FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uoči žrijeba 2. prekola LP
Željezničaru treba i malo sreće
Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, sutra će saznati ime protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka. Prvi susreti 2. pretkola Lige prvaka na rasporedu su 13. i 14. jula, dok su revanši sedam dana kasnije.
Naš šampion zbog slabog koeficijenta bh. klupskog fudbala u 2. pretkolu neće biti nositelj, tako da su sarajevskoj momčadi samim tim i izgledi za prolazak u 3. pretkolu znatno smanjeni.
Međutim, uz malo sreće Željezničar može dobiti protivnika po mjeri, odnosno momčad koju može proći, što bi bio veliki uspjeh i što bi značilo još najmanje četiri evropske utakmice za našeg šampiona.
Mogući protivnici Željezničara u 2. pretkolu Lige prvaka su: Hapoel Tel-Aviv (Izrael) Sparta (Češka), Rosenborg (Norveška), Litex (Bugarska), Sačzburg (Austrija), Dinamo (Hrvatska), BATE Borisov (Bjelorusija), Partizan (Srbija), Lech (Poljska), Žilina (Slovačka), Sheriff Tiraspol (Moldavija), Omonia (Kipar), Debrecen (Mađarska), AIK Stockholm (Švedska), Bohemians (Sjeverna Irska), Ekranas (Litvanija), Aktobe (Kazahstan).
Željezničaru treba i malo sreće
Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, sutra će saznati ime protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka. Prvi susreti 2. pretkola Lige prvaka na rasporedu su 13. i 14. jula, dok su revanši sedam dana kasnije.
Naš šampion zbog slabog koeficijenta bh. klupskog fudbala u 2. pretkolu neće biti nositelj, tako da su sarajevskoj momčadi samim tim i izgledi za prolazak u 3. pretkolu znatno smanjeni.
Međutim, uz malo sreće Željezničar može dobiti protivnika po mjeri, odnosno momčad koju može proći, što bi bio veliki uspjeh i što bi značilo još najmanje četiri evropske utakmice za našeg šampiona.
Mogući protivnici Željezničara u 2. pretkolu Lige prvaka su: Hapoel Tel-Aviv (Izrael) Sparta (Češka), Rosenborg (Norveška), Litex (Bugarska), Sačzburg (Austrija), Dinamo (Hrvatska), BATE Borisov (Bjelorusija), Partizan (Srbija), Lech (Poljska), Žilina (Slovačka), Sheriff Tiraspol (Moldavija), Omonia (Kipar), Debrecen (Mađarska), AIK Stockholm (Švedska), Bohemians (Sjeverna Irska), Ekranas (Litvanija), Aktobe (Kazahstan).
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Većina ne želi klubove iz regiona, ali ne i on
Ćulum: Zašto ne Partizan
Sarajevski Željezničar sutra će saznati ime protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka, a veznjak momčadi s Grbavice, Milan Ćulum, nije od onih koji bi rado izbjegli neku momčad iz regiona.
"Iskreno da vam kažem, nisam toliko upoznat sa igračkom kvalitetom tih klubova koji su naši mogući protivnici. Uglavnom svi se oslanjamo na neku tradiciju i po istoj imamo svoje želje. Teško će biti igrati s bilo kojom momčadi, ali mislim da imamo kvalitet da se ravnopravno borimo sa svima", rekao je za SportSport.ba Milan Ćulum i dodao:
"Pričamo u svlačiopnici o sutrašnjem žrijebu i to je u krajnjem slučaju i sasvim normalno. Nekako mi se čini da se gotovo svi bezpotrebno boje Partizana, a eto ja bih lično najviše volio da nam žrijeb sutra donese 'crno-bele'. Nije to Partizan od prošle sezone. Najbolji igrači žele otići iz Beograda, a ovi što će sigurno ostati nisu baš neke naročite kvalitete. Poznajem mnogo igrača Partizana, dosta njih igralo je u nekim manjim srbijanskim klubovima i vjerujte mi da mi nismo ništa lošiji. Pored Partizana mislim da bismo imali velike izglede i u duelima sa AIK-om i Aktobeom", zaključio je Ćulum.
Sarajevski Željezničar sutra će saznati ime protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka, a veznjak momčadi s Grbavice, Milan Ćulum, nije od onih koji bi rado izbjegli neku momčad iz regiona.
"Iskreno da vam kažem, nisam toliko upoznat sa igračkom kvalitetom tih klubova koji su naši mogući protivnici. Uglavnom svi se oslanjamo na neku tradiciju i po istoj imamo svoje želje. Teško će biti igrati s bilo kojom momčadi, ali mislim da imamo kvalitet da se ravnopravno borimo sa svima", rekao je za SportSport.ba Milan Ćulum i dodao:
"Pričamo u svlačiopnici o sutrašnjem žrijebu i to je u krajnjem slučaju i sasvim normalno. Nekako mi se čini da se gotovo svi bezpotrebno boje Partizana, a eto ja bih lično najviše volio da nam žrijeb sutra donese 'crno-bele'. Nije to Partizan od prošle sezone. Najbolji igrači žele otići iz Beograda, a ovi što će sigurno ostati nisu baš neke naročite kvalitete. Poznajem mnogo igrača Partizana, dosta njih igralo je u nekim manjim srbijanskim klubovima i vjerujte mi da mi nismo ništa lošiji. Pored Partizana mislim da bismo imali velike izglede i u duelima sa AIK-om i Aktobeom", zaključio je Ćulum.
-
- Kontakt:
Valjda ce biti srece..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- elninho_resTO
- Kontakt:
ija to taman htio da pitam,da mogu izvrsit psihicke pripremeforza je napisao/la:U koliko sati je prenos izvlacenja

