gerdmuller je napisao/la:Da li je sve u redu sa vasim mozgovimapatite dusmani
" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
gerdmuller je napisao/la:Da li je sve u redu sa vasim mozgovimapatite dusmani
kraljttbvb je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:Sa prvom recenicom se slazem.A sto se tice druge,ne bih se bas slozio,po meni Dortmund nema najbolje ultrase u Njemackoj.Primjer,Frankfurtovi ili Dresdenovi ultrasi su sigurno bolji.
Zavisi kako ko gleda. To sto ti nazivas ultrasima, za mene su obicni huligani, kojima je glavna fora paliti baklje, mlatiti se i bacati stolice, kamenje i razne tvrde predmete na policiju i ostalu nejac. A kad im posaljes kornjace (specijalce) bjeze ko bez duse. Da ne govorim koliko placu kad ih razbijes i kad vise nisu u grupi![]()
Po meni je veca fora sjesti i osmisliti dobru koreografiju, kao sto su to uradili BVB-ovi navijaci nekoliko puta ove godine i sto po meni najjace rade navijaci OM-a u Francuskoj, nego unijeti 1000 baklji i zapaliti ih
Sve ok,ali ja samo zelim u svoj ovoj raspravi reci kako Bayern ima fantasticnu podrsku na svim gostovanjima a mozete pogledati klipove koje sam postavio u prethodnoj stranici i kako na domacim utakmicama i nije bas atmosfera losa koliko neki to zele prikazati.Pale_Companion je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:Da li je sve u redu sa vasim mozgovimapatite dusmani
gerdmuller je napisao/la:E moj kralju isti ti ultrasi BVB-a sto prave koreografije su ove sezone izasli za vrijeme utakmice protiv Schalkea i htjeli se obracunati s istima jer su ovi na tribini pokazali vas transparent kojeg su ukrali prije 3 god provalivsi u udrugu navijaca Dortmunda.Ali ti ni najmanje ne poznas "navijacki svijet" tako da ces to tesko shvatiti...
Dobro adzo, pomalo blesavi trener majnca je svima zapeo za oko. Dragulj?secer je napisao/la: ih, zar mislis da takav jedan dragulj nije ´zap´o za oko´ mocnom amidzi?![]()
Nikada? Tesko je bolja rijec.secer je napisao/la: ali, mi moramo biti realni i reci cemo da ´mali murinjo´ nikada nece sjesti na bayinu klupu.![]()
Klop je (pre)mlad i (pre)ambiciozan za takav (dosadan) posao. Repka ce doci na red kad tad, ali prije toga ima drugih dokazivanja.secer je napisao/la: tuhel je dortmundov. cim klopko preuzme ´elf´, a preuzece, tuhel prelazi u dortmund.
Odyebi kapitalisto!geronimo je napisao/la:Jeste da svojevremeno nisam mogao zamisliti generala (u sivom kaputicu) na bay-stolici, ali niko danas posebno ne govori o njegovom vremenu provodenom na westfalenu, nego je vise legenda sa isara.
Klop je kupio Kaisera, njega ce neko drugi. Pitanje je samo kada.
Gomez je bio ozlijeđen 3 mjeseca,nema potrebe forsirati ga previse,a uostalom vrijeme je i da Mandzo prekine postproFCB je napisao/la:Nastavlja se Mandzuka forsirati u napadu?
Jako zanimljivo nema sta, ocekivao sam barem od ove utakmice da ce Mariano uzeti svoju staru poziciju natrag.
Treba ovo danas pobijedit,sto zbog rekorda, tako isto i da se ide sa mirom ka Augsburgu i utakmici DFB kupa.
Ne znam znas li, ali je poznato da UH ne voli ovaj termin - i slazem se s njim u potpunosti - i sigurno si primjetio da Bayern samo po potrebi igra u drugim terminima.don_burza je napisao/la:Volim ovaj termin
Nismo dugo spilali u njmu a valja se i pripremiti za otvaranje sezone sledece godine![]()
Veceras opusteno sad drustvom meze , rakija i pivai kako god da bude mada naravno ocekujem pobjedu od dva gola razlike
veceras Tomica i oba Maria strijelci
ne volim ni ja ovaj terminamerosm je napisao/la:Ne znam znas li, ali je poznato da UH ne voli ovaj termin - i slazem se s njim u potpunosti - i sigurno si primjetio da Bayern samo po potrebi igra u drugim terminima.don_burza je napisao/la:Volim ovaj termin
Nismo dugo spilali u njmu a valja se i pripremiti za otvaranje sezone sledece godine![]()
Veceras opusteno sad drustvom meze , rakija i pivai kako god da bude mada naravno ocekujem pobjedu od dva gola razlike
veceras Tomica i oba Maria strijelci
Bas ce veceras biti zanimljivo vidjeti je li Heynckes naucio iz gresaka protiv Gladbacha iz protekle sezone ili ce opet protiv Favrea ispasti naivan.
Dobar sastav, reklo bi se trenutno sto Bayern ima najbolje i najkvalitetnije iako bi se oko napdaca moglo diskutovati.Cautinho je napisao/la:Neuer,Boateng,Alaba,Dante,Lahm,Kross,Muller,Martinez,Schweinsteiger,Ribery,Mandzo.
amerosm je napisao/la:@ schweinsteiger
pobjednik u kupu je odlucen nakon penala, a odlucujuci penal za Gladbach je promasio Dante...
Tada se tvrdilo da uoste nije u kontaktu sa Bayernom da bi par sedmica kasnije transfer i zvanicno bio potvrdjen.
Sto se termina tice, ja ne volim da moj klub igra u ovom terminu, jer onda ti vikend bude dosadan![]()
, a takodjer vecina navijaca je protiv ovog termina s obzirom da je radni dan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.