FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
danas protiv parme bice to tezak mec a mi imamo puno problema u vezi ali vjerujem da ce uspjeti doci do nova tri boda
moje misljenje je da ce se danas podijeliti bodovi......
Utakmica je otkazana zbog snijega
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mozda je bolje ovako , sad ima vremena da se oporavi stankovic , tiago mota i etoo , a i cijela ekipa da se malo odmori poslije ovih teskih tekmi
Gledajte, nisam ništa mislio loše s time što sam rekao da odbrana Intera nije na nivou tima... Htio sam reć da Inter ako hoče da bude najbolji u Europi, Svijetu ili ti ga Italiji mora bolje igrače dovest na tim pozicijama. Bar po meni..
Da se razumijemo, poslije Rome, Inter mi je najdraži tim u Seri A, naravno, Roma jer igra toliko-koliko lijep fudbal
Da se razumijemo, poslije Rome, Inter mi je najdraži tim u Seri A, naravno, Roma jer igra toliko-koliko lijep fudbal

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mancini posuđen Milanu do kraja godine...
btw. u tijeku je posljednji pokušaj Intera da dovede Christiana Ledesmu iz Lazia... transfer rok traje do večeras do ponoća pa ćemo znati vrlo brzo jeli pokušaj urodio plodom
...
btw. u tijeku je posljednji pokušaj Intera da dovede Christiana Ledesmu iz Lazia... transfer rok traje do večeras do ponoća pa ćemo znati vrlo brzo jeli pokušaj urodio plodom

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
nevjerovatno koliko se igrača veže s Interom posljednjih nekoliko sati, a još je samo 8 sati do kraja prelaznog roka..
spominju se Ledesma i Kolarov (Lazio), Simplicio (Palermo), Mariga (Parma) te Flamini, Jankulovski (Milan) koji se spominju kao zamjena Inter-Milan za Mancinija.
ja bi bio sretan sa Ledesmom i Kolarovom... za ostatak društva nemam neke riječi hvale osim možda za Simplicia, ali mu je već 30 god. pa neznam koji će nam đavo..
spominju se Ledesma i Kolarov (Lazio), Simplicio (Palermo), Mariga (Parma) te Flamini, Jankulovski (Milan) koji se spominju kao zamjena Inter-Milan za Mancinija.
ja bi bio sretan sa Ledesmom i Kolarovom... za ostatak društva nemam neke riječi hvale osim možda za Simplicia, ali mu je već 30 god. pa neznam koji će nam đavo..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
zadnje vijesti govore da je Inter sve dogovorio sa mladim veznjakom Parme i reprezentacije Kenije McDonald Marigom, no čak se i spominje da je i Simplicio jako blizu prelaska u Inter... prije sat vremena Simplicio je sletio u Milano i izjavio je "I confirm that in Milan, I'm going to deal with Inter with my attorney. I want to know the intentions of the company Inter before taking a decision.""
eto neda mi se prevodit
eto neda mi se prevodit

- blueman-TM87
- Kontakt:
Ned´o dragi Bog da uzmemo nekog od ove dvojice iz bilana
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Mariga potpisao za Inter !!!
22 mu god. potpisao do 2014... neznam baš da li je kvalitetan nisam ga baš gledao.. vidit ćemo
22 mu god. potpisao do 2014... neznam baš da li je kvalitetan nisam ga baš gledao.. vidit ćemo

