Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Serviraju u ovom setu obojica vrhunski, koga prvog stane servis zijan je
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Popravio je servis Thiem dosta, a samo 1 BH winner do sada. Bar 4 seta da vidimo super bi bilo.
27.10.2020
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gledati tenis u 4K daje poseban ugodjaj, vise nego u bilo kojem sportu
Don't believe the hype.
Tako je.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
To je to, stade servis i puče Rafa, iako Thiem nije uzeo 2 poena na riternu do ovog gema, al tako je to u tenisu
Imamo meč sad, Thiem djeluje prespreman, ne vidim nikakve pretjerane znakove umora i posljedice jučerasnjeg meča
Imamo meč sad, Thiem djeluje prespreman, ne vidim nikakve pretjerane znakove umora i posljedice jučerasnjeg meča
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma sto je najvaznije spreman je i u glavi. Jucer je to pokazao protiv Nole, izgubio prednost 4:1, ali i dalje nastavio svoj ritam. Tako da spreman je u svakom pogledu, ali kad znamo ko je na drugi strani mreze trebat ce mu jos dosta vise od toga...zasad svaka cast za obojicu.bodi123 je napisao/la:To je to, stade servis i puče Rafa, iako Thiem nije uzeo 2 poena na riternu do ovog gema, al tako je to u tenisu
Thiem je zivotinja, kako je spreman u pm
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sigurno da neće umor odlučiti pobjednika meča, Thiem je prespreman. Ovo bi morao biti sad odličan meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kako nece biti spreman, momak u naponu snage, 25 godina, ne znam sta je tu cudno, sjetite se Federera, Djokovica i Nadala s 25.
27.10.2020
E moja Timara, ne mozes to radit
Definitivno, pričao sam par puta već da je lik tek od ove sezone sazrio do kraja i prebrodio manje vise sve dječije bolesti. Uzeti Rogera u finalu IW, pa potom dobiti Rafu pa Novaka jučer u onom fivesetteru, dokaz da mu je sve kliknulo u glavi.LEO10 je napisao/la:Ma sto je najvaznije spreman je i u glavi. Jucer je to pokazao protiv Nole, izgubio prednost 4:1, ali i dalje nastavio svoj ritam. Tako da spreman je u svakom pogledu, ali kad znamo ko je na drugi strani mreze trebat ce mu jos dosta vise od toga...zasad svaka cast za obojicu.bodi123 je napisao/la:To je to, stade servis i puče Rafa, iako Thiem nije uzeo 2 poena na riternu do ovog gema, al tako je to u tenisu
Normalno, dobiti Rafu u finalu RG je najteža stvar na svijetu, pa i pored ovog seta i dalje su mu sanse male za takvo nesto, ali samim tim sto je izvukao set zaslužuje svaki mogući respekt teniske publike. Uz to bih dodao i da je Rafa malo pao u drugom setu, nivo mu je značajno losiji bio nego u prvom, treba očekivati i njegove alarme i dizanje tempa.
Vi ste malo nerealni ako mislite da to sto igra 4 dana zaredom nece ostavit traga na bilo kojem covjeku xd
Nadal je bas dodao gas u trecem setu.
Strasan mech,Thiem je sazrio.Ako izgubi , izgubit ce jer je preko puta monstrum.
Strasan mech,Thiem je sazrio.Ako izgubi , izgubit ce jer je preko puta monstrum.
Ja u trecem setu vidim samo kako Thiem izbacuje loptu, sto se Nadala tice bio je bolji u ovom setu koji je izgubio hahaJoeBleck je napisao/la:Nadal je bas dodao gas u trecem setu.
Ovo sto Nadal igra voleye je najbolji voley na svijetu.
Taman nek iskoristi ovaj set da se odmori haha
rafa ubacio u petu,ovo je gotovo
Nije bas previse loptica izbacio,5 UE za 4 gemadarker10 je napisao/la:Ja u trecem setu vidim samo kako Thiem izbacuje loptu, sto se Nadala tice bio je bolji u ovom setu koji je izgubio hahaJoeBleck je napisao/la:Nadal je bas dodao gas u trecem setu.
Je ok.
Nadal je u wall modeu.
Dal je ova igra realna uopste. Koji karakter bogte. Pa covjek bukvalno jede na terenu. U udzbenike stavit ova 4 gema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.