govorila, nije spremna još, održavaće vezu preko Skypa.
Koja količina zavisti
KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Medikament
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Nekad je ovo bila prestizna i kulturna tema gdje su se velikani poput virte, haretahp, sarumana, calcia i onog momcine iz South Parka borili za titulu. Sada djecurlija neka sto probaju provocirat prezvakanim gifovima, forama i pizdarijama.
RIP forum.
RIP forum.

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Što nema kozoyeba po ovim temamaTobeYarabi je napisao/la:..

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Jel ga ovo esad plavi tuce il yebe?Kawhi je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Au evo i sece u ringu, zasukao rukave
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Šeker.
Medikament je napisao/la:Nekad je ovo bila prestizna i kulturna tema gdje su se velikani poput virte, haretahp, sarumana, calcia i onog momcine iz South Parka borili za titulu. Sada djecurlija neka sto probaju provocirat prezvakanim gifovima, forama i pizdarijama.
RIP forum.

Glasaj za mene.

**** ****.TobeYarabi je napisao/la:Jel ga ovo esad plavi tuce il yebe?Kawhi je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Au evo i sece u ringu, zasukao rukave
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Šeker.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Goalgetter
- Kontakt:
Tuga...Medikament je napisao/la:Nekad je ovo bila prestizna i kulturna tema gdje su se velikani poput virte, haretahp, sarumana, calcia i onog momcine iz South Parka borili za titulu. Sada djecurlija neka sto probaju provocirat prezvakanim gifovima, forama i pizdarijama.
RIP forum.

- MocMahale444
Slab je on Nea, pelcovali smo ga par puta dok je rezio na kozoyebe. Onda se okrenuo i pita nas za vodu, hranu. Merhametli insan.Neandertalac je napisao/la:Pa eto, skoro si Sarajlija. Još par pelcovanja...Rigoletto je napisao/la:Nemam trebe babuka, citav zivot sam posvetio volontiranju i pelcovanju po seheru. samo humanitarnoNeandertalac je napisao/la:Ovom @Rigoletu ko" da je treba otišla studirati u Sarajevo, pa se ovdje udara kao da je Kasko osigurana.
A njemu govorila, nije spremna još, održavaće vezu preko Skypa.
Koja količina zavisti
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kasno je, u toru su na prepucavanjima, pustit cemo ih vamo ujutroBesic je napisao/la:Što nema kozoyeba po ovim temamaTobeYarabi je napisao/la:..
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Medikament
- Kontakt:
Jedini nesto vrijedis od preostalih meni se cini.Kawhi je napisao/la:Medikament je napisao/la:Nekad je ovo bila prestizna i kulturna tema gdje su se velikani poput virte, haretahp, sarumana, calcia i onog momcine iz South Parka borili za titulu. Sada djecurlija neka sto probaju provocirat prezvakanim gifovima, forama i pizdarijama.
RIP forum.![]()
Glasaj za mene.![]()

sloboda72 je napisao/la:
- TobeYarabi
- Kontakt:
Doce kad umjesto dresa BiH, nagrada bude naramak sijenaBesic je napisao/la:Što nema kozoyeba po ovim temamaTobeYarabi je napisao/la:..

A de sad ozbiljno , znal se šta je Sariel , mislim koja funckija u tom toru/staduRigoletto je napisao/la: Kasno je, u toru su na prepucavanjima, pustit cemo ih vamo ujutro

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Šta ako dres Srbije ponude?TobeYarabi je napisao/la:Doce kad umjesto dresa BiH, nagrada bude naramak sijenaBesic je napisao/la:Što nema kozoyeba po ovim temamaTobeYarabi je napisao/la:..
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Neandertalac
- Kontakt:
Slažem se. I ovaj 3g sada u svakom zaseoku, jedan postavi sliku majmuna i onda pet njih umire od smijeha birajući adekvatne smajlije kao da fakultet biraju.Medikament je napisao/la:Nekad je ovo bila prestizna i kulturna tema gdje su se velikani poput virte, haretahp, sarumana, calcia i onog momcine iz South Parka borili za titulu. Sada djecurlija neka sto probaju provocirat prezvakanim gifovima, forama i pizdarijama.
RIP forum.
Na žalost...
Malo Ajzea@ te još poneki odskaču, imaju potencijala ali bivaju ugušeni, brutalno, ograničenom većinom.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: RE: Re: KANTA GODINE - 2016 - DISKUSIJE
Svake zime novi okot pa mi upitamo da nam ostave jedno musko, ove godine su nas zajebali ko i prosle s krlezomBesic je napisao/la:A de sad ozbiljno , znal se šta je Sariel , mislim koja funckija u tom toru/staduRigoletto je napisao/la: Kasno je, u toru su na prepucavanjima, pustit cemo ih vamo ujutro
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Dobro je , mislio sam da je on tornjak , ali izgleda da takvog nemaju.Rigoletto je napisao/la:
Svake zime novi okot pa mi upitamo da nam ostave jedno musko, ove godine su nas zajebali ko i prosle s krlezom

- TobeYarabi
- Kontakt:
Kakav ba tornjak.Svi su oni pudliceBesic je napisao/la:Dobro je , mislio sam da je on tornjak , ali izgleda da takvog nemaju.Rigoletto je napisao/la:
Svake zime novi okot pa mi upitamo da nam ostave jedno musko, ove godine su nas zajebali ko i prosle s krlezom
Izdali ste svetu temu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Uh al me trzni ajzea dragi , strave će mi saljevat poslije ove slike.
Al kako ovakve krivo nasađene nakupine atoma mogu imati pristup internet konekciji.
Al kako ovakve krivo nasađene nakupine atoma mogu imati pristup internet konekciji.

- MocMahale444
shzna je napisao/la:Izdali ste svetu temu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
I svega vam kome ovo moze biti smijesno, lijepljenje slika koza, gifovi zivotinja i citiranje najpametnijeg medju njima krleze.. zadnji put kad sam tamo na tu temu usao ima pola godine iste slike isti gifovi isti fazoni.. u pm jeste l vi retardirani ili koji ****
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 6 gostiju.