FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Covjek se zove Husref . cim neko napise usref jasno je sta misli nema potrebe da bilo sta objasnjava .
- StariGrad071
- Kontakt:
Husref galami na svakoga ko to zasluzi. Cuj ne galami na hebibovica yo moze reci samo neko ko ne prati Sarajevo.
Ma nije niko pljuvo po njima sto se nisu doveli Sovsic i slicni, sve su to karine cim se vracaju u ovu pisljivu ligu, nego sto su obecali uslove idiotu i onda ga izradili, nakon toga taj debil Sovsic pisa po klubu i pljuje po medijima a iz kluba nista, ne mozes obecavat jedno davat drugo, varat ljude, ili ga **** u startu ako mu ne mozes ispuniti uslove ili mu daj sta si obeco, nebitno kakav ce se on poslije pokazat, odluci vrijedi li rizikovat i posteno zavrsi, a ne ovako dozvolis jednom klosaru Sovsicu da pljuje po tebiPantelija je napisao/la:bgm treba pohvaliti par potwza uprave
1. Nedovodjenje stojceva koji nije ni S od onog prije
2. Nedovodje je ovog sovsica hah nista isto a skup
3. Ostanak husrefa gdje su igraci izgleda skontali da im je igrati i da nece niko trenera skidati
4. Potpisivanje mladih igraca na 5 godina
5. Drugi na tabeli sa ubjedljivo najvise mladih igraca po minutazi u ligi
Ako smo znali pljuvati, Bgm treba kad je vakat i pohvaliti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ne znam sta ce biti ove sezone, ali ako ova djeca ostanu na okupi i ako im se i dalje bude davala sansa, popisat ce ligu slijedece sezone.
Dosta vise mijenjanja ekipe svake polusezone. Pustiti ove momka i nardnih par godina ubirati plodove. Ovi momci samo bolji mogu biti iz godine u godinu. I kad neko od ove djece pogrijesi, a neminovno je da hoce, dusaman kluba je svako ko im A kaze za to.
Apsulutno, jedini ispravan put.
Dosta vise mijenjanja ekipe svake polusezone. Pustiti ove momka i nardnih par godina ubirati plodove. Ovi momci samo bolji mogu biti iz godine u godinu. I kad neko od ove djece pogrijesi, a neminovno je da hoce, dusaman kluba je svako ko im A kaze za to.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 07 sep 2018, 11:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Još je smiješnije reći nije galamio na HodžićaStariGrad071 je napisao/la:Husref galami na svakoga ko to zasluzi. Cuj ne galami na hebibovica yo moze reci samo neko ko ne prati Sarajevo.

-
- Kontakt:
Koliko se kmecalo sto nismo doveli Stijceva ,Benku i slicne istrosene igrace od 35 godina . Said je skola i svima treba bit jasno da povratnici nisu dobro rijesenje u FKS ok do 28 god sve preko je na ime i staru slavu.Inijesta je napisao/la:Ma nije niko pljuvo po njima sto se nisu doveli Sovsic i slicni, sve su to karine cim se vracaju u ovu pisljivu ligu, nego sto su obecali uslove idiotu i onda ga izradili, nakon toga taj debil Sovsic pisa po klubu i pljuje po medijima a iz kluba nista, ne mozes obecavat jedno davat drugo, varat ljude, ili ga **** u startu ako mu ne mozes ispuniti uslove ili mu daj sta si obeco, nebitno kakav ce se on poslije pokazat, odluci vrijedi li rizikovat i posteno zavrsi, a ne ovako dozvolis jednom klosaru Sovsicu da pljuje po tebiPantelija je napisao/la:bgm treba pohvaliti par potwza uprave
1. Nedovodjenje stojceva koji nije ni S od onog prije
2. Nedovodje je ovog sovsica hah nista isto a skup
3. Ostanak husrefa gdje su igraci izgleda skontali da im je igrati i da nece niko trenera skidati
4. Potpisivanje mladih igraca na 5 godina
5. Drugi na tabeli sa ubjedljivo najvise mladih igraca po minutazi u ligi
Ako smo znali pljuvati, Bgm treba kad je vakat i pohvaliti
- StariGrad071
- Kontakt:
Esport je napisao/la:Još je smiješnije reći nije galamio na HodžićaStariGrad071 je napisao/la:Husref galami na svakoga ko to zasluzi. Cuj ne galami na hebibovica yo moze reci samo neko ko ne prati Sarajevo.
Husref galamio Zeki Turkovicu, Alenu Skori da ne galami Velkoskom hahaha.
