FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Pale_Companion
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Pale_Companion » 13 dec 2012, 16:43

gerdmuller je napisao/la:Da li je sve u redu sa vasim mozgovima :roll: patite dusmani 8-) " onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Agieren statt reagieren

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 dec 2012, 16:53

kraljttbvb je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Sa prvom recenicom se slazem.A sto se tice druge,ne bih se bas slozio,po meni Dortmund nema najbolje ultrase u Njemackoj.Primjer,Frankfurtovi ili Dresdenovi ultrasi su sigurno bolji.

Zavisi kako ko gleda. To sto ti nazivas ultrasima, za mene su obicni huligani, kojima je glavna fora paliti baklje, mlatiti se i bacati stolice, kamenje i razne tvrde predmete na policiju i ostalu nejac. A kad im posaljes kornjace (specijalce) bjeze ko bez duse. Da ne govorim koliko placu kad ih razbijes i kad vise nisu u grupi ;)

Po meni je veca fora sjesti i osmisliti dobru koreografiju, kao sto su to uradili BVB-ovi navijaci nekoliko puta ove godine i sto po meni najjace rade navijaci OM-a u Francuskoj, nego unijeti 1000 baklji i zapaliti ih ;)

Ultrasi i huligani nisu isto.A to sto ima manjina huligana među ultrasima ne znaci da je i cijela navijacka grupa odnosno da su svi ultrasi huligani.A sto se tice baklji,baklja je dio navijackog folklora i ona podize atmosferu na stadionu ali sam protiv ubacivanja u teren.A sto se tice kornjaca odnosno huligana u oklopima najmanji je problem potuci se s njima,ali koje su posljedice? Bolje izbjec tucnjavu s njima i ne popusiti kaznu nego obrnuto ;)

E moj kralju isti ti ultrasi BVB-a sto prave koreografije su ove sezone izasli za vrijeme utakmice protiv Schalkea i htjeli se obracunati s istima jer su ovi na tribini pokazali vas transparent kojeg su ukrali prije 3 god provalivsi u udrugu navijaca Dortmunda.Ali ti ni najmanje ne poznas "navijacki svijet" tako da ces to tesko shvatiti...
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:54, ukupno mijenjano 5 puta.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 dec 2012, 16:59

Pale_Companion je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Da li je sve u redu sa vasim mozgovima :roll: patite dusmani 8-) " onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Sve ok,ali ja samo zelim u svoj ovoj raspravi reci kako Bayern ima fantasticnu podrsku na svim gostovanjima a mozete pogledati klipove koje sam postavio u prethodnoj stranici i kako na domacim utakmicama i nije bas atmosfera losa koliko neki to zele prikazati.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 13 dec 2012, 20:28

gerdmuller je napisao/la:E moj kralju isti ti ultrasi BVB-a sto prave koreografije su ove sezone izasli za vrijeme utakmice protiv Schalkea i htjeli se obracunati s istima jer su ovi na tribini pokazali vas transparent kojeg su ukrali prije 3 god provalivsi u udrugu navijaca Dortmunda.Ali ti ni najmanje ne poznas "navijacki svijet" tako da ces to tesko shvatiti...

Ali su se htjeli obracunati VAN stadiona i takvima kapa do poda i to su mudonje, a nisu ih gadjali bakljama i pokusali uci u teren ;)

A najjaci su mi ovi sapkeovi huligani, koji transparent nisu oduzeli u saketanju, nego provalili u udrugu navijaca :lol:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 dec 2012, 00:08

secer je napisao/la: ih, zar mislis da takav jedan dragulj nije ´zap´o za oko´ mocnom amidzi? 8-)
Dobro adzo, pomalo blesavi trener majnca je svima zapeo za oko. Dragulj? :?
secer je napisao/la: ali, mi moramo biti realni i reci cemo da ´mali murinjo´ nikada nece sjesti na bayinu klupu. :(
Nikada? Tesko je bolja rijec. 8-)
secer je napisao/la: tuhel je dortmundov. cim klopko preuzme ´elf´, a preuzece, tuhel prelazi u dortmund.
Klop je (pre)mlad i (pre)ambiciozan za takav (dosadan) posao. Repka ce doci na red kad tad, ali prije toga ima drugih dokazivanja.
Jeste da svojevremeno nisam mogao zamisliti generala (u sivom kaputicu :mrgreen: ) na bay-stolici, ali niko danas posebno ne govori o njegovom vremenu provodenom na westfalenu, nego je vise legenda sa isara.
Klop je kupio Kaisera, njega ce neko drugi. Pitanje je samo kada.
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 dec 2012, 00:35

