FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ramovic najbolji do sad, ovo ostalo sve tromo, niko ne zna opucat.
I golman vise, da je nase dijete sto puta, nije dosta pokazao, a dosta se oko njega prasine diglo, daj Fejzu.
I golman vise, da je nase dijete sto puta, nije dosta pokazao, a dosta se oko njega prasine diglo, daj Fejzu.
Kako je Šaban mlitav nije moguce
Ne zna se ko je gori, Sinisa ili Pavic, daj Stanu u drugom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Pokazace nam crveni prvom prilikom.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ljudi smiju rukom igrat, kako protiv toga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Sta vi gledate.Ista igra ko i prije,lopta se nezna iznijet iz svoje polovine nego konstantna nabacivanja,visoke lopte koje su lak plijen,bilo je sansi ali i za njih su bile 2 sanse.Sudije nastavile tamo gdje su stali,dakle nema penala,nama zuti se djele,ocekujem i crveni i penal za njih ako im zatreba.Ovi sto pisu laganica,6 komada nemojte molim vas,budite realni.Ostajem pri misljenju da samo preko kupa mozemo u evropu tj da ova prva 3 osvoje kup.
-
- Kontakt:
Zalosna je nasa reprezentacija kad joj je Kjosevski jedan od golmana Bgm, zao mi samo saveza sto placa smjestaj ovakvom liku kad igramo negdje vani.
Ružić, Erić i Kozić su za njega Iker Kasiljas
Hoce li ikad biti bolje yebo ga sve ga yebalo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kriv je onaj koji u onoj situaciji vraca loptu golmanu a ne Vedran. Treba malo pratiti igru, situacije, pa tek onda okriviti nekoga.Manijakdolopate je napisao/la:Zalosna je nasa reprezentacija kad joj je Kjosevski jedan od golmana Bgm, zao mi samo saveza sto placa smjestaj ovakvom liku kad igramo negdje vani.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Vezni red ne postoji, Šabanadžović i Hajdarević su Bože sačuvaj, pogotovo Šaban koji je standardno letargičan a od njega se očekuje da nosi vezni red i diktira tempo.
Najbolji Ramović i Veselinović koji se dosta trudi, ovi ostali prosjek. Sipović pogubljen za sada.
Najbolji Ramović i Veselinović koji se dosta trudi, ovi ostali prosjek. Sipović pogubljen za sada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
treba dadu ubacit, zajmovica i mujezinovica... ljeva strana do sad bolja od desne nam.. Veca je ubleha samo takvaCevap je napisao/la:Kako je Šaban mlitav nije moguce
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Autootpad na ovom forumu ti je pod temom "FK Sarajevo" malo si fulao.franklampard8 je napisao/la:Prodajem Golfa Peticu, 1.9TDI, samo ozbiljne musterije u po!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Kriv je golman koji ne moze ispucati preko pola terena i to pogledaj odakle je ispucao poptuBezideja je napisao/la:Kriv je onaj koji u onoj situaciji vraca loptu golmanu a ne Vedran. Treba malo pratiti igru, situacije, pa tek onda okriviti nekoga.Manijakdolopate je napisao/la:Zalosna je nasa reprezentacija kad joj je Kjosevski jedan od golmana Bgm, zao mi samo saveza sto placa smjestaj ovakvom liku kad igramo negdje vani.
Sad će babuka reć 500km od plate i trening nakon utakmice pa cemo vidit zalaganje Hajdar kao i nešto hoće onaj mlitavi Šaban nezna šta radi ko da mu je debi daj Dadu mjesto njega
- Dokoljenko
- Kontakt:
Igra uopste nije losa. Realno nije, bez obzira na par kriminalnih gresaka i uvjeren sam da necemo izgubiti.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Pa da imas oci i da vidis kakav je teren skontao bi da postoji rizik za ispucavanje. Jer svakako niko ne moze primiti lopte jer nije da ne znaju vec je teren odron.Manijakdolopate je napisao/la:Kriv je golman koji ne moze ispucati preko pola terena i to pogledaj odakle je ispucao poptuBezideja je napisao/la:Kriv je onaj koji u onoj situaciji vraca loptu golmanu a ne Vedran. Treba malo pratiti igru, situacije, pa tek onda okriviti nekoga.Manijakdolopate je napisao/la:Zalosna je nasa reprezentacija kad joj je Kjosevski jedan od golmana Bgm, zao mi samo saveza sto placa smjestaj ovakvom liku kad igramo negdje vani.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Kad po šabanskim terenima mogu ispucat od svog do protivnickog gola i dat go ne vidim u cemu je problem teren u bijeljini
- prisonbreak
- Kontakt:
Nije zar da ce srusiti teoriju o Antaliji :3
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Zali Boze para potroseni u Antaliji i Medjugorju, bolje da su se pripremali u Ustikolini! Hahaha
- svrakino1921
- Kontakt:
Igramo dobro
Primili smo gol kakav smo primili
Primili smo gol kakav smo primili
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 43 gosta.