Ma ne trebaju nam pojačanja skoro nikako, u naredne dvije-tri sezone. Produžit ugovore trenutnim "veteranima" Rahmanoviću, i Adukoru ako je moguće, a onda svaki prelazni rok probat dovodit jednu klasu al baš klasu, probat ubost igrače tipa Čurjurić kod kona, ili Filipović iz Zrinje, znači ekstra dobre igrače. Bolje jedan takav svaki prelazni rok nego tri Rustema. Ostalo popunjavat akademcima svake godine. Ne treba bježat od činjenice da će Mujakić, Pidro, pa i Kovačević i možda Mustafić bit udarne igle naredne sezone. Jedino ako dođu "dobre" ponude, znamo kako naši razmišljaju. A realno, mi da imamo pet miliona u kasi za pojačanja, mi ne znamo ubost ekstra transfer, da baš dovedemo igrača za prve postave koji će pravit razliku. Sad smo evo imali jedan od boljih prelaznih rokova još tamo od ljeta 2016., pa niko od pridošlica nije cementirao mjesto u prvih 11 i da se može reć da je neprikosnoven. Tatar je najbliži tome al još uvijek nije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Slazem se. Djecu ne dirati, a maksimalno 2 igraca od starijih mijenjati i to moraju biti bolje opcije od trenutnih.Evander je napisao/la:Ne znam sta ce biti ove sezone, ali ako ova djeca ostanu na okupi i ako im se i dalje bude davala sansa, popisat ce ligu slijedece sezone.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jedino mjesto koje po meni bas skripi je desni bek. Volio bih tu vidjeti nekog kvalitetnog beka od kojeg ce Sabanovic imati sta da nauci i s kojim ce se rotirati. Na kraju krajeva najvise golova smo primili po nasoj desnpj strani. Ostala mjesta su popunjena vise nego kvalitetno.
Sto se tice Mujakica, Pidre i Kovacevica oni su za mene vec dokazana pojacanja i mislim da su unaprijedili nasu igru.
Kovacevic je mlad ali daje znakove golama kakav namaa treba. Ljudi mu zamjeraju derbi, a to mu bila druga profesionalna utakmica u karijeri i prvi derbi u zivotu. U takvim utakmicama se pogube i mnogo iskusniji igraci. Momak odlicno istrcava prati igru i kupi centarsutrve sto je nama najbitnije. Ostalo ce sve doci s iskustvom.
Sto se tice Mujakica, Pidre i Kovacevica oni su za mene vec dokazana pojacanja i mislim da su unaprijedili nasu igru.
Kovacevic je mlad ali daje znakove golama kakav namaa treba. Ljudi mu zamjeraju derbi, a to mu bila druga profesionalna utakmica u karijeri i prvi derbi u zivotu. U takvim utakmicama se pogube i mnogo iskusniji igraci. Momak odlicno istrcava prati igru i kupi centarsutrve sto je nama najbitnije. Ostalo ce sve doci s iskustvom.
galamiti i yebati mater u pichku nije isto.StariGrad071 je napisao/la:Esport je napisao/la:Još je smiješnije reći nije galamio na HodžićaStariGrad071 je napisao/la:Husref galami na svakoga ko to zasluzi. Cuj ne galami na hebibovica yo moze reci samo neko ko ne prati Sarajevo.
Husref galamio Zeki Turkovicu, Alenu Skori da ne galami Velkoskom hahaha.
-
- Kontakt:
jesil svjestan koliko si naporan sa pljuvanjem Husrefa, a niko te ne doživljava ovdje ? Skuliraj malo.bihuzur je napisao/la:sve bi to bilo ok da usref psuje onima kojima treba da psuje. kad je on opsovao bekicu, hodzicu, hebibu ili nedaj boze krsti itd?? nikad..nego krkan psuje djeci jer ne smije ovim klosarima..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dušanu je zamalo sastavio sve.. to je onaj put kad ga je zamijenio i kad nije bio ni na klupi nikako pa sve do sad..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma debilima poput Hodzica Bekica i slicnih i treba **** majku i nek im je, da su navijaci pametni i oni bi im **** sve po spisku kad ih sretnuMortemHz je napisao/la:Dušanu je zamalo sastavio sve.. to je onaj put kad ga je zamijenio i kad nije bio ni na klupi nikako pa sve do sad..
I Rahmanovicu je sve po spisku psovo a i Rahman njemu, al zato Rahmanovic izadje na teren i preore ga, zacepi mu usta, a debilcic Hodzic mase rukama prema klupi, ne sjeca se ni on tekme da je nesto dobro na terenu uradio
Ono sto meni smeta jest psovanje ovoj djeci, znam da je Resicu u svlacionici pred svima na tekmi protiv Radnika **** sve po spisku, bukvalno samo sto dijete nije zaplakalo, to za mene vec nije uredu i mislim da bi sa tom djecom u slucaju greski na drugi nacin trebo postupat, ili ga zamjeni ili sta vec al ne rasplakuj ga pred svima svojim psovkama
A sve ostalo, ako ce donijet nam rezultat na kraju nek se pickaraju i Husref i igraci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ako je istina da je Resicu psovao u svlacionici i da je mali poceo plakat to nije uredu i zato treba husrefa kaznit u upozorit.
Djeci opsovat na terenu haj i nekako al pred drugijem igracima nije ti to hus uredu
Djeci opsovat na terenu haj i nekako al pred drugijem igracima nije ti to hus uredu
-
- Kontakt:
[quote="Pitar6785"]Trenirao sam fudbal 1996-1997 godine u Derzelezu kod one skole iza moma uzeira. Bio sam pjetlic znaci djete zesce i igrali smo protiv vrbanjuse i onaj trener bez noge sto je bio nesjecam se ni imena je sovo djeci i tetki imatet i sestru i tako.