geronimo je napisao/la:Jeste da svojevremeno nisam mogao zamisliti generala (u sivom kaputicu :mrgreen: ) na bay-stolici, ali niko danas posebno ne govori o njegovom vremenu provodenom na westfalenu, nego je vise legenda sa isara.
Klop je kupio Kaisera, njega ce neko drugi. Pitanje je samo kada.
Odyebi kapitalisto! :mrgreen: Enes nije ni livo Kajzino mudo, anam on ako to isposluje, ljudstvo je defintivno otislo u helac, haman mozda vec i 21. ovog. :lol: Zama je i vise no dovoljan. :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 dec 2012, 09:28

Očekivani sastavi za večerašnji duel sa 'Gladbachom (Gomez na klupi, a Herrmann igra od početka ;))

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Kroos39
Kontakt:

Post Postao/la Kroos39 » 14 dec 2012, 12:12

slika

Jes sladak bio haha :)
Mia San Mia...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 14 dec 2012, 15:47

Nastavlja se Mandzuka forsirati u napadu?
Jako zanimljivo nema sta, ocekivao sam barem od ove utakmice da ce Mariano uzeti svoju staru poziciju natrag.

Treba ovo danas pobijedit,sto zbog rekorda, tako isto i da se ide sa mirom ka Augsburgu i utakmici DFB kupa.
Stern des Südens

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 dec 2012, 15:50

Izgleda da ce nasi ultrasi veceras bojkotirati cijelu tekmu tako da cemo opet "uzivat" u atmosferi.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 dec 2012, 15:52

proFCB je napisao/la:Nastavlja se Mandzuka forsirati u napadu?
Jako zanimljivo nema sta, ocekivao sam barem od ove utakmice da ce Mariano uzeti svoju staru poziciju natrag.

Treba ovo danas pobijedit,sto zbog rekorda, tako isto i da se ide sa mirom ka Augsburgu i utakmici DFB kupa.
Gomez je bio ozlijeđen 3 mjeseca,nema potrebe forsirati ga previse,a uostalom vrijeme je i da Mandzo prekine post
- Karl-Heinz Rummenigge

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 14 dec 2012, 16:52

Kako ste dragi forumasi i posjetioci portala :)
Moje neko vidjenje vecerasnje utakmice jeste da ce biti onako u lijepom stilu sa nase strane a i sa njihove, znaci da ce biti dobra utakmica, da ih necemo rastavit na dijelove kao sto to obicno cinimo, vec ce utakmica biti vise nasa dominacija sa veoma dobrim prilikama i sa njihove strane.. Neki rezultat ajmo rec 2-1 za nase momke i nastavljanje gdje smo stali :) Ak Bog da Mandzo bar jedan daje i prekida svoj post... Arango sto se tice njhove strane nastavlja da zabija :P

Nama 3 boda, utakmica fer korektna i to ti jeee :):)
FC Bayern !!!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 dec 2012, 17:47

Volim ovaj termin
Nismo dugo spilali u njmu a valja se i pripremiti za otvaranje sezone sledece godine 8-)

Veceras opusteno sad drustvom meze , rakija i piva :) i kako god da bude mada naravno ocekujem pobjedu od dva gola razlike

veceras Tomica i oba Maria strijelci
Thomas Müller - Fußballgott

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 dec 2012, 18:02

don_burza je napisao/la:Volim ovaj termin
Nismo dugo spilali u njmu a valja se i pripremiti za otvaranje sezone sledece godine 8-)

Veceras opusteno sad drustvom meze , rakija i piva :) i kako god da bude mada naravno ocekujem pobjedu od dva gola razlike

Ne znam znas li, ali je poznato da UH ne voli ovaj termin - i slazem se s njim u potpunosti - i sigurno si primjetio da Bayern samo po potrebi igra u drugim terminima.

