FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

seyoniii
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la seyoniii » 18 jul 2011, 17:38

ma sve su to fukare ba ko god kaze da je skupa karta..ne mora ni doci na utkamicu takvi nam i ne trbaju na stadionu..oni koji imaju oni ce i doci..ja prvi nemam al cu imat ako bog da nije ni kod mene bajna stituacija u kuci al ni jednu utakmicu ne propustam..ima se petkom i subotom barem 10 km potrositi u gradu ko kaze da ne potrosi 10 km vikendom taj i laze..ima se za kurava za ono za ovo a kad dodje utakmica niko nema samo se kuka..mi smo pogan narod mi samo trazimo dlaku u jajetu..

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 18 jul 2011, 17:43

seyoniii je napisao/la:ma sve su to fukare ba ko god kaze da je skupa karta..ne mora ni doci na utkamicu takvi nam i ne trbaju na stadionu..oni koji imaju oni ce i doci..ja prvi nemam al cu imat ako bog da nije ni kod mene bajna stituacija u kuci al ni jednu utakmicu ne propustam..ima se petkom i subotom barem 10 km potrositi u gradu ko kaze da ne potrosi 10 km vikendom taj i laze..ima se za kurava za ono za ovo a kad dodje utakmica niko nema samo se kuka..mi smo pogan narod mi samo trazimo dlaku u jajetu..
Divovi ne žele sirotinju na stadionu?
TM87

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 18 jul 2011, 17:46

Neznam sta kukate u Mostaru kad se igra europa nikad ulaznica nije bila ispod 10 km,a u vas je na jednoj tribini 6 na drugoj 3 km,a istok 12 km...

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 18 jul 2011, 17:47

tm-ovac iz mase je napisao/la:
seyoniii je napisao/la:ma sve su to fukare ba ko god kaze da je skupa karta..ne mora ni doci na utkamicu takvi nam i ne trbaju na stadionu..oni koji imaju oni ce i doci..ja prvi nemam al cu imat ako bog da nije ni kod mene bajna stituacija u kuci al ni jednu utakmicu ne propustam..ima se petkom i subotom barem 10 km potrositi u gradu ko kaze da ne potrosi 10 km vikendom taj i laze..ima se za kurava za ono za ovo a kad dodje utakmica niko nema samo se kuka..mi smo pogan narod mi samo trazimo dlaku u jajetu..
Divovi ne žele sirotinju na stadionu?
ha ja samo se kuka nema se ono ovo svi mi imamo hvala bogu cim se pusi po 2 kutije cigara dnevno znaci ima se kolko tolko.momci koji idu na gostovanja i koji su tu stalno svi oni odvajaju da bi imali prema bordo boji.momci su minimalno po 700 km odvojili sad sto su isli u orebro i nije im zao garantujem a nekome zao dat 2 makre skuplje..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2011, 17:49

magic je napisao/la:Neznam sta kukate u Mostaru kad se igra europa nikad ulaznica nije bila ispod 10 km,a u vas je na jednoj tribini 6 na drugoj 3 km,a istok 12 km...
Pa i prvenstvu nam je 6 i 10,nego ih eto malo spicile ove dvije marke u nos...nas kako to ide,nesto se mora komentarisati i pljuvati nemoze bez toga :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 18 jul 2011, 17:50

Stvarno ja bi ovdje da mogu nekim ljudima zabranio da pisu :x
Je.bo vas ba karte vise ja nemogu da shvAtim kovu raju koja se buni ,svi bi da gledaju evropsko Sarajevo,svi da titulu vide,da se dovode pojacanja a kad treba jednu utakmicu malo vise platit kartu odma drama,kuknjava na upravu :roll:
A ne kontaju da je ovo,eventualno jos jedna euro tekma (ako prodjemo) i derbi,jedina prilika da fine pare klub zaradi od karti tj.navijaca i sad se neko kofrci ovdje,ako vam je puno dati 12 il 6 KM fino imate drugi izbor jug pa 3 markice ili uz tv il radio prijenos pa slusaj 8-)
Jos jedna stvar jednim dijelom se slazem i sa formance i dirk u njihovoj raspravi kad se spominje da danasnja furka omladina vise se zanima za neke grupe,navijanje neg sam klub, a s druge strane gdje covjek da uzme bilo kakav normalan artikl od kluba kad vidis kako mnogi klubovi imaju velike koristi od samo prodaje dresova covjek se onda zapita sto to samo nama predstavlja mudro slovo tj. upravi al et valjda ce i to biti nekad :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

gotiva
Kontakt:

