http://livetv.sx/en/eventinfo/433241_olympic_games/ evo ovdje ,bit će na nekom kanaluOtelo je napisao/la:I dalje mi treba streamMElloo je napisao/la:Imas na RTRSOtelo je napisao/la:Hoce biti kakav stream plivanja u šest?
RIO 2016 - Općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Općenito
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rade i arelinhu jbm ih ja, nije toliko teško, ne znam kako vam neće, samo refrešujte ako ne krene od prve, mora raditiPuma je napisao/la:Dosta ti je sto se igre zovu po tebi.rio_Ferdy88 je napisao/la:A mene ko hebe, veća sam ja budala bio što sam pisao one uvodeCaptain4 je napisao/la:@branimir85 kakav doprinos forumu , svaka čast!![]()
![]()
I još postavljao linkove za NBC i BBC, sve tehnološki noobovi
I ti proxyji izgleda samo tebi rade.

Ja već 5-6 god gledam tako

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hvala. Valjda će se NBC uključitibranimir85 je napisao/la:
http://livetv.sx/en/eventinfo/433241_olympic_games/ evo ovdje ,bit će na nekom kanalu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- branimir85
- Kontakt:
danas je bioOtelo je napisao/la:Hvala. Valjda će se NBC uključitibranimir85 je napisao/la:
http://livetv.sx/en/eventinfo/433241_olympic_games/ evo ovdje ,bit će na nekom kanalu

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Njih sam otvorio, ovaj prvi link i nadam se da će se oni uključiti u plivanje.branimir85 je napisao/la:danas je bioOtelo je napisao/la:Hvala. Valjda će se NBC uključitibranimir85 je napisao/la:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: RE: Re: RIO 2016 - Općenito
Puma je napisao/la:Dosta ti je sto se igre zovu po tebi.rio_Ferdy88 je napisao/la:A mene ko hebe, veća sam ja budala bio što sam pisao one uvodeCaptain4 je napisao/la:@branimir85 kakav doprinos forumu , svaka čast!![]()
![]()
I ti proxyji izgleda samo tebi rade.

Odselio se konacno u Britaniju,ali nece da prizna.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Aj ne zajebavajte, stvarno radi, evo sad gledam Gold Zone na NBC-u, nešto kao RedZone sa NFL-a, idu sa eventa na event i prokazuju ono najbolje i najzanimljivije, sve uživo, a naravno može se odabrati i da pratiš svaki event posebno 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- branimir85
- Kontakt:
http://www.***SPAM***.co/live-now/liv ... ive-streamOtelo je napisao/la:Hvala. Valjda će se NBC uključitibranimir85 je napisao/la:
plivanje
rio ja sam otvorio gold zone ali pise da nije dostupno za ovo podrucjerio_Ferdy88 je napisao/la:Aj ne zajebavajte, stvarno radi, evo sad gledam Gold Zone na NBC-u, nešto kao RedZone sa NFL-a, idu sa eventa na event i prokazuju ono najbolje i najzanimljivije, sve uživo, a naravno može se odabrati i da pratiš svaki event posebno

ma Rio je britanski špijun zato mu to i radi... a arelinho mu je sekretarica... to je očito...
i da jbt deset tema o njemu..
i da jbt deset tema o njemu..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
branimir85 je napisao/la:http://www.***SPAM***.co/live-now/liv ... ive-streamOtelo je napisao/la:Hvala. Valjda će se NBC uključitibranimir85 je napisao/la:
plivanje

Imaju na **** acestremovi.
Kakvi debili sa BHT! Pa ovo je stvarno nemoguce, pa ljudi ce se ukljuciti tek u pola trke kako je krenulo
O komentatorima i njihovom znanju oko plivanja, suvisno je pricati! RTRS Obavzeno !

Max Allegri
Puma je napisao/la:Dosta ti je sto se igre zovu po tebi.rio_Ferdy88 je napisao/la:A mene ko hebe, veća sam ja budala bio što sam pisao one uvodeCaptain4 je napisao/la:@branimir85 kakav doprinos forumu , svaka čast!![]()
![]()

ne da se meni stalno patiti sa ovim straemovima, otvaraj ovaj otvaraj onaj... pratim fino sve na bht rtrs hrt i rts na svakom ima ponesto. a n akraju dana pratim pregled i sasvim dovoljno...

A da li je moguće da ovi sa BHT-a puštaju snimak vaterpola SAD-Hrvatska umjesto live utakmice Francuska-Australija košarka 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ASD
- Kontakt:
Ja se njima divim, kako je uopste moguce da im ta ideja dodje u glavu?Raonffa je napisao/la:A da li je moguće da ovi sa BHT-a puštaju snimak vaterpola SAD-Hrvatska umjesto live utakmice Francuska-Australija košarka
fakat...a još ako se doda da su oni koji su najviše željeli gledati tu utakmicu istu i gledali jer dole u hercegovini ne zatamnjuju hrt. znači totalno bespotrebno emitovanje snimka u ovo vrijemeASD je napisao/la:Ja se njima divim, kako je uopste moguce da im ta ideja dodje u glavu?Raonffa je napisao/la:A da li je moguće da ovi sa BHT-a puštaju snimak vaterpola SAD-Hrvatska umjesto live utakmice Francuska-Australija košarka
nema potpisa
I ja sam maloprije ludio. A onda sam jednostavno skontao, da ljudi imaju duplo manje sati live prijenosa i to je to ! Inace, posto vidim situaciju u Mostaru, i prvi put da su Telemach i svi operateri morali "zamraciti" HRT 2 tako da sve gori sve od galame i kritika. Ovo mora da je Bakirovo maslo hahaRaonffa je napisao/la:A da li je moguće da ovi sa BHT-a puštaju snimak vaterpola SAD-Hrvatska umjesto live utakmice Francuska-Australija košarka
Max Allegri
U ogromnoj konkurenciji za najveću sramotu naše države moj glas ide BHTu. Kako im želim gašenje 

Nad tobom sunce najljepše sja
hahah e ovo stvarno je preslo sve granice...
ej derbi AUS-FRA, kome li oni ovo diretkno prenose, sami sebi?.. a snimku stavljaju? i jos Vlado kaze "prednost ima vaterpolo a mi se vidimo nesto kasnije"
ahahah pa FUJ FUJ stvarno, cigani...
ej derbi AUS-FRA, kome li oni ovo diretkno prenose, sami sebi?.. a snimku stavljaju? i jos Vlado kaze "prednost ima vaterpolo a mi se vidimo nesto kasnije"
ahahah pa FUJ FUJ stvarno, cigani...
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 06 avg 2016, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.