Bas ce veceras biti zanimljivo vidjeti je li Heynckes naucio iz gresaka protiv Gladbacha iz protekle sezone ili ce opet protiv Favrea ispasti naivan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 dec 2012, 18:53

I meni je drago zbog ovoga termina,jos ES prenosi,uzivancija.Predvidjam nekih 3-0,volio bih da ako Gomez pocne,da uvali hat-trick.Naravno,ovo bi trebala biti utakmica samo jednog tima.
Keep walking.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 dec 2012, 19:02

amerosm je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Volim ovaj termin

Ne znam znas li, ali je poznato da UH ne voli ovaj termin - i slazem se s njim u potpunosti - i sigurno si primjetio da Bayern samo po potrebi igra u drugim terminima.

Bas ce veceras biti zanimljivo vidjeti je li Heynckes naucio iz gresaka protiv Gladbacha iz protekle sezone ili ce opet protiv Favrea ispasti naivan.
ne volim ni ja ovaj termin :D

sjecam se da smo prosle sezone Gladbach u kupu pobijedili,ali mislim da je pobjednik odlucen u produzetcima,ne sjecam se je li bilo 1:2 ili 0:1 za nas,ali sjecam se da smo jedva dobili :)
A prije toga nas na kontre uzese na svom stadionu,pa moglo bi se reci da smo donekle i naucili igrat' s njima,veceras da se to gradivo ovjeri :D

Gladbach nam je uvijek bio neugodan protivnik,posebno su me iznervirali u sezoni 10/11 kad smo mi zapali u krizu,a oni zadnji ili predzadnji i mi vodimo 1:3,kad ljudi na 3:3 izjednacise.

Veceras naplatit' dug i ovjerit' rekord iz sezone 2005./2006. :D
#miasanmia

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 dec 2012, 19:08

@ schweinsteiger

pobjednik u kupu je odlucen nakon penala, a odlucujuci penal za Gladbach je promasio Dante...
Tada se tvrdilo da uoste nije u kontaktu sa Bayernom da bi par sedmica kasnije transfer i zvanicno bio potvrdjen.

Sto se termina tice, ja ne volim da moj klub igra u ovom terminu, jer onda ti vikend bude dosadan :D :D , a takodjer vecina navijaca je protiv ovog termina s obzirom da je radni dan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 dec 2012, 19:50

Neuer,Boateng,Alaba,Dante,Lahm,Kross,Muller,Martinez,Schweinsteiger,Ribery,Mandzo.
Keep walking.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 dec 2012, 20:13

Cautinho je napisao/la:Neuer,Boateng,Alaba,Dante,Lahm,Kross,Muller,Martinez,Schweinsteiger,Ribery,Mandzo.
Dobar sastav, reklo bi se trenutno sto Bayern ima najbolje i najkvalitetnije iako bi se oko napdaca moglo diskutovati. :D

Pobjedom bi bio izjednacen rekord (hajde doktore, prosvijetli nas malo svojim statistickim podacima :mrgreen: ) od 44 boda a ako se sacuva mreza bice oboren rekord Svaba iz neke sezone kada su primili u prvom dijelu sezone 7 golova.
Kako je trenutno vrijeme u Munchenu ne znam, ali se nadam da nece biti snijega i da ce uslovi biti sasvim zadovoljavajuci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 dec 2012, 20:30

amerosm je napisao/la:@ schweinsteiger

pobjednik u kupu je odlucen nakon penala, a odlucujuci penal za Gladbach je promasio Dante...
Tada se tvrdilo da uoste nije u kontaktu sa Bayernom da bi par sedmica kasnije transfer i zvanicno bio potvrdjen.

Sto se termina tice, ja ne volim da moj klub igra u ovom terminu, jer onda ti vikend bude dosadan :D :D , a takodjer vecina navijaca je protiv ovog termina s obzirom da je radni dan.

a bio sam ubijedjen da je u produzecima bilo odluceno pitanje pobjednika :D

ja najvise volim subotom termin od 15:30,tad' najvise utakmica ima,pa mogu uporedo pratiti rezultate :D

slika
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.