FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 07 sep 2018, 17:37

Ne volim kad se prica o smjeni trenera, jer Husref radi dobar posao. Igramo dobro, naadacki, dajemo puno golova, i veliki smo kandidati za titulu sa nasim mladim snagama.

Ali ako ikad dodje vrijeme da Hus ode, njegova zamjena mora biti Vinko Marinovic. Strasan covjek i trener...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 sep 2018, 17:48

Nihad Mujakić na klupi protiv Švicarske, a štoperski tandem koji igra, Mihojević - Radeljić, ima ukupno 0 minuta za svoje klubove u ovoj sezoni :facepalm: :facepalm:

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 07 sep 2018, 17:50

MortemHz je napisao/la:Husref Musemić je igrao 7 godina za FK Sarajevo u 2 navrata. 56 golova u 144 nastupa.
Titula kao igrac, titula i kup kao trener...
Pored nas samih veci nam dusmani ne trebaju..

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 07 sep 2018, 17:55

Historicar je napisao/la:Nihad Mujakić na klupi protiv Švicarske, a štoperski tandem koji igra, Mihojević - Radeljić, ima ukupno 0 minuta za svoje klubove u ovoj sezoni :facepalm: :facepalm:
Ali zato imaju selektora extra klase :D
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 07 sep 2018, 17:58

Historicar je napisao/la:Nihad Mujakić na klupi protiv Švicarske, a štoperski tandem koji igra, Mihojević - Radeljić, ima ukupno 0 minuta za svoje klubove u ovoj sezoni :facepalm: :facepalm:

To je zato sto sa njim ne upravljaju menadjeri :urnebes:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 sep 2018, 18:13

StariGrad071 je napisao/la:

Mihojević i Radeljić iznijeli kvalifikacije do sada i Vinko ih jednostavno nije želio mijenjati bez obzira na minutažu.

Što se Husrefa i igračke karijere tiče, mrlja mu je odlazak u Zvezdu. Recimo ovdje osporavani Pape nije želio igrati ni u jednom drugom klubu u ligi osim FKS. Tada je bilo pravilo da igrač prije 28 ne može otići vani.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 07 sep 2018, 18:25

Mokes je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:

Mihojević i Radeljić iznijeli kvalifikacije do sada i Vinko ih jednostavno nije želio mijenjati bez obzira na minutažu.

Što se Husrefa i igračke karijere tiče, mrlja mu je odlazak u Zvezdu. Recimo ovdje osporavani Pape nije želio igrati ni u jednom drugom klubu u ligi osim FKS. Tada je bilo pravilo da igrač prije 28 ne može otići vani.
Ne samo on Predrag Pasic , Faruk Hadzibegic Davor Jozic itd :thumbup:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 07 sep 2018, 18:27

POMOC!
pomozite mi braco pitari, imam jedan mali problemcic i siguran sam da medju nama ima normalnih koji mi mogu pomoci svojim savjetom. naime, gradim jednu kucu i posao ide prilicno dobro ali mi je zapelo oko struje. sutra se mora razvoditi struja a ja nemam iskusnog elektricara, napustio frajer jbg. imam ja dvojicu mladih momaka koji su tek zavrsili skolu i bili su jedni od najboljih ucenika a takodje kod mene u firmi su i zavrsili pripravnicki rad i odlicno su odradili posao, ali nekako mi nesigurno da njima dajem da rade ono za sto su zavrsili skolu, praksu i pripravnicki rad..ali imam zato jednog solidnog i vrlo iskusnog tesara koji kaze da voli nasu firmu i dobar je covjek pa sam mislio njemu dati da uradi struju. jes da je on tesar ali je iskusan jbg, a gradjevina je gradjevina pa valjda nebi trebalo bit problema..
probao sam ja tako vec sa vodom; imam jednog odlicnog zidara(jedan od najboljih u drzavi a inace iz gane rodom) kojem sam dao da radi vodu i covjek je sve zavrsio. frajer cuti i radi sto mu se kaze. samo me eto malo brine sto mi se zid koji su zidali drugi zidari dok je on radio vodu malo nakrivio i nekoliko puta smo ga morali popravljati u toku radova. a voda koju je uradio ovaj zidar, osim sto malo curi u zidovim i cesme se ne mogu bas najbolje zavrnuti, radi odlicno..
pa eto zanima me sta vi mislite; da li da sutra pustim da mi struju rade dvojica mladih elektricara koji su kod mene izucili zanat ili da to ipak povjerim jednom starom iskusnom zidaru?
HVALA

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 07 sep 2018, 18:45

Evo nam Hamze u igri . Odma dade go nije igrao pola min :salut: :bih: :bih:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 07 sep 2018, 18:46

robertkosar je napisao/la:Evo nam Hamze u igri . Odma dade go nije igrao pola min :salut: :bih: :bih:
odma ga dao.
Sarajevo ljubavi moja.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 sep 2018, 18:57

