1.Postujem porodicu Musemic(Vahidin je jedina ziva legenda),Husref je igrao 3/4 god. u FKS ne10Musemic je trener Sarajeva i dok god bude postovat cu ga ,ali i kritikovati(naravno da je puno upuceniji od mene i vecine ovdje,za to prima platu)hz033 je napisao/la:Hus je imao auteritet veci nego ijedan trener iza rata nad igracima. Onda su se dosjetili da mu podrezu krila, suspenzijom, (ako se sjecate). Od tada Hus nije ni upola grub prema igracima kako je nekad bio!
Kako napisa covjek gore, ostvario je najbolje rezultate sa Sarajevom, 10 godina igrao za Sarajevo i onda ovde neko misli kako voli vise Sarajevo od Husa. Vidim zapeli za 8:0, kao da je kraj svijeta, recimo Monaco je utrpao Deportivu u LP 8 komada, pa nije dramaturgija ovolika. Chelsea je cini mi se protiv Sahtora igrao 7:0 paaa ? Kada smo odigrali dole 2:2 digla se tolika prasina a medijska halabuka sto talijanska i pljuvanje po Atalanti sto nasa kao da smo fudbalska velesila, sto je dodatno naspanovalo situaciju. Da smo dole izgubili 2:0 na Kosevu bi recimo bilo 1:1, 0:0, nego ovako se ovi papci nalozili a mi usli u utakmicu sa 300% respekta sto nas je ubilo u pojam! Al da sad ne detaljisem, Hus ima na raspolaganju ovo sto ima, Hebib recimo silom prilika igra beka jer boljeg nemamo. U selekciji igraca, tipa "Krste mora igrati" ima i uprava svoje prste. Jer sta klub da radi sa igracem kaptilacem ako mu sjedi na klupi a ovaj hvata posljednji voz da napravi nesto ? Ili ga prodaj, a to ne mozes, ili ga otjeraj, zavrsio bi u Zrinjskom, ili mu daji prilke nebi li se dohvatio recimo Madjarske, Ceske il Austrije pa barem i on i mi zaradili jos neku kintu !
Dakle, licno smatram da Hus izvlaci ponajbolje iz ekipe i igraca koje ima na raspolaganju. Mi nemamo novac da dovodimo trenere i da ih masno placamo i ko zna hoce li taj trener napraviti ista vise! Dosta forumasa nece da sagleda siru sliku, nego mlati po tastaturi, uputi salvu psovki i uvreda sto je poprilicno glup nacin da se izrazi nezadovoljstvo!
Sorry na dugom postu, ovo je bilo uz kaficu
2.Musemic po prvi put trenira solidno organizovan FKS(finansijski),trener je starog kova,vjerovatno su i njemu treneri (Fazlagic, Visnjevac ili dr.)isto psovali.Markusevic i Ribar su znali i udariti.Musemic ima opoziciju od trenera rodjenih u Sarajevu(nemam argumente za ovo)
3. 8:0 je rezultat bojkota igraca(uvijek daleko od igraca,a trebao doci onaj Sisovic)
4. Vjerujem da bi 70% navijaca veljelo vidjeti desno Sabanovic/Hebibovic(Sisic) ,lijevo Pidro/Tatar(Handzic,Bekic)
5.Starom Musemicu niko ne bi naturao Velkoskog,ali sad je jedna od zadnjih prilika Musemicu da postane trenerska legenda,igracka nije i nece nikad biti.Velkoski nek igra igra iza napadaca ili napadaca(nek se natjece sa Rahmanovicem i Ahmetovicem),a ne krilo.