RK Gradacac
Re: RK Gradacac
Evo kako sad dobio info:
D.Doborac 8,A.Doborac 8,Ilić 6,Ignjić 5,Osmanović 4,Šarenac 3,Trakić 3,Halil 1,sarajlić 1.
D.Doborac 8,A.Doborac 8,Ilić 6,Ignjić 5,Osmanović 4,Šarenac 3,Trakić 3,Halil 1,sarajlić 1.
I da,Mutapčić 14 odb,Šećić 3 odb.

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Kontakt:
Puno smo primili golova (34) s obzirom da su golmani skupili zajedno 17 odbrana.Znaci da nam je ekipa u ovoj utakmici slabo odigrala u fazi odbrane, na tome treba poraditi.
Izgleda da bi Kenan Mutapcic mogao biti dobro rjesenje na golu, jer Radulovic i Stojanovic nisu nista pokazali u prosloj sezoni.
Izgleda da bi Kenan Mutapcic mogao biti dobro rjesenje na golu, jer Radulovic i Stojanovic nisu nista pokazali u prosloj sezoni.
ko nam dolazi sl kolo...cestitke momcima ipak je gracanica uvijek bila vruci teren za nas 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma lošije se igra odbrana kad povedeš u 10 minuti sa 7 razlike...Bosanski zmaj je napisao/la:Puno smo primili golova (34) s obzirom da su golmani skupili zajedno 17 odbrana.Znaci da nam je ekipa u ovoj utakmici slabo odigrala u fazi odbrane, na tome treba poraditi.
-
- Kontakt:
Znaci od pocetka utakmice smo uspostavili dominaciju,to mi je drago cuti, da se zna ko je najbolji.lifebook je napisao/la:Ma lošije se igra odbrana kad povedeš u 10 minuti sa 7 razlike...Bosanski zmaj je napisao/la:Puno smo primili golova (34) s obzirom da su golmani skupili zajedno 17 odbrana.Znaci da nam je ekipa u ovoj utakmici slabo odigrala u fazi odbrane, na tome treba poraditi.
Sljedece subote na megdan nam dolazi sarajevska Bosna to je prilika da napunimo dvoranu i pozdravimo Damira i drustvo a ujedno i da upisemo pobjedu protiv Bosne.
RASPORED RK GRADACAC 2012/13
1. 14.09.12. RK Gračanica - RK Gradačac ---:---
2. 22.09.12. RK Gradačac - RK Bosna BH gas ---:---
3. 29.09.12. RK Konjuh - RK Gradačac ---:---
4. 05.10.12. RK Čapljina - RK Gradačac ---:---
5. 12.10.12. RK Gradačac - RK Čelik ---:---
6. 19.10.12. RK Leotar - RK Gradačac ---:---
7. 26.10.12. RK Gradačac - RK Prijedor ---:---
8. 09.11.12. RK Derventa - RK Gradačac ---:---
9. 16.11.12. RK Gradačac - RK Goražde ---:---
10. 23.11.12. RK Krivaja - RK Gradačac ---:---
11. 30.11.12. RK Gradačac - RK Bosna Prevent ---:---
12. 07.12.12. HMRK Zrinjski - RK Gradačac ---:---
13. 14.12.12. RK Gradačac - RK Kakanj ---:---
14. 21.12.12. RK Gradačac - RK Gračanica ---:---
15. 08.02.13. RK Bosna BH gas - RK Gradačac ---:---
16. 15.02.13. RK Gradačac - RK Konjuh ---:---
17. 22.02.13. RK Gradačac - RK Čapljina ---:---
18. 01.03.13. RK Čelik - RK Gradačac ---:---
19. 08.03.13. RK Gradačac - RK Leotar ---:---
20. 15.03.13. RK Prijedor - RK Gradačac ---:---
21. 22.03.13. RK Gradačac - RK Derventa ---:---
22. 27.03.13. RK Goražde - RK Gradačac ---:---
23. 29.03.13. RK Gradačac - RK Krivaja ---:---
24. 12.04.13. RK Bosna Prevent - RK Gradačac ---:---
25. 19.04.13. RK Gradačac - HMRK Zrinjski ---:---
26. 24.04.13. RK Kakanj - RK Gradačac ---:---
a sta je ovo kaze damir igra u gradaccu dok ne pronade novi klub pa je potpiso sta se desaje
Vratio se u rodno gnijezdo da ga ne zaboravimoNixa je napisao/la:a sta je ovo kaze damir igra u gradaccu dok ne pronade novi klub pa je potpiso sta se desaje

-
- Kontakt:
Rukometna Premijer liga, 1. kolo
Braća Doborac za pobjedu Gradačca nad Gračanicom
Rukometaši Gradačca pobjedom u Lukavcu nad Gračanicom krenuli su u novu premijerligašku sezonu.
Pred oko stotinjak gledatelja u Sportskoj dvorani u Lukavcu snage su u veoma dobroj utakmici odmjerili Gračanica i Gradačac, a gost pojačan bh. reprezentativcem Damirom Doborcem slavio je rezultatom 39:34.
Gosti su već na poluvremenu imali plus šest (22:16), što su znalački sačuvali do samog kraja utakmice i upisali bodove na startu.
Pomenuti Damir Doborac, bivši igrač sarajevske Bosne, Magdeburga, CIMOS-a... privremeno je u rodnom gradu dok ne pronađe novi klub. No, Gradačačni su upravo na njegovim krilima stigli do pobjede. Srednji bek naše reprezentacije postigao je oam golova.
Njegov brat Almir također je postigao osam golova, dok je Ilić postigao šest golova. Mutapčić se istakao sa 15 odbrana. Kod poražene ekipe najefikasniji, ujedno i u kompletnoj utakmici, bio je Ovčina sa 9 golova.
Braća Doborac za pobjedu Gradačca nad Gračanicom
Rukometaši Gradačca pobjedom u Lukavcu nad Gračanicom krenuli su u novu premijerligašku sezonu.
Pred oko stotinjak gledatelja u Sportskoj dvorani u Lukavcu snage su u veoma dobroj utakmici odmjerili Gračanica i Gradačac, a gost pojačan bh. reprezentativcem Damirom Doborcem slavio je rezultatom 39:34.
Gosti su već na poluvremenu imali plus šest (22:16), što su znalački sačuvali do samog kraja utakmice i upisali bodove na startu.
Pomenuti Damir Doborac, bivši igrač sarajevske Bosne, Magdeburga, CIMOS-a... privremeno je u rodnom gradu dok ne pronađe novi klub. No, Gradačačni su upravo na njegovim krilima stigli do pobjede. Srednji bek naše reprezentacije postigao je oam golova.
Njegov brat Almir također je postigao osam golova, dok je Ilić postigao šest golova. Mutapčić se istakao sa 15 odbrana. Kod poražene ekipe najefikasniji, ujedno i u kompletnoj utakmici, bio je Ovčina sa 9 golova.

U svakom sportu su takvi zive za taj dan da nas povale a za ostale tekme ih jede briga ! jbg realno gledajuci to je bolest ocigledno neizljeciva !Kupi igrace da valjaju i povaljuj sva redom onda kapa do poda a do tadkatapult81 je napisao/la:A ova Gračanica se uvijek napali protiv nas

Što nemogu sranjaKvota je napisao/la:
U svakom sportu su takvi zive za taj dan da nas povale a za ostale tekme ih jede briga ! jbg realno gledajuci to je bolest ocigledno neizljeciva !Kupi igrace da valjaju i povaljuj sva redom onda kapa do poda a do tadkatapult81 je napisao/la:A ova Gračanica se uvijek napali protiv nas

Dolazio sam na mnogo tekmi u raznim sporovima kod vas neznam sta je cilj svega i tolike mrznje prema gradaccu!Nije ovo cula kazala al je tako!Ako si bio u gradaccu vidio si kako se ponasa!Ovdje su svi dobrodosli ko bolji aferim i niko se ne buni a kod vas jbg pretjerujete iskreno!
Sjecas li se care dok je zvijezda dolazila kod vas!
! bilo bi mi drago da ste u vrhu bih sporta onako komsijski jer ste mi dragi al one stvari pojedinih navijaca ne idu vam u prilog!!!

neznam ja o kojim sportovima pričaš , ja nepratim ništa osim rukometa i vazda je bilo korektno u Gr. , zadnjih par utakmica par momaka iz Graadačca dođe i sa nama sjedi , komentariše , urla , zezamo se i sve korektno , jedino možda ste umislili sebi nešto jer ste zadnje 2-3 izgubili ...( Ja završavam polemikuKvota je napisao/la:Dolazio sam na mnogo tekmi u raznim sporovima kod vas neznam sta je cilj svega i tolike mrznje prema gradaccu!Nije ovo cula kazala al je tako!Ako si bio u gradaccu vidio si kako se ponasa!Ovdje su svi dobrodosli ko bolji aferim i niko se ne buni a kod vas jbg pretjerujete iskreno!

Izgubiti je sporski al ne treba tenzije dizat jer smo mi ipak u svakom pogledu povezani!Ja zivim za taj dan da se nas kanton digne na razinu vise ipak smo mi jedni drugima naj preci pozzz i nemojte sta zahaterit ipak je ovo moje misljenje 

Sasvim zasluzena pobjeda Gradacca u utakmici koja je imala samo jedan smjer i koja je bila odlucena nakon svega 5 minuta. Ocigledno da je Damir bio velika prevaga na ovoj utakmici. Ako ostane u ovom sastavu bice to nasa najbolja ekipa u ligi 14. Medjutim, ne znam otkud potreba izmisljat da se Gracanica napalila na Gradacac, da smo kompleksasi itd. Ja neizmjerno cijenim Gradacac i takvi glupavi komentari o dva kluba koji imaju odlicne odnose su suvisni. Osim Ovcine niko se cestito nije ni oznojio, a ako su napaljena 74 rastrkana gledaoca prosjecnih godina 67, koji su izmjesani sa ljubiteljima rukometa iz Gradacca, onda mi te i takve konstatacije pogotovo nisu jasne. Takvim komentarima pijedinci
Takvim komentarima pojedinci zapravo pokazuju ko ima kompleks i ko mrzi. Sve najbolje i puno srece u daljem takmicenju, najbolji ste!
Ma kakvi incidenti,sve ok. Jedina zamjerka su grubi startovi Ferhtbegovića-pepe.
kako mi nismo mogli dovesti alena ovcinu,ja boljeg krila nisam gledao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.