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
vec je napisano...elninho_resTO je napisao/la:ija to taman htio da pitam,da mogu izvrsit psihicke pripremeforza je napisao/la:U koliko sati je prenos izvlacenja
Tacno u podne.elninho_resTO je napisao/la:ija to taman htio da pitam,da mogu izvrsit psihicke pripremeforza je napisao/la:U koliko sati je prenos izvlacenja
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Da su svi ko Culum.... Svaka mu cast. Momak je uvijek optimista, i daleko ce dogurati.Seyo_TM je napisao/la:Većina ne želi klubove iz regiona, ali ne i on
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- drajkula_zlo
- Kontakt:
zašto ne LITEX ? 

Ja Partizan ne bi volio zbog Grobara, a ne zbog njihove ekipe. Ko zna na šta su debili sposobni, da mi prođemo napravili bi belaj 1000% , a nije isključeno i da oni prođu da bi isto to uradili. Najbolje je AIK da dobijemo, samo da prođemo 2. pretkolo i onda još 4 europske tekme, pa onda 3. pretkolo atraktivan protivnik, a u 4. pretkolu Europske lige nadat se da ćemo nekog dobiti s kim se možemo nadigravati i možda i odemo u grupnu fazu
. Nije zabranjeno maštati 

- nikad_izvini
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Vec je ranije pisano o tome,taj novac cemo dobiti ali tek ako/kada se desi rebalans budzeta za ovu godinu,kada ce to biti niko ne zna,a bice valjda.A prenos ce biti na ovom sajtu a i na UEFA.com bude uvijek.Hamo je napisao/la:Pitao sam za onih 200 000 KM koje je Behmen planirao dati za stadion,drugo da li će biti prenosa izvlaćenja parova Lige Prvaka
Kao sto i sami znate sutra je izvlacenje za prvo i drugo pretkolo UEFA Lige Prvaka,Željo ce tako prvi puta nakon 8 godina biti u jednom od sesira na izvlacenju,nazalost bice u onom "slabijem" nenositeljskom sesiru i tako ce put do treceg pretkola biti znatno otezan.Nasi moguci protivnici su:
1. Hapoel Tel-Aviv
2. Sparta Praha
3. Rosenborg BK
4. FC Salzburg
5. Litex Lovech
6. Dinamo Zagreb
7. Partizan Belgrade
8. BATE Borisov
9. Lech Poznan
10. MSK Zilina
11. Sheriff Tiraspol
12. Omonia Nicosia
13. Debrecen
14. AIK Stockholm
15. Bohemians Dublin
16. Ekranas Panevezys
17. FK Aktobe
Boldirao sam protivnike protiv kojih bi se mogli koliko-toliko ravnopravno nositi,nek' nam je sa srecom i da cujem sada želje u vezi protivnika
Aktobe ne želim jer će biti veliki problem doći u Kazahstan. Tamo pucaju na UNICEF a kamoli na navijače. Također, Šerif je zajeban. Drži ih milioner, redovni su u euro takmičenjima, u ekipi ima svega osim moldavaca, neka hvala. Prije bih da izvučemo Rozenborga. Kloceve koji nabijaju loptu u šesnaesterac

Što se ostalog tiče, slažem se

Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 20 jun 2010, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ma koga god da dobijemo je bat cemo im majkuu samo s puno optimizma i hrabro 

IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- nikad_izvini
- Kontakt:
Grobara bi se trebali bojati oni koji budu išli u Bg. Kontradikcija je što se oni ne boje. Jel kontaš šta pričamOmar500 je napisao/la:Ja Partizan ne bi volio zbog Grobara, a ne zbog njihove ekipe. Ko zna na šta su debili sposobni, da mi prođemo napravili bi belaj 1000% , a nije isključeno i da oni prođu da bi isto to uradili. Najbolje je AIK da dobijemo, samo da prođemo 2. pretkolo i onda još 4 europske tekme, pa onda 3. pretkolo atraktivan protivnik, a u 4. pretkolu Europske lige nadat se da ćemo nekog dobiti s kim se možemo nadigravati i možda i odemo u grupnu fazu. Nije zabranjeno maštati

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
je li danas ili sutra izvlacenje neko rece u podne pa nema
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- samir_tm87
- Kontakt:
tax je napisao/la:je li danas ili sutra izvlacenje neko rece u podne pa nema
ama sutra cc
Boze budi uz nas sutra molim te....ocekujem Aik Stockholm i ovi boldirani bi dobro dosli.Sa Rozenborgom se moze igrati.Hapoel,Sparta i Salzburg su najgore moguce opcije i zaista bilo bi tesko s njima.Ovi ostali su jaci od nas,ali mozemo se nadigravati.bistrikboy je napisao/la:Vec je ranije pisano o tome,taj novac cemo dobiti ali tek ako/kada se desi rebalans budzeta za ovu godinu,kada ce to biti niko ne zna,a bice valjda.A prenos ce biti na ovom sajtu a i na UEFA.com bude uvijek.Hamo je napisao/la:Pitao sam za onih 200 000 KM koje je Behmen planirao dati za stadion,drugo da li će biti prenosa izvlaćenja parova Lige Prvaka
Kao sto i sami znate sutra je izvlacenje za prvo i drugo pretkolo UEFA Lige Prvaka,Željo ce tako prvi puta nakon 8 godina biti u jednom od sesira na izvlacenju,nazalost bice u onom "slabijem" nenositeljskom sesiru i tako ce put do treceg pretkola biti znatno otezan.Nasi moguci protivnici su:
1. Hapoel Tel-Aviv
2. Sparta Praha
3. Rosenborg BK
4. FC Salzburg
5. Litex Lovech
6. Dinamo Zagreb
7. Partizan Belgrade
8. BATE Borisov
9. Lech Poznan
10. MSK Zilina
11. Sheriff Tiraspol
12. Omonia Nicosia
13. Debrecen
14. AIK Stockholm
15. Bohemians Dublin
16. Ekranas Panevezys
17. FK Aktobe
Boldirao sam protivnike protiv kojih bi se mogli koliko-toliko ravnopravno nositi,nek' nam je sa srecom i da cujem sada želje u vezi protivnika
AMAR OSIM!
Izvuceni su danas parovi, ali se Nijazu nije svidjelo koga smo dobili, pa im je rekao da to odrade sutra ponovo...
Odgodjeno je to za sutra izvlacice u iducu nedelju i to kazu izvlace violina ili pekicSeyo_TM je napisao/la:Izvuceni su danas parovi, ali se Nijazu nije svidjelo koga smo dobili, pa im je rekao da to odrade sutra ponovo...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
drajkula_zlo je napisao/la:zašto ne LITEX ?
Ili Basel, pa da svi zapjevamo moj je život Švicarska....
Ili da se ponovo uvede intertoto kup? Žašto ne

kako se stavlja ovaj potpis???
Ja sam boldirao timove sa kojima bi mogli kako tako igrati, podvuceni su ovi sa kojima bi se mozda i moglo, ali ne zelim zbog drugih stvari (Grobari)bistrikboy je napisao/la:Vec je ranije pisano o tome,taj novac cemo dobiti ali tek ako/kada se desi rebalans budzeta za ovu godinu,kada ce to biti niko ne zna,a bice valjda.A prenos ce biti na ovom sajtu a i na UEFA.com bude uvijek.Hamo je napisao/la:Pitao sam za onih 200 000 KM koje je Behmen planirao dati za stadion,drugo da li će biti prenosa izvlaćenja parova Lige Prvaka
1. Hapoel Tel-Aviv
2. Sparta Praha
3. Rosenborg BK
4. FC Salzburg
5. Litex Lovech
6. Dinamo Zagreb
7. Partizan Belgrade
8. BATE Borisov
9. Lech Poznan
10. MSK Zilina
11. Sheriff Tiraspol
12. Omonia Nicosia
13. Debrecen
14. AIK Stockholm
15. Bohemians Dublin
16. Ekranas Panevezys
17. FK Aktobe
A ako moramo dobiti nekoga jakog, neka bude neko atraktivan i grad u kojem se ima sta vidjeti pa da bar oni koji odu vide nesto.