Pa Toni ne igra vec 4-5 utakmica, zasto bi ti ova bila sumnjiva?adnan24 je napisao/la:Meni nesto sumnjivo sto Toni ne igra protiv Fiorentine,mislim da i nije tu neka povreda u pitanju
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ribery je napisao/la:Pa Toni ne igra vec 4-5 utakmica, zasto bi ti ova bila sumnjiva?adnan24 je napisao/la:Meni nesto sumnjivo sto Toni ne igra protiv Fiorentine,mislim da i nije tu neka povreda u pitanju
Ako ne grijesim nije igrao prvi mec sa njima pa evo ne igra ni ovu-tacno ovaj period izmedju dvomeca sa firencom.
Grijesis, igrao je oko 60 minuta.adnan24 je napisao/la:ribery je napisao/la:Pa Toni ne igra vec 4-5 utakmica, zasto bi ti ova bila sumnjiva?adnan24 je napisao/la:Meni nesto sumnjivo sto Toni ne igra protiv Fiorentine,mislim da i nije tu neka povreda u pitanju
Ako ne grijesim nije igrao prvi mec sa njima pa evo ne igra ni ovu-tacno ovaj period izmedju dvomeca sa firencom.
OK-onda je do mene 

Nema veze
, a i ne vidim razlog zasto ne bi igrao protiv bivseg kluba...To bi bilo bas nekako Cool
(pod uslovom da im dadne koji gol)

ribery je napisao/la:Nema veze, a i ne vidim razlog zasto ne bi igrao protiv bivseg kluba...To bi bilo bas nekako Cool
(pod uslovom da im dadne koji gol)
Pa dobro,ima nekih igraca koji to i ne vole,ako su previse vezani za bivsi klub.Ja sam nesto kontao da Toni i ne zeli bas da ide u Firencu a posto je Klinsmann najavio da ce dati Podolskom vise sansi za igru-sve se poklopilo
nez a niko moj post ne komentarise ja vam kazem bolje je da izgubimo moze enes pomisliti da smo prejaki pa da ni na zimu nista ne dovede xD
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... p2010_news
Manijak evo ti dokaz koliko sosa vrijedi pozvan je protiv škotske u ekipu da igra a ti opet reci da su napravili slab posao dovodeci njega i naravno nisu to tvoje nebuloze svakako !!!
Manijak evo ti dokaz koliko sosa vrijedi pozvan je protiv škotske u ekipu da igra a ti opet reci da su napravili slab posao dovodeci njega i naravno nisu to tvoje nebuloze svakako !!!
Prvo govorio da hoce da karijeru zavrsi u Seriji A, sad hoce u Bayernu...Uvlaci se HoenesuTalijanski 31-godišnji napadač Luca Toni otkrio je da bi nogometnu karijeru želio okončati u svom sadašnjem klubu, Bayern Münchenu...
U svibnju 2007. godine Toni je došao u Bayern nakon dvije godine provedene u Fiorentini, te je potpisao četverogodišnji ugovor. U svojoj debi sezoni za bavarski klub zabio je 24 gola u Bundesligi, što mu je donijelo titulu najboljeg strijelca.
- Što sam duže ovdje, to se bolje i udobnije osjećam. Želim ostati do kraja svog ugovora, ali ta odluka nije samo na meni. I klub tu ima svoju riječ i on može odlučiti da me se riješi već sljedeće sezone – rekao je Toni, koji će - kada mu istekne aktualni ugovor - imati 34 godine.
I dok je Toni sklon ostanku u Bayernu, Brazilac Ze Roberto (34) priznao je da će nakon isteka ugovora u lipnju sljedeće godine karijeru vjerojatno nastaviti u Americi.
- Obitelj mi u životu dolazi na prvo mjesto, ispred karijere. Odlazak u Ameriku vrlo je izgledan, a Dallasova ponuda vrlo je zanimljiva – izjavio je Ze Roberto.

- bistrikboy
- Kontakt:
nije mi fakat do rasprave,samo kazem da u bayernu(a tu je najvaznije) nije nista pokazaoboys_ama je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... p2010_news

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sinoc smo mogli i pobijediti i izgubiti... Kod vodstva, Fiorentina je imala jos nekoliko sansi (zaboravih rec da smo primili glup gol, ali to se izgleda podrazumijeva u zadnje vrijeme). Sinoc nismo imali problema kao i obicno- sa sredinom terena, uvijek dodjemo na nekih 20-ak metara ali onda klasicni bunker, talijanska skola fudbala, samo jedan igrac (Gilardino) je naprijed, svi ostali iza lopte, i u takvim situacija je svakoj ekipi tesko dat gol...Nakon sto smo ga, mora se priznati sretno dali, odmah slijeci napad Klose je mogao da donese sva tri boda, ali eto, malo je preambiciozno gadjao...Sve u svemu, mozemo biti zadovoljni, iz slijedece dvije utakmice, dosta nam bod.
U nedjelju u 17h protiv schalkea

U nedjelju u 17h protiv schalkea

Ev daće Bog sellameta hvala dragom Allahu ode nam i nas dragi nikad ne prezaljeni sto je tu dosao Enes. Nek ga djavo nosi hiljadu konaka odavde , **** mu ćuko majku kazandzija jedan...
A vidite nasljednika niko drugi do Birhof hehe upašće i nama kashika u med mozda aBd
"I would not exclude becoming Bayern manager one day," said Bierhoff.
But Bayern chairman of the board Karl-Heinz Rummenigge is keen to find a replacement for Hoeness in the January winter break.
cijel txt:
http://afp.google.com/article/ALeqM5gv6 ... QT-SAAFkrA
A vidite nasljednika niko drugi do Birhof hehe upašće i nama kashika u med mozda aBd

"I would not exclude becoming Bayern manager one day," said Bierhoff.
But Bayern chairman of the board Karl-Heinz Rummenigge is keen to find a replacement for Hoeness in the January winter break.
cijel txt:
http://afp.google.com/article/ALeqM5gv6 ... QT-SAAFkrA
Nevjerujem u to, al' ni sekunde.
Pa sto birhof je dobar..ribery je napisao/la:Nevjerujem u to, al' ni sekunde.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Vjerovo ti ne vjerovo tako ti je 

Na oficijelnoj stranici kluba nema nista o tome.boys_ama je napisao/la:Vjerovo ti ne vjerovo tako ti je
Ja ne znam da ijedan klub ima neažurnije uredjivace strane i sa manje informacija normalno da nema okle če biti nije bilo ni da je klinsmann dosho dok se nije saznalo na Haiti-u
Ljudi da se razumijemo, na stranici Bayerna nikad neće biti transfer špekulacija, ili mijenjanje Hoeness-a dok stvarno to se ne desi, odnosno dok ne postane zvanično!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.