FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bogi do pedesete!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Treba dovest ovog iz Osijeka sto se zabio u kiosk s autom. 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Počela danas prva liga FBiH. Žerić, Ćeman i Aldin Šehić od prve minute za Igman. Kod TOŠK-a Eldar Šehić od prve minute, Dacić bio na klupi ali je ušao u igru u prvom poluvremenu zbog povrede igrača TOŠK-a.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kako stoje stvari, sutra za trece mjesto.
Nedelja 18.00, nas Zeljo na nasoj Grbavici!
Edit. Siroki 1-1
. 
Edit. Siroki 1-1

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Zamjerili smo se svim kosmičkim silama, nema drugog objašnjenjaDokoljenko je napisao/la:Kako stoje stvari, sutra za trece mjesto.
Edit. Siroki 1-1.

Ne mogu da vjerujem 

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nevjerovatno. Gledam textualni i kontam, nemoj jos pisati, ima minut do kraja. Ma nece izjednaciti.braco je napisao/la:Zamjerili smo se svim kosmičkim silama, nema drugog objašnjenjaDokoljenko je napisao/la:Kako stoje stvari, sutra za trece mjesto.
Edit. Siroki 1-1.

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Stvari kakve nam se dešavaju ove sezone prevazilaze naučnu fantastiku, tim šablonom je preodređeno da nam sutra Arežina go zabijeDokoljenko je napisao/la:Nevjerovatno. Gledam textualni i kontam, nemoj jos pisati, ima minut do kraja. Ma nece izjednaciti.braco je napisao/la:Zamjerili smo se svim kosmičkim silama, nema drugog objašnjenjaDokoljenko je napisao/la:Kako stoje stvari, sutra za trece mjesto.
Edit. Siroki 1-1.

Pa tako je kad neznalica pravi evropski projekatkerimatomic1921 je napisao/la:Dan te ****, 21 bod za liderom. No comment.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Da mi je neko rekao da cemo se ovako srozati ove godine, ne bih mu vjerovao mrtve mi majke. Ja ne znam sta je ovo. Ali hajde,Bezideja je napisao/la:Pa tako je kad neznalica pravi evropski projekatkerimatomic1921 je napisao/la:Dan te ****, 21 bod za liderom. No comment.
Zalazak sunca budi nove nade...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Sve je moguce Braco@. Ja ipak malo vise vjerujem u sablon rada i discipline naseg najtrofejnijeg trenera. Stoga 5-1 uz veliku podrsku sa tribina.
Mojne 5-1, vakat je da jednu utakmicu ne primimo go.Dokoljenko je napisao/la:Sve je moguce Braco@. Ja ipak malo vise vjerujem u sablon rada i discipline naseg najtrofejnijeg trenera. Stoga 5-1 uz veliku podrsku sa tribina.

- Dokoljenko
- Kontakt:
A sablon kosmickih slia? Arezina?braco je napisao/la:Mojne 5-1, vakat je da jednu utakmicu ne primimo go.Dokoljenko je napisao/la:Sve je moguce Braco@. Ja ipak malo vise vjerujem u sablon rada i discipline naseg najtrofejnijeg trenera. Stoga 5-1 uz veliku podrsku sa tribina.

strasno, gledaj crvenila
, pa svaki tim barem ima jedno zeleno i jedno nerijeseno, dok zeljaga farbao samo crvenom bojom u zadnje vrijeme

uopste ne smije doci u pitanje sutra pobjeda

uopste ne smije doci u pitanje sutra pobjeda
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Bgmi meni dolazi pobjeda u pitanje, vi kako hoćete...
2:1, Zec E. S klupe donosi pobjedu.
2:1, Zec E. S klupe donosi pobjedu.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Doduše.Dokoljenko je napisao/la:A sablon kosmickih slia? Arezina?braco je napisao/la:Mojne 5-1, vakat je da jednu utakmicu ne primimo go.Dokoljenko je napisao/la:Sve je moguce Braco@. Ja ipak malo vise vjerujem u sablon rada i discipline naseg najtrofejnijeg trenera. Stoga 5-1 uz veliku podrsku sa tribina.
Ali hajde neka i stariji Zec sutra zabije gol, valjo bi nam on samo tako.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Sutra je istinski spektakl. Mladost mora pasti. 

prodajesli skije jos?kerimatomic1921 je napisao/la:
Da mi je neko rekao da cemo se ovako srozati ove godine, ne bih mu vjerovao mrtve mi majke. Ja ne znam sta je ovo. Ali hajde,
Zalazak sunca budi nove nade...
Eeehhhh pasa moj
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Brkooo, CentarsutNaClanak921, doncarlo, Pablo11, Rahatlokum, Ramirez i 101 gost.