Brat ona bh liga stream je meni najjdrazi i najbolja stream stranica malo ponekad zastopa al dobra slika pravo a ima raje patriota nece da imaju arena šport na tvavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:32Ja radim Bgm valjda nafatam kakav dobar stream..
Al zato u subotu sam na Grbavici
Samo subotom domaće molit ću lijepo !
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
Gori termin nije mogao biti, sve da je i atraktivniji protivnik. Ocekujem 1000-2000 ljudi.
Neko ce to iskoristit da pljuje Edisa
Neko ce to iskoristit da pljuje Edisa
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma znam jedino oni i prenose.. ali nekad top radi, a nekad sjecka..nikad ne znaš kakav će stream biti.Baza1921 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:55Brat ona bh liga stream je meni najjdrazi i najbolja stream stranica malo ponekad zastopa al dobra slika pravo a ima raje patriota nece da imaju arena šport na tvavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:32Ja radim Bgm valjda nafatam kakav dobar stream..
Samo subotom domaće molit ću lijepo !Samo upri **** i uzivaj lave
Muftić, Cocalić, Beganović, Križevac, Mekić, Galić, Jašarević, Santos, Drina, Drljo, Krpić.
Na klupi su:
Bender, Hajdarević, Kosorić, Bekrić, Štilić, Šehić, Beća, Amoah, Hodžić.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Beganovicu je najbolje mjesto na tribinama,jedan od mnogobrojnih polovnjaka kojem je domet Zeljo,nista od njega nemamo
Kako god proci ovo u prvoj vec da se moze okrenut Slobodi
Kako god proci ovo u prvoj vec da se moze okrenut Slobodi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
U kakvom je stanju teren? Imal ko kakvih slika.
E tugo,kakve ti gluposti pišeš..19vendetta87 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:40Idi dijete u sobu, ufati se knjige, sutra imas petominutni ispit iz tablice mnozenjaHulahopka je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:32Treba se odmoriti poslije tri mjeseca pauze,odigrali dvije utakmice.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 13:45
Muftic je imao svoju priliku i dosta nam je zivaca izvukao, daj malom Karicu sansu. A trebao i bi se Coca malo odmoriti, Kosoric nek igra umjesto njega
-
- Kontakt:
Brate kad počne tekma kucaj na YouTube Zeljeznicar Zvijezda live biće prijenos tako sam protiv Igmana gledaoavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 feb 2023, 16:01Ma znam jedino oni i prenose.. ali nekad top radi, a nekad sjecka..nikad ne znaš kakav će stream biti.Baza1921 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:55Brat ona bh liga stream je meni najjdrazi i najbolja stream stranica malo ponekad zastopa al dobra slika pravo a ima raje patriota nece da imaju arena šport na tvavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:32Ja radim Bgm valjda nafatam kakav dobar stream..
Samo subotom domaće molit ću lijepo !Samo upri **** i uzivaj lave
-
- Kontakt:
Zar postena Uprava nije objavila da ce ciscenje poceti jucer?Robust je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:16
ima na drugim mjestima slike nije ni cudo sto zvanicna nije objavila nijednu sliku stadiona kad 1.5h pred tekmu su u fazonu ori Mehmede , nesposobni debili umjesto jucer da su pokrili teren oni su ostavili da snijeg ponovno napada i dodatno ga dns unistili , dovidjenja teren za sva vremena

Kao ganjas kup, a oranicu omogucili igracima, da neko nogu slomi samo. Ovako i za pripreme isto i onda se kola lome na Edisu, a njih niko ne dira jer 'ne stvaraju' nove dugove.
Kojeg trenera dovesti u ovim uslovima, a da covjek ne pokupi stvari kad ovo vidi ili pomocni prepun snijega gdje su 'trenirali' jucer?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad su objavili da ce ocistiti stolice, istok prljav ko deponija bio.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 28 feb 2023, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
pa cistili su ga i jucer al izgleda da su debili i bolikurci da ne znaju da upale vremensku prognozu i vide kakvo ce vrijeme biti a ispod sjevernog gola stoje pokrivaci za citav terenLjoZee je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:21Zar postena Uprava nije objavila da ce ciscenje poceti jucer?Robust je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:16
ima na drugim mjestima slike nije ni cudo sto zvanicna nije objavila nijednu sliku stadiona kad 1.5h pred tekmu su u fazonu ori Mehmede , nesposobni debili umjesto jucer da su pokrili teren oni su ostavili da snijeg ponovno napada i dodatno ga dns unistili , dovidjenja teren za sva vremena![]()
Kao ganjas kup, a oranicu omogucili igracima, da neko nogu slomi samo. Ovako i za pripreme isto i onda se kola lome na Edisu, a njih niko ne dira jer 'ne stvaraju' nove dugove.
Kojeg trenera dovesti u ovim uslovima, a da covjek ne pokupi stvari kad ovo vidi ili pomocni prepun snijega gdje su 'trenirali' jucer?

sjebase teren od dva miliona maraka i za ovo moras biti umjetnik

Robust je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:16
ima na drugim mjestima slike nije ni cudo sto zvanicna nije objavila nijednu sliku stadiona kad 1.5h pred tekmu su u fazonu ori Mehmede , nesposobni debili umjesto jucer da su pokrili teren oni su ostavili da snijeg ponovno napada i dodatno ga dns unistili , dovidjenja teren za sva vremena

Ovako nema sanse da se oporavi, dobit cemo mi opet zelenilo u proljece al sam siguran da je unisten teren.

ovako su ga uništili isto tako prije dvije godine i nikad nije bio onaj stari ovo mu je sad dzenaza a da dobijes od vice novi teren svakako ja mislim da mi nismo ni planirani bili za zamjenu terenamirza_it je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:29Robust je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:16
ima na drugim mjestima slike nije ni cudo sto zvanicna nije objavila nijednu sliku stadiona kad 1.5h pred tekmu su u fazonu ori Mehmede , nesposobni debili umjesto jucer da su pokrili teren oni su ostavili da snijeg ponovno napada i dodatno ga dns unistili , dovidjenja teren za sva vremenaNo koment! Pa majku mu moglo se to bolje odradit, zastiti na 24h nema sanse da pati hibrid kao sto je neko prije pisao,
Ovako nema sanse da se oporavi, dobit cemo mi opet zelenilo u proljece al sam siguran da je unisten teren.![]()
Stručnjaci za sve na ovom forumu. Sve znaju

-
- Kontakt:
Ma dzabe ti milion navijaca kad klub vode nesposobni ljudi
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, MojaMalenkost, Orvel, Pablo11, Paromlinac, Proximic i 36 gostiju.