FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Treba se potrudit pa ne pobijedit 5 zaredom
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nije samo to ima kad je pušen Lutvo na press pa užičko kolo pa Mbappe je brzi od mog psa koji je brzDejan1921 je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:091921boy je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:05Sve se gospodinu footballu vraća :
"Bolje Zrinjski nego cigani"
"šampanjac"
" -15, brrrrr"
"sela sa 4,5 kuća i džamijom nas pobjeđuju na Grbavici"
"borit ćemo se za nešto....."
"j ... licencu " "j... Stanića,Bogičevića,Ubiparipa"
"nadoće to"
"imamo kvalitet da budemo konkurentni"
Ja samo ne znam odakle je njemu toliko samopouzdanje bilo da se s tim izjavama tek tako razbacuje. Ja sam prvi mislio, kako je tada zvučao, da je u klub ušao uz jedan dobar plan sa dobrim ljudima i da ćemo biti ko NATO. A ovo šta je on napravio za dvije godine i par mjeseci teško da bi i najveći dušmani uspjeli.
Veseli i njegovo rolanje ja dam aplauz ali nam to nece pomoci itd
Rodjeni su pitarske picke!
Au gola Kulašina od 1:04:03
-
- Kontakt:
Kako bi mu Veseli dodao u ovoj situaciji.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 11 mar 2021, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
u kafani uz šampanjac se to sve smisljaRitamreda je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:138 000 smijesna plata. Toliko ima Husref, Fedja 7 sa bonusima, a vece plate imaju Marinovic i Jakirevic. Kad kazem smijesna mislim na nekog ko ti je osvojio 10 od 16 trofeja i ko je ubjedljivo najbolji BH trener, statistika je neumoljiva. A koliko je tesko trofej osvojiti mi najbolje znamo, kad smo 3 miliona u plusu bili i tribinu pravili nismo uspjeli. Jesmo kup.
A tih 250 hiljada nece vidjeti jos zadugo. Jos je u minusu.
Ova prica kako ljudi cekaju sa projektima i parama samo dok on izadje iz kluba je ravna prici i glupostima o bojkotu igraca sad i prethodnih godina. Sto mahala smisli ne moze niko nikada. Da ima iko sa ozbiljnom pricom, a da nece sa Amarom da radi iz tog i tog razloga sutra bi se se sazvala skupstina i otjerali bi se svi iz kluba ukljucujuci i Amara. Samo sto je to prica bolesna i retardirana i samo stetu nanosi klubu. Ko to smislja i gdje?

ritamreda nije nista pogresno rekao,ali koliko sam ja uspio saznati ima opcija da se nesto ljudi sakupi i da se sazove skupstina da se Amar otjera .Zaboravio sam dodati i CericaRobust je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:35u kafani uz šampanjac se to sve smisljaRitamreda je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:138 000 smijesna plata. Toliko ima Husref, Fedja 7 sa bonusima, a vece plate imaju Marinovic i Jakirevic. Kad kazem smijesna mislim na nekog ko ti je osvojio 10 od 16 trofeja i ko je ubjedljivo najbolji BH trener, statistika je neumoljiva. A koliko je tesko trofej osvojiti mi najbolje znamo, kad smo 3 miliona u plusu bili i tribinu pravili nismo uspjeli. Jesmo kup.
Ova prica kako ljudi cekaju sa projektima i parama samo dok on izadje iz kluba je ravna prici i glupostima o bojkotu igraca sad i prethodnih godina. Sto mahala smisli ne moze niko nikada. Da ima iko sa ozbiljnom pricom, a da nece sa Amarom da radi iz tog i tog razloga sutra bi se se sazvala skupstina i otjerali bi se svi iz kluba ukljucujuci i Amara. Samo sto je to prica bolesna i retardirana i samo stetu nanosi klubu. Ko to smislja i gdje?![]()
![]()

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 11 mar 2021, 12:50, ukupno mijenjano 2 puta.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Gledajte reakcija nasih na kraju. Lendric se naljutio, neko je nayebao u svlacionici sigurno.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Amara može otjerati novi UO koji je spreman odmah isplatiti puni iznos duga prema njemu. U suprotnom, jako, jako teško.KANA je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:44ritamreda nije nista pogresno rekao,ali koliko sam ja uspio saznati ima opcija da se nesto ljudi sakupi i da se sazove skupstina da se Amar otjera .Zaboravio sam dodati i CericaRobust je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:35u kafani uz šampanjac se to sve smisljaRitamreda je napisao/la: ↑11 mar 2021, 12:13
8 000 smijesna plata. Toliko ima Husref, Fedja 7 sa bonusima, a vece plate imaju Marinovic i Jakirevic. Kad kazem smijesna mislim na nekog ko ti je osvojio 10 od 16 trofeja i ko je ubjedljivo najbolji BH trener, statistika je neumoljiva. A koliko je tesko trofej osvojiti mi najbolje znamo, kad smo 3 miliona u plusu bili i tribinu pravili nismo uspjeli. Jesmo kup.
Ova prica kako ljudi cekaju sa projektima i parama samo dok on izadje iz kluba je ravna prici i glupostima o bojkotu igraca sad i prethodnih godina. Sto mahala smisli ne moze niko nikada. Da ima iko sa ozbiljnom pricom, a da nece sa Amarom da radi iz tog i tog razloga sutra bi se se sazvala skupstina i otjerali bi se svi iz kluba ukljucujuci i Amara. Samo sto je to prica bolesna i retardirana i samo stetu nanosi klubu. Ko to smislja i gdje?![]()
![]()
![]()
Pitanje je uopšte ko su ti ljudi i imaju li snagu da to izguraju. Ući u sadašnjeg Želju i napraviti nešto dobro može samo grupa kvalitetnih ljudi sa jasnom vizijom i dosta finansija iza sebe.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Od Amara i igraca vise su me samo Manijaci razocarali.l
POSMATRACI
MANIJACI