Post Postao/la gotiva » 18 jul 2011, 17:55

ultra_CImanija je napisao/la:al morate se vi dotaci Zelje i Zeljinih navijaca kako cete pokazati koga je vise u gradu ccc koji kompleksi, da se kladim sa svima vama da sjever necete napuniti ni blizu koliko smo mi jug gdje sibica nije vise mogla stati zivi bili pa vidjeli...
Kod vas je brojnost bitna a ne kvalitet navijanja oglasite se svako 15 minuta sa salalalala i da me vidi babo i onda sutite pa kad se sjetite da treba navijati opet se oglasite...realo bilo vas je dosta ali navijanje je presmjesno

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 18 jul 2011, 17:55

ima li sanse da se Muhamed Dzakmic vrati na zim?,

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 18 jul 2011, 17:56

gotiva je napisao/la:
ultra_CImanija je napisao/la:al morate se vi dotaci Zelje i Zeljinih navijaca kako cete pokazati koga je vise u gradu ccc koji kompleksi, da se kladim sa svima vama da sjever necete napuniti ni blizu koliko smo mi jug gdje sibica nije vise mogla stati zivi bili pa vidjeli...
Kod vas je brojnost bitna a ne kvalitet navijanja oglasite se svako 15 minuta sa salalalala i da me vidi babo i onda sutite pa kad se sjetite da treba navijati opet se oglasite...realo bilo vas je dosta ali navijanje je presmjesno

Posjeta je relevantna, kvalitet navijanja je stvar ukusa.
TM87

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 18 jul 2011, 17:57

matrix1982 je napisao/la:Veliki sam navijc FK Sarajeva ali iskreno je sramota da su ovoliko
cijene karata...... Razumio bi da je dosao Juventus, Roma itd da
nespominjem velikane ali ocito da preko nasi ledja placaju karte
avionske u Swedsku i usput karte za Cesku...... Za mene sramota
trebali su ko reprezentacija po 20 eura i zavrsiti sa tim....
VELIKI mojne vise,zbog takvih bi stavio petobanku pa izvoli....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

gotiva
Kontakt:

Post Postao/la gotiva » 18 jul 2011, 17:59

Sacekat cemo cetvrtak pa cemo vidjeti tek i brojnost i kvalitet pa cemo onda moci uporediti

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 jul 2011, 18:01

Ja ne mogu da shvatim da karta za evropsku utakmicu kosta SAMO 3 km!
Cudio sam se sad kad smo mi igrali jer je 5 km jeftino, ali ono bas jeftino.
Sad vidim kod vas Jug 3 km? Jos nekima puno tih 12 za Istok. Nevjerovatno!

Realno bi trebalo biti 10 - 10 - 15. Znaci Sjever i Jug po 10 a istok 15. Da je protivnik atraktivniji, moglo bi i vise. Vazi i za nas.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 18 jul 2011, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 18 jul 2011, 18:02

SamoZeljo je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da karta za evropsku utakmicu kosta SAMO 3 km!
Sad vidim kod vas Sjever 3 km? Jos nekima puno tih 12 za Istok. Nevjerovatno!

Realno bi trebalo biti 10 - 10 - 15. Znaci Sjever i Jug po 10 a istok 15. Da je protivnik atraktivniji, moglo bi i vise. Vazi i za nas.
haloooo,maleni sjever je 6 km.....

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 jul 2011, 18:03

padobranac1978 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da karta za evropsku utakmicu kosta SAMO 3 km!
Sad vidim kod vas Sjever 3 km? Jos nekima puno tih 12 za Istok. Nevjerovatno!

haloooo,maleni sjever je 6 km.....
pardon, mislio sam JUG (ispravljeno :))

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 18 jul 2011, 18:39

kupikartu je dobra fora praavooo,dođe ciko i donese kartu i kud koji... 8-)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 18 jul 2011, 19:55

momci dok se vi raspravljate o ulaznicama moze za nas nesretnike koji nismo srece da mozemo gledat utakmicu na kosevu moze jedno pitanje ocel biti na tv utakmica
Samo Sarajevo

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jul 2011, 19:56

kanarinac je napisao/la:momci dok se vi raspravljate o ulaznicama moza za nas nesretnike koji nismo srece da mozemo gledat utakmicu na kosevu moze jedno pitanje ocel biti na tv utakmica
Hoće.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 18 jul 2011, 19:57

VanBasten je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:momci dok se vi raspravljate o ulaznicama moza za nas nesretnike koji nismo srece da mozemo gledat utakmicu na kosevu moze jedno pitanje ocel biti na tv utakmica
Hoće.
hvala druze na tako brzom odg jos samo znas li na kojem programu...:)))
Samo Sarajevo

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jul 2011, 19:58

Na kojem kanalu!?

Vjerovatno će biti isto ka sa nama prošle sedmice!?

Čitav dan nema prenosa, ja ulazim na jug oni postavljaju onu kameru iza gola... :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jul 2011, 20:00

BHT1, koliko znam.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 18 gostiju.