bihuzur je napisao/la:POMOC!
pomozite mi braco pitari, imam jedan mali problemcic i siguran sam da medju nama ima normalnih koji mi mogu pomoci svojim savjetom. naime, gradim jednu kucu i posao ide prilicno dobro ali mi je zapelo oko struje. sutra se mora razvoditi struja a ja nemam iskusnog elektricara, napustio frajer jbg. imam ja dvojicu mladih momaka koji su tek zavrsili skolu i bili su jedni od najboljih ucenika a takodje kod mene u firmi su i zavrsili pripravnicki rad i odlicno su odradili posao, ali nekako mi nesigurno da njima dajem da rade ono za sto su zavrsili skolu, praksu i pripravnicki rad..ali imam zato jednog solidnog i vrlo iskusnog tesara koji kaze da voli nasu firmu i dobar je covjek pa sam mislio njemu dati da uradi struju. jes da je on tesar ali je iskusan jbg, a gradjevina je gradjevina pa valjda nebi trebalo bit problema..
probao sam ja tako vec sa vodom; imam jednog odlicnog zidara(jedan od najboljih u drzavi a inace iz gane rodom) kojem sam dao da radi vodu i covjek je sve zavrsio. frajer cuti i radi sto mu se kaze. samo me eto malo brine sto mi se zid koji su zidali drugi zidari dok je on radio vodu malo nakrivio i nekoliko puta smo ga morali popravljati u toku radova. a voda koju je uradio ovaj zidar, osim sto malo curi u zidovim i cesme se ne mogu bas najbolje zavrnuti, radi odlicno..
pa eto zanima me sta vi mislite; da li da sutra pustim da mi struju rade dvojica mladih elektricara koji su kod mene izucili zanat ili da to ipak povjerim jednom starom iskusnom zidaru?
HVALA
Te krive zidove će ispraviti malta.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 sep 2018, 19:10

Fakat ne razumijem ovo.. ljudi minute nemaju ove godine u svojim klubovima ali tu su radi toga što smo realno neprikosnoveni u našoj grupi U-21 pa se Vinko Marinović vodi onom logikom: ''ne mijenjam dobitnu kombinaciju''.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 sep 2018, 19:20

UNFKS - "Horde zla"

UNFKS se današnjom donacijom ruksaka i školskog pribora pridružuje akciji "Budi drug" te poziva i ostale navijače FK Sarajevo da se odazovu akciji.

slika

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 sep 2018, 19:22

**** covjek ima rezultat, al i nije lose ako ovoj nasoj djeci nedadne igrat puno, posto su djeca premorena, bio bi zadovoljan i pola sata za pidru u mujakica

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 sep 2018, 19:25

MortemHz je napisao/la:
Fakat ne razumijem ovo.. ljudi minute nemaju ove godine u svojim klubovima ali tu su radi toga što smo realno neprikosnoveni u našoj grupi U-21 pa se Vinko Marinović vodi onom logikom: ''ne mijenjam dobitnu kombinaciju''.
Ko te pita kad imas rezultat.Pa i Pidru malog je imao kao LB ali on se odlucio pomjeriti beka sa desne strane Kadusica i staviti ga na tu poziciju.

Nema se covjeku sta prigovoriti,zato on i jeste selektor i vidi nesto sto mi "obicni smrtnici" ne vidimo.I opet te mu ideje donose rezultat i mozes covjeku samo cestitati.A to sto mi ne kontamo kako sta to je drugi par cipela.Zato mi i nismo treneri ali nema veze niko nam ne brani da seremo trenerima :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 sep 2018, 19:31

Imam misljenje da ce catakovic bit bolji igrac od pjanica, vinko je placen jer vidi ono sto malo ko moze da vidi, covjeku cestitat i idemo dalje.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 07 sep 2018, 19:55

Stroj1946 je napisao/la:Psovanje ne, al ih naruziti i izderati se DA. Ako neki igrac nece, ne zna, ne moze ili nije posvecen, ima klupa pa i tribine. Odstranis ga od ostalih, pokazes autoritet na drugi nacina, miran ti i mirna ekipa. Optuzivat druge za poraz, djecu ili igraca, gdje trener pravi lose poteze, e to je poroblem. To raju nervira kod njega, nije samokritican. Autoritet se ne gradi tako sto psujes, onda se inat kod igraca javi, pa ga vrlo lako miniraju, nek ima 3,4 igraca i eto belaja. A nije da nije bilo toga, pa se to brzo ispravilo pomocu uprave koja mu je ukazala povjernje, jer ni oni nemaju rijesenje za drugog trenera trenutno a i ne znaju, nesposobni su za ozbiljnije stvari.
On nek poradi u cemu smo najlosiji, postavljanje odbrane, prekidi i realizacija.
Odlicno objasnjenje igraca,Musemica i uprave. Tu su problemi i tu je rjesenje na kojem moraju poraditi.Igraci koji dolaze sa strane su "placenici"njih naravno ne veze ljubav nego novac.Ne kritikujem sve igrace koji dolaze sa strane(Cimirot,Mihojevic,Milosevic i jos dosta njih su FKS dali dusu i srce),a "placenike,spletkarose i verbalne igrace koji sarmiraju raju pricom)necu nabrajati trebalo bi puno prostora.Svaka cast za post @stroj1946. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 07 sep 2018, 20:14

miky_hz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ko te pita kad imas rezultat.Pa i Pidru malog je imao kao LB ali on se odlucio pomjeriti beka sa desne strane Kadusica i staviti ga na tu poziciju.

Nema se covjeku sta prigovoriti,zato on i jeste selektor i vidi nesto sto mi "obicni smrtnici" ne vidimo.I opet te mu ideje donose rezultat i mozes covjeku samo cestitati.A to sto mi ne kontamo kako sta to je drugi par cipela.Zato mi i nismo treneri ali nema veze niko nam ne brani da seremo trenerima :mrgreen:
haj dobro za stopere i pidru ali golman nema utakmica u karijeri osim za repku

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 sep 2018, 20:16

Povrijeđen je Azir.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 07 sep 2018, 20:22

mislio sam na kovacevica

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.