POSMATRACI
MANIJACI
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne znam sta ocekujete od Manijaka sad iskreno? Amaru je od strane predstavnika navijaca sasuto sve u lice na Skupstini. Efekta nema koliko vidimo. Da idu da biju, upozoravaju nekoga isto na duze staze nece dati neki rezultat. Saopstenje je, po mom misljenju, isto beze jer hoce ili ne ga neko procitati. Samo sad ostane djelovanje na Skupstini i to ne rijecima i nekim obracanjem nego djelima.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:04Od Amara i igraca vise su me samo Manijaci razocarali.l![]()
POSMATRACI
MANIJACI![]()

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Sjećam se jedne godine loše bilo sa finansijama,u upravnom odboru bilo 12 ljudi.U upravni odbor su se uvijek birali ljudi koji su naši a nalaze se na čelu jakih firmi iz razloga što mogu pomoći finansijski.U većini slučajeva su to bili stariji kadrovi,poznati u javnosti.Bila je sjednica upravnog odbora na kojoj je prisustvovao Amar i pita njih Amar zašto oni uopšte sjede tu kad nisu u stanju namaći pare.Kaže im Amar da bi bilo bolje da tu sjedi 12 treba umjesto njih bar bi njih bilo ljepše gledati.Svi su mu zamjerili.Sad to ne može niti izjaviti niti tako nešto reci kad je on faktički birao te ljude da sjede gdje sjede.To je taj naš problem.Sam je na sebe preuzeo i tu odgovornost i sad ga to sve u ledja udara.Nije upravni odbor samo da se broj popuni,upravni odbor sa predsjednikom je ta žila kucavica svakog kluba.Ako tu ne funkcioniše i ako tu ne sjede sposobni ljudi ne može funkcionisati ni na terenu.
- lijevapolutka
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ocekujemo prije svega da se oglase da znamo da postoje i da su (smo) tu svi zajedno u svemu ovomeLjoZee je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:10Ne znam sta ocekujete od Manijaka sad iskreno? Amaru je od strane predstavnika navijaca sasuto sve u lice na Skupstini. Efekta nema koliko vidimo. Da idu da biju, upozoravaju nekoga isto na duze staze nece dati neki rezultat. Saopstenje je, po mom misljenju, isto beze jer hoce ili ne ga neko procitati. Samo sad ostane djelovanje na Skupstini i to ne rijecima i nekim obracanjem nego djelima.

Ocekujemo da vidimo sta glavna karika kluba MISLI.
Ocekujemo da nas povedu sta god bude trebalo, bas kao i sad sto su uradili povodom organizacije proslave.
Ocekujemo da ne budu nijemi posmatraci svega ovoga, jer su sa za manje stvari oglasavali.
Znam vrlo dobro sta se pricalo na sastanku i o stranama, ali ovo nisu strane ovo je situacija gdje nam buducnost kluba ovisi.
Ako moja pitanja nisu na mjestu, neka onda neko objasni konkretno zasto grupa suti a vidimo svi sta se desava

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma ja to govorim neko vrijeme, yebo više i trenere i igrače i konferencijsku ligu od koje ćemo zaradit 100 milja eura. Daj više da se krene u taj oporavak kluba, pa nemamo za kifle yebo ga ja.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:15Nije upravni odbor samo da se broj popuni,upravni odbor sa predsjednikom je ta žila kucavica svakog kluba.Ako tu ne funkcioniše i ako tu ne sjede sposobni ljudi ne može funkcionisati ni na terenu.
Premalo se o ovome priča. Pa mi GRCAMO i GUŠIMO se u VIŠEMILIONSKIM dugovima, a mi se vamo yebemo oko Veselinovića i sličnih. Da odu sutra Amar i svi ovi igrači isti nam qrac ako se ne krene raditi na ozdravljenju kluba.
Brukamo se ko zadnja sirotinja, samo još da otvorimo humanitarni broj u telekomu da možemo mi navijači 2 marke donirati za klub.
Razumijem ja, ali ako ce se samo oglasiti i da to narod podijeli po fb i dodaje "bravo, tako je" nista od toga. Drugo je da su na tribinama sa istokom, sjeverom pa da povedu nesto, transparent i slicno. U fokusu trebaju da budu ljudi koji imaju pravo da glasaju, mijenjaju sta hoce, a to je Skupstina. Tih 52-53 ljudi treba da nam negdje budu u centru paznje i da se na njih vrsi pritisak. Meni bi bilo bitnije i veci bi znacaj imalo da oni zajedno sastave neko saopstenje i puste u javnost. Oni da nam budu vodje u ovom kad vec imamo te organe kluba.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 mar 2021, 13:22Ocekujemo prije svega da se oglase da znamo da postoje i da su (smo) tu svi zajedno u svemu ovome![]()
Ocekujemo da vidimo sta glavna karika kluba MISLI.
Ocekujemo da nas povedu sta god bude trebalo, bas kao i sad sto su uradili povodom organizacije proslave.
Ocekujemo da ne budu nijemi posmatraci svega ovoga, jer su sa za manje stvari oglasavali.
Znam vrlo dobro sta se pricalo na sastanku i o stranama, ali ovo nisu strane ovo je situacija gdje nam buducnost kluba ovisi.
Ako moja pitanja nisu na mjestu, neka onda neko objasni konkretno zasto grupa suti a vidimo svi sta se desava![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv i 47 gostiju.