Čudni Claudio Lotito prvo odbio Inter pa poslije zvao Morattija kad je bilo kasno. O Kolarovu nije htio niti da razgovara. Mourinho blokirao pozajmicu Alena Stevanovića.
Ni Ledesma, ni Kolarov. To je epilog ponedjeljka, vijesti su se smenjivale posljednjeg dana prijelaznog roka iz sata u sat, ali je Lotito još jednom pokazao svoju ćudljivost.
Zatezao je oko Ledesme, a onda kad je shvatio da Inter neće popustiti, zvao je Masima Morattija oko 16 sati. Već je bilo kasno, Inter se dogovorio sa Parmom oko Marige.
Sad u posljednjim satima, Lazio pokušava prodati vezistu Sytiju, ali od toga neće biti ništa.
Kolarov je također trebalo da bude tema razgovora, ali je predsjednik Rimljana ostao tvrd. Talijanski mediji smatraju da očekuje znatno bolju ponudu od Reala na ljeto.
Inter je osim Marige bio na putu da dovede Simplicija iz Palerma, ali je u posljednji čas taj transfer propao.
I Alen Stevanović je bio u kombinaciji. Tražili su ga Lazio i Torino, ali je Mourinho blokirao mladog Srbina na koga računa u proljetnom dijelu sezone.
Ni Ledesma, ni Kolarov. To je epilog ponedjeljka, vijesti su se smenjivale posljednjeg dana prijelaznog roka iz sata u sat, ali je Lotito još jednom pokazao svoju ćudljivost.
Zatezao je oko Ledesme, a onda kad je shvatio da Inter neće popustiti, zvao je Masima Morattija oko 16 sati. Već je bilo kasno, Inter se dogovorio sa Parmom oko Marige.
Sad u posljednjim satima, Lazio pokušava prodati vezistu Sytiju, ali od toga neće biti ništa.
Kolarov je također trebalo da bude tema razgovora, ali je predsjednik Rimljana ostao tvrd. Talijanski mediji smatraju da očekuje znatno bolju ponudu od Reala na ljeto.
Inter je osim Marige bio na putu da dovede Simplicija iz Palerma, ali je u posljednji čas taj transfer propao.
I Alen Stevanović je bio u kombinaciji. Tražili su ga Lazio i Torino, ali je Mourinho blokirao mladog Srbina na koga računa u proljetnom dijelu sezone.
mislim da je dovodjenje marige dobar potez , kako vidim po karakteristikama visok , jak, mlad momak koji igra na poziciji na kojoj nam nedostaje rezervni igrac tj na poziciji DF a sa druge strane mislim da je igrac po mourinhovoj zelji , takve je trazio i za chelsea i da ce se uklopiti u njegovu viziju igre a ostalo je na njemu ako bude slusao i radio mogao bi i napraviti karijeru u interu a ja mu to zelim , naravno vise zbog intera nego njega
- _forzamilan_
- Kontakt:
pretpostavljam ovo je zamjena za vieru? koliko sam upratio mariga je talenat i ako budu dobro radili sa njime sigurno će biti bolje rješenje od muntarija.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ne sumnjam u Moruinha... Vjerujem da on nije bzveze igrača doveo i da ga prati barem mjesecima...
- _forzamilan_
- Kontakt:
doveo je on i quaresmu i mancinija u inter, ne zaboravi to.GunnerS je napisao/la:Ne sumnjam u Moruinha... Vjerujem da on nije bzveze igrača doveo i da ga prati barem mjesecima...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
veceras napraviti rezultat da uzvrat u kupu bude formalnost iako to protiv viola nece biti ni malo jednostavno
Mislim da večeras Inter mora dokazat, ako treba još, da je sada najbolji tim u Italiji..
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ovaj milito se pravo raspucao u interu....on vam čini pola ekipe
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trebali su uzeti to sa vise razlike veceras po svemu prikazanom, al bit ce to dovoljno.
Balotelli strasan veceras, strasan.
...Život za Široki...
a nemoj mi ga tako hvalit... ništa posebno po meni, ali puno manje grešaka nego u prethodnim utakmicama... ništa vrijedno pažnje da ga dižem u nebo...ŠB_Fidelis je napisao/la:Trebali su uzeti to sa vise razlike veceras po svemu prikazanom, al bit ce to dovoljno.
ponovo je Sneijder bio najbolji... on i Milito trenutno nam čine 60,70% ekipe..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.