Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)
Re: Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)
Operacija "Kakanj mora past"
20 autobusa,gomila kombija i auta mostarskog ološa. Vise od pola ovoga na tribini je ostalo vani jer nije moglo uci i bilo je ispred stadiona i na nekom brdu koje se crvenilo
[youtube][/youtube]
20 autobusa,gomila kombija i auta mostarskog ološa. Vise od pola ovoga na tribini je ostalo vani jer nije moglo uci i bilo je ispred stadiona i na nekom brdu koje se crvenilo
[youtube][/youtube]
Mislim da je više bilo na finalu kupa, i da su nam tada malo skratili zdenku jer je postavljena ona jača ograda. Nisam baš 100% siguran, ali mislim da sam se u kupu više gužvao.. Bilo je po 2-3 čovjeka najednom stepeniku..Lawer_88 je napisao/la:Zato sam i rekao "jedna od najboljih", što znači da nije jedinaFaraonTM je napisao/la:Bolja vam je posjeta bila ovdjeLawer_88 je napisao/la:Evo jedna od najboljih gostujućih posjeta na Grbavici
[youtube][/youtube]![]()
Znao sam naravno i za ovo, samo eto bilo mi nešto mrsko tražiti. Što se tiče posjete ovdje, mislim da je skoro pa identična kao i na Finalu KUP-a. Složit ćemo se eto da je Robija jedina uspjela dva puta da napuni zdenku (ne računam HZ).
Ali generalno ovo gostovanje je bilo sa puno više šmeka nego ono iz KUP-a, baš zbog tog dolaska vozom i kortea od stanice do Grbavice (cijelo Vilsonovo crno-crveno bilo). A zaista i sama utakmica, više nego interesantna, puno golova, prilika i preokreta. Uhhh al ga Šaba zavuče
Mada, definitivno ovo gostovanje je imalo veći gušt.. fin dan, korteo vilsom, provokacije okolo.. Mada je murija baš nabrijana bila..
I sjećam se da je tada bila minuta šutnje za sestru Ibrahima Šehića koju smo baš ispoštovali, što i nije tako često i lako obzirom na strukturu ljudi..
Pravda za flash-a!!!
Nije to samo kod nas, u drugim drzavama je jos vise izrazeno. Pa svugdje imaju navijacka prepucavanja a kod nas je to jos manje sobzirom na broj gledalaca na utakmicama i svega ostalo.NYKnicks Fan je napisao/la:Realno, zaboli me ona stvar za gostovanja, neka ih ima 10 000 ha ya.cikazubo je napisao/la:Sto se mene tiče svaka vam čast na sportskom planu, al ovo za fukare i gostovanja je činjenica, nije nikakvo pljuvanje, stalno se nesto huskate s ovim mostarcima, a realno ljudi imaju bolja gostovanja od vas ove godine, a oni zakucani za dno a vi na vrhu..NYKnicks Fan je napisao/la:Idemo i na ovoj temi, poslije: Premijer liga BiH - općenito, PL prepucavanja, FK Sloboda (općenito) pljuvanje sve sto ima veze sa Slobodom.![]()
Samo se ovdje u BiH svađa i prepire oko broja navijaca na gostovanjima, i nigdje vise![]()
Sloboda prva, mi tuzlaci uzivamo u tome, nakon godina mucenja, eh ljepote...

Ovdje izgleda najvise pastrmka pise 

Brato evo i vasa jedna. Kad se navijac drugog kluba najezi na ovaj klip mora bit vrh vrhovaclub21 je napisao/la:Ovdje izgleda najvise pastrmka pise
Jedan video iz Mejdana ,btw.zvižduci su upućeni policajcima:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
[youtube][/youtube]
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
stvarno, ova utakmica na grbavici je bila po meni jedna od najboljih u istoriji premijer lige... jos se strasno rado sjecam i atmosfere (obe navijacke skupine su napravile spektakl), i golcine sabica i tog fenomalnog prvog poluvremena... a celik je tada bio ako nista na momenat ekipa koja je zasluzila titulu... steta sto niste... mi smo uradili svoje i pobjedili modricu 4-0macak_ je napisao/la:Mislim da je više bilo na finalu kupa, i da su nam tada malo skratili zdenku jer je postavljena ona jača ograda. Nisam baš 100% siguran, ali mislim da sam se u kupu više gužvao.. Bilo je po 2-3 čovjeka najednom stepeniku..Lawer_88 je napisao/la:Zato sam i rekao "jedna od najboljih", što znači da nije jedinaFaraonTM je napisao/la:Bolja vam je posjeta bila ovdje
[youtube][/youtube]![]()
Znao sam naravno i za ovo, samo eto bilo mi nešto mrsko tražiti. Što se tiče posjete ovdje, mislim da je skoro pa identična kao i na Finalu KUP-a. Složit ćemo se eto da je Robija jedina uspjela dva puta da napuni zdenku (ne računam HZ).
Ali generalno ovo gostovanje je bilo sa puno više šmeka nego ono iz KUP-a, baš zbog tog dolaska vozom i kortea od stanice do Grbavice (cijelo Vilsonovo crno-crveno bilo). A zaista i sama utakmica, više nego interesantna, puno golova, prilika i preokreta. Uhhh al ga Šaba zavuče
Mada, definitivno ovo gostovanje je imalo veći gušt.. fin dan, korteo vilsom, provokacije okolo.. Mada je murija baš nabrijana bila..
I sjećam se da je tada bila minuta šutnje za sestru Ibrahima Šehića koju smo baš ispoštovali, što i nije tako često i lako obzirom na strukturu ljudi..

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL

Bolja vremena

Kad se sjetim da je Modrića uzela titulu odma' me stid
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
koja je ovo god , 08,09 ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
jesu tad dosli s langetama il je to prije jos bilo, godine sam sve pobrkao 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- Evolution87
- Kontakt:
joj guze majstora
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dark44, ErosViverosViv, supervizor i 56 gostiju.