BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica
Smiješna ekipa
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Umalo ih "njihov" Casano zavali za 2:2.
Falque daje loptu u for 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ako ništa ide ga pas.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
nije nasAjax je napisao/la:Umalo ih "njihov" Casano zavali za 2:2.

Kakve su sad srece imali :O.
Ccccc Dzeko ce na kraju zavrsiti u Pescari na posudbi :/
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Auuuuuuuuuuuuu Spallettija sto se dere na neke igrace

-
prosli put na salaha, sad na odbranu.Ajax je napisao/la:Auuuuuuuuuuuuu Spallettija sto se dore na neke igrace![]()
nema zajebancije

auu koliko srece za Romu veceras..
Manolas oba puta ostavio slobodnog igraca.
Vidim, zajeban. Dzeki nije nisto rekao a na onu dvojicu se bas izderao. Imao je i sa Hulkom probleme u Zenitu. Trebao bi Dzeko sto prije da proigra konacno.Evil Genius II je napisao/la:nema zajebancije
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 feb 2016, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se Spaleti dere na sebe...Nek pogleda dobro kalve igrace ima.na terenu i ko moze kvalitetno odgovorit defanzivnim zadacima...Dok je Zukanovic bio u igri ,cini mi se igrali su vise sa 3 stopera i tonl je licilo.na nesto...vadi njega a uvodi Digna i los potez ,pa i Maicona vadi..pa kako se misli branit..ovako ,da mu krila i Pjanic stoje ispred 16 m,da napadaci budu na 20.m..debil...nije zasluzio pobjedu..
Strasno losa ekipa,uzasno igraju. I ovi nasi su se savrseno uklopili u to mrtvilo. Ne mogu zamisliti na sta ce to liciti protiv Reala.
Loša ekipa, loš Džeko.
Centaršutevi nepostojeći ili idu nebu pod oblake. Salah ko muha bez glave, trči trči i samo trči i pri tom potroši jedno desetak lopti. Lik isto ko da ima zakašnjelu reakciju u glavi pa dodaje kad ne treba dodavat ili uopće en dodaje pa se zabije glavom u odbranu i ide naprijed kao da će samo od sebe proći. Odbrana bez Zuaknovića smiješna, pogube se ko abdest kad ih protivnik napadne, to je panika neviđena, ispadanje igrača, otvaranje prostora ma ko da ih ISIL napada.
Džeko se šetka, pa primi loptu pa nešto proba pa se i dalje šetka pa izgubi loptu, dakle kompletno beskorisan, jedini beskorisniji od njega su Salah i Digne.
Centaršutevi nepostojeći ili idu nebu pod oblake. Salah ko muha bez glave, trči trči i samo trči i pri tom potroši jedno desetak lopti. Lik isto ko da ima zakašnjelu reakciju u glavi pa dodaje kad ne treba dodavat ili uopće en dodaje pa se zabije glavom u odbranu i ide naprijed kao da će samo od sebe proći. Odbrana bez Zuaknovića smiješna, pogube se ko abdest kad ih protivnik napadne, to je panika neviđena, ispadanje igrača, otvaranje prostora ma ko da ih ISIL napada.
Džeko se šetka, pa primi loptu pa nešto proba pa se i dalje šetka pa izgubi loptu, dakle kompletno beskorisan, jedini beskorisniji od njega su Salah i Digne.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ekipa jeste lošije igrala u drugom poluvremenu, ali frustrirajuće je gledati i Edina ovakvog stvarno. 

I real je u uzasnoj formiberbir je napisao/la:Strasno losa ekipa,uzasno igraju. I ovi nasi su se savrseno uklopili u to mrtvilo. Ne mogu zamisliti na sta ce to liciti protiv Reala.

Djeluje letargično i zaista prelako gubi duele.DragonGirl je napisao/la:Ekipa jeste lošije igrala u drugom poluvremenu, ali frustrirajuće je gledati i Edina ovakvog stvarno.
Drago mi je da navijači mu još uvijek pružaju podršku i da se čeka da uhvati pravu formu, jer znamo o kakvom je napadaču riječ.
Njemu je klupa sada sve realnija, pogotovo zbog činjenice da Perroti koji je večeras dao gol, igra zaista odlično.
meni se kod njih ova formacija uopste ne svidja, ne znaju kud gone
ok je igrati protiv jednog reala sa trojicom pozadi gdje je najbitnije sacuvati glavu i izbjeci katastrofu, ali bas svaki put igrati ovako, ne ide.
izvuce se roma nekako, em ih vile nosaju em im samo novajlije igraju otkako su dosli, ostali meditiraju
dzeko pogubljen otkako je usao, al' vala mislim da je vakat malo poslati salaha na hladjenje...i nek' skloni saravija sa onog beka il' kud vec igra, bolno mi gledati kako ga gusi na toj poziciji, nije to za njega i gotovo.

ok je igrati protiv jednog reala sa trojicom pozadi gdje je najbitnije sacuvati glavu i izbjeci katastrofu, ali bas svaki put igrati ovako, ne ide.
izvuce se roma nekako, em ih vile nosaju em im samo novajlije igraju otkako su dosli, ostali meditiraju

dzeko pogubljen otkako je usao, al' vala mislim da je vakat malo poslati salaha na hladjenje...i nek' skloni saravija sa onog beka il' kud vec igra, bolno mi gledati kako ga gusi na toj poziciji, nije to za njega i gotovo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !