Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Gubi se izgleda interes za ovu temu.
Izgleda da ste isti kao i Mourinho. Nije ni njemu više do nogometa kako ga Guardiola prči iz godine u godinu.
Izgleda da ste isti kao i Mourinho. Nije ni njemu više do nogometa kako ga Guardiola prči iz godine u godinu.
CAMP MOU!
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta imamo više pisati na temi kad ti samo pišeš nebuloze. Izgubiš volju da otvoriš ovu temu radi tebe, radi tvojih postova, koji su svi laž. Jer ti od nas sviju najviše drkaš na Ronalda i Mourinha! 

Ne vrijeđam te, pa nemoj ni ti mene.anonymousHD je napisao/la:Šta immo više pisati na temi kad ti samo pišeš nebuloze. Izgubiš volju da otvoriš ovu temu radi tebe, radi tvojih postova, koji su svi laž. Jer ti od nas sviju najviše drkaš na Ronalda i Mourinha!
Svi moji postovi su potkrijepljeni činjenicama i dokazima.
CAMP MOU!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ja tebe nisam vređao, samo sam rekao činjenicu. Znam da je teško priznati ali hajde.
Činjenice? Dokazi? Ma daj, samo pišeš nebuloze, misleći da si zanimljiv, ali si ustvari dosadan lik.
Imam ideju za tebe
Napravi si temu "NEBULOZE NAMIKS-A" i tamo piši te svoje činjenice, dokaze, itd. Ovde smaraš...
:cmok:
:bubim:

Činjenice? Dokazi? Ma daj, samo pišeš nebuloze, misleći da si zanimljiv, ali si ustvari dosadan lik.
Imam ideju za tebe

8 u 10.
dosta od njega.
Nego danas nista od transfera,bas bezveze dan
dosta od njega.
Nego danas nista od transfera,bas bezveze dan

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Lagao si. Sebe, mene, ostale. Ne drkam na Ronalda. Sva sreća.anonymousHD je napisao/la:Ma ja tebe nisam vređao, samo sam rekao činjenicu. Znam da je teško priznati ali hajde.![]()
Imam ideju za tebeNapravi si temu "NEBULOZE NAMIKS-A" i tamo piši te svoje činjenice, dokaze, itd. Ovde smaraš...
:cmok:
:bubim:
Činjenice i dokazi. Sve sam potkrijepio.
CAMP MOU!
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Treba bataliti ovu temu skroz i ostaviti ga neka pise sam sa sobom. Ja odvratnije postove od njegovih nisam citao.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
http://www.marca.com/2012/05/29/futbol/ ... 89384.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz Huntelaara najbolji klasični napadač svijeta.
Uz Huntelaara najbolji klasični napadač svijeta.
CAMP MOU!
Dokazi za šta?Namiks je napisao/la: Činjenice i dokazi. Sve sam potkrijepio.

Da mi je sta normalno cuti na ovoj temi, samo neka prepucavanja sa doticnim, nije ovo njegova tema , tema je
Real Madrid C.F., netreba obracat paznju na njega ako sta pametno napise pohvalit, a ove ostale nebuloze zaobilazit,valjda ce i njemu dojadit neznam koji je to mozak da blebeta protiv Murinja protiv Ronalda svaki drugi post
OK svatili smo da nevolis njih dvojicu nemoras to ponavljat svaki 2 post jbt imas pravo na svoj stav ovdje vecina podrzava Ronalda i Murinja jer nemas argumenat da podbijes njihove rezultate nego samo pises nebuloze samo tebi svojstvene....
Real Madrid C.F., netreba obracat paznju na njega ako sta pametno napise pohvalit, a ove ostale nebuloze zaobilazit,valjda ce i njemu dojadit neznam koji je to mozak da blebeta protiv Murinja protiv Ronalda svaki drugi post
OK svatili smo da nevolis njih dvojicu nemoras to ponavljat svaki 2 post jbt imas pravo na svoj stav ovdje vecina podrzava Ronalda i Murinja jer nemas argumenat da podbijes njihove rezultate nego samo pises nebuloze samo tebi svojstvene....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
šipu ga garo

[youtube][/youtube]

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ovaj lik je najcudnija kombinacija igraca
[youtube][/youtube]
Jednog momenta glumi Vinnie Jonesa,drugi momenat je k'o Busquets.

[youtube][/youtube]
Jednog momenta glumi Vinnie Jonesa,drugi momenat je k'o Busquets.
Xabi Alonso strijelac u pobijedi Španije.
Trebalo bi mu dati da izvodi penale u Realu.
Ustvari, možda i ne bi, da nam Penaldo ne izvrši suicid jer mu je oduzeta jedina šansa da bude Messiju na -10.
Trebalo bi mu dati da izvodi penale u Realu.
Ustvari, možda i ne bi, da nam Penaldo ne izvrši suicid jer mu je oduzeta jedina šansa da bude Messiju na -10.
CAMP MOU!
Bogami si i nama, simpatizerima Barce, postao dosadan i naporan 

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Šta reći, ARBELONSO, ovakav tandem nismo odavno imali.
[youtube][/youtube]
Šta reći, ARBELONSO, ovakav tandem nismo odavno imali.
CAMP MOU!
Čovjek je upravu.Što vi ne kapirate to je druga stvar.mandraX je napisao/la:Bogami si i nama, simpatizerima Barce, postao dosadan i naporan
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hajd ti mali ne prdi.LBJ MVP je napisao/la:Čovjek je upravu.Što vi ne kapirate to je druga stvar.mandraX je napisao/la:Bogami si i nama, simpatizerima Barce, postao dosadan i naporan

Real Madrid C.F.
Jos uvijek se nisam odlucio ko je gori
ovaj mali farsovac iz stoca, ili ovaj nas lazni navijac namix
vagaju u gram 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.