RIO 2016 - Tenis
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Tenis
nije mi jasno Del Potro več danas igra 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ma cuj pljuvati, Damir ponos nas, samo je trebao uletiti s ocem i na smrt prebiti one Izraelce tad bi nasa Bosna bila jos ponosnija na njega.VolimTz je napisao/la: Saburli mentalitet je ovom narodu sigurno donio samo dobro. Nastavite pljuvati momka po medijima, kao i svakog ko jednom zezne. Pa cemo na slijedecim olimpijskim igrama imati 5 predstavnika.
Nad tobom sunce najljepše sja
Odmah to ide. Teniski turnir traje od 6.8. do 14.8. Svaki dan se igra.branimir85 je napisao/la:nije mi jasno Del Potro več danas igra

Nije igrao prvi dan, tako da ti je valjda jasno. Jedva hoda, vuce see !branimir85 je napisao/la:nije mi jasno Del Potro več danas igra
Max Allegri
i noćas je bilo zabavno, tako je to uvijek kad se sastanu brazilci i argentinci na istoj livadiMig_Mig je napisao/la:Haha, kakvo prepucavanje na mecu del Potra i souse izmedju argentiski navijaca i domacina ! Mislim da cak i policija ima posla !

na SP smo naučili kako to fecera, glavna navijačka pjesma brazilaca, bez obzira protiv koga igraju, glasi otprilike "pele je dao hiljadu golova a maradona je narkoman" a argentinci su za SP spjevali pjesmu u kojoj spominju poraze brazila i na kraju kažu "maradona je veći od pelea"

- branimir85
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=Igj7B6T2oYMjestamaji je napisao/la:i noćas je bilo zabavno, tako je to uvijek kad se sastanu brazilci i argentinci na istoj livadiMig_Mig je napisao/la:Haha, kakvo prepucavanje na mecu del Potra i souse izmedju argentiski navijaca i domacina ! Mislim da cak i policija ima posla !![]()
na SP smo naučili kako to fecera, glavna navijačka pjesma brazilaca, bez obzira protiv koga igraju, glasi otprilike "pele je dao hiljadu golova a maradona je narkoman" a argentinci su za SP spjevali pjesmu u kojoj spominju poraze brazila i na kraju kažu "maradona je veći od pelea"![]()

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
branimir85 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=Igj7B6T2oYMjestamaji je napisao/la:i noćas je bilo zabavno, tako je to uvijek kad se sastanu brazilci i argentinci na istoj livadiMig_Mig je napisao/la:Haha, kakvo prepucavanje na mecu del Potra i souse izmedju argentiski navijaca i domacina ! Mislim da cak i policija ima posla !![]()
na SP smo naučili kako to fecera, glavna navijačka pjesma brazilaca, bez obzira protiv koga igraju, glasi otprilike "pele je dao hiljadu golova a maradona je narkoman" a argentinci su za SP spjevali pjesmu u kojoj spominju poraze brazila i na kraju kažu "maradona je veći od pelea"![]()

posebno je noć prije finala na kopakabani bila maestralna, hiljade i hiljade gaučosa su cca pola sata u cugu pjevali tu pjesmu. mi smo se popeli na krov jednog hotela i gledali odozgo .... to je bilo ludilo, da se naježiš
del potro fakat izgleda umoran, garant nije spavao ni sekunde 

yebem im mater. čovjek igrao jutros do 4 i stavili ga odmah sad... koji kreteni..Mig_Mig je napisao/la:Nije igrao prvi dan, tako da ti je valjda jasno. Jedva hoda, vuce see !branimir85 je napisao/la:nije mi jasno Del Potro več danas igra
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:yebem im mater. čovjek igrao jutros do 4 i stavili ga odmah sad... koji kreteni..Mig_Mig je napisao/la:Nije igrao prvi dan, tako da ti je valjda jasno. Jedva hoda, vuce see !branimir85 je napisao/la:nije mi jasno Del Potro več danas igra
Reko bih se ocekivano

Max Allegri
del potro se kreće ko prebijena mačka
Sousa igra agresivno, unistava Juana njegovim oruzjem forehandom i to daje rezultat. Napada cim dobije iole kracu lopticu i time ne dopusta Delpu da se razmase. To dovodi do kontraefekta sa njegove strane i mnogo nerezonskih gresaka, prije svega iz tog strasnog forehanda.
Trebao bi ovo izvuci nekako na guzove, djeluje pomalo i umoran jer je jutros zavrsio mec a vec za 15ak sati je opet na terenu, a nikad mu fizicka sprema nije bila jaca strana, i znao je ispuhati prije vremena cesto.
Trebao bi ovo izvuci nekako na guzove, djeluje pomalo i umoran jer je jutros zavrsio mec a vec za 15ak sati je opet na terenu, a nikad mu fizicka sprema nije bila jaca strana, i znao je ispuhati prije vremena cesto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakvo navijanje

- branimir85
- Kontakt:
ludnicaVGS je napisao/la:Kakvo navijanje![]()
![]()

Bas mu je slab bekend
- branimir85
- Kontakt:
idemo Delpo završi to
IMa li neko stream za Tsonga-Muller ?
15 sam ih nasao, ali nijedan nece da pokrene, tj. samo vrti, ali nema slike nikakve :/
15 sam ih nasao, ali nijedan nece da pokrene, tj. samo vrti, ali nema slike nikakve :/
ipak rutinskibranimir85 je napisao/la:idemo Delpo završi to
sad igra u osmini protiv nekog totalnog anonimusa, tu se onda može odmoriti, a onda od četvrtfinala ide dernek pred nekoliko hiljada gaučosa na stadionu

I onda mi neko kaze kako je atmosfera na bilinom polju nevidjena, e jeb.m ti ! Kakva ludnica, vamos Delpooo 

Max Allegri
Mogu misliti sta ce biti ako dogura do finala kakvo ce to navijanje biti pred punom arenom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.