Nismo Real Madrid, al igrac nesmije psovat treneru iz dosta razloga. Nema veze sto je igro 1-3 al je bio prvak kao igrac i oao trener, i Husref kad je druge klubove vodio kao tuzlu city i kakanj uvjek je pokazivao visu ljubav prema klubu nego Safet susic kad je bio u jeku forme i davo golove za SARAJEVO.
Ma štandu ti znaš o Savezu Sušiću! Ustani kad ga spominješ!
Nismo Real Madrid, al igrac nesmije psovat treneru iz dosta razloga. Nema veze sto je igro 1-3 al je bio prvak kao igrac i oao trener, i Husref kad je druge klubove vodio kao tuzlu city i kakanj uvjek je pokazivao visu ljubav prema klubu nego Safet susic kad je bio u jeku forme i davo golove za SARAJEVO.
Ma štandu ti znaš o Savezu Sušiću! Ustani kad ga spominješ!
-
- Kontakt:
Aferim za post! U sridu!Stroj1946 je napisao/la:Psovanje ne, al ih naruziti i izderati se DA. Ako neki igrac nece, ne zna, ne moze ili nije posvecen, ima klupa pa i tribine. Odstranis ga od ostalih, pokazes autoritet na drugi nacina, miran ti i mirna ekipa. Optuzivat druge za poraz, djecu ili igraca, gdje trener pravi lose poteze, e to je poroblem. To raju nervira kod njega, nije samokritican. Autoritet se ne gradi tako sto psujes, onda se inat kod igraca javi, pa ga vrlo lako miniraju, nek ima 3,4 igraca i eto belaja. A nije da nije bilo toga, pa se to brzo ispravilo pomocu uprave koja mu je ukazala povjernje, jer ni oni nemaju rijesenje za drugog trenera trenutno a i ne znaju, nesposobni su za ozbiljnije stvari.
On nek poradi u cemu smo najlosiji, postavljanje odbrane, prekidi i realizacija.
-
- Kontakt:
E, čuj Husrefovaca, 10 godina. Ahahahahahah!robertkosar je napisao/la:Koje bolan igrao 10 god za Sarajevo????? Raspalio sa koseva cim su mu ovi srpski cigani pokazali pare za stan u Sarajevuhz033 je napisao/la:Hus je imao auteritet veci nego ijedan trener iza rata nad igracima. Onda su se dosjetili da mu podrezu krila, suspenzijom, (ako se sjecate). Od tada Hus nije ni upola grub prema igracima kako je nekad bio!
Kako napisa covjek gore, ostvario je najbolje rezultate sa Sarajevom, 10 godina igrao za Sarajevo i onda ovde neko misli kako voli vise Sarajevo od Husa. Vidim zapeli za 8:0, kao da je kraj svijeta, recimo Monaco je utrpao Deportivu u LP 8 komada, pa nije dramaturgija ovolika. Chelsea je cini mi se protiv Sahtora igrao 7:0 paaa ? Kada smo odigrali dole 2:2 digla se tolika prasina a medijska halabuka sto talijanska i pljuvanje po Atalanti sto nasa kao da smo fudbalska velesila, sto je dodatno naspanovalo situaciju. Da smo dole izgubili 2:0 na Kosevu bi recimo bilo 1:1, 0:0, nego ovako se ovi papci nalozili a mi usli u utakmicu sa 300% respekta sto nas je ubilo u pojam! Al da sad ne detaljisem, Hus ima na raspolaganju ovo sto ima, Hebib recimo silom prilika igra beka jer boljeg nemamo. U selekciji igraca, tipa "Krste mora igrati" ima i uprava svoje prste. Jer sta klub da radi sa igracem kaptilacem ako mu sjedi na klupi a ovaj hvata posljednji voz da napravi nesto ? Ili ga prodaj, a to ne mozes, ili ga otjeraj, zavrsio bi u Zrinjskom, ili mu daji prilke nebi li se dohvatio recimo Madjarske, Ceske il Austrije pa barem i on i mi zaradili jos neku kintu !
Dakle, licno smatram da Hus izvlaci ponajbolje iz ekipe i igraca koje ima na raspolaganju. Mi nemamo novac da dovodimo trenere i da ih masno placamo i ko zna hoce li taj trener napraviti ista vise! Dosta forumasa nece da sagleda siru sliku, nego mlati po tastaturi, uputi salvu psovki i uvreda sto je poprilicno glup nacin da se izrazi nezadovoljstvo!
Sorry na dugom postu, ovo je bilo uz kaficu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Husref Musemić je igrao 7 godina za FK Sarajevo u 2 navrata. 56 golova u 144 nastupa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nevjerovatna količina mržnje prema tom čovjeku od nekoliko pojedinaca. Koliko samo isfrustriran neko mora biti da se tako ponaša.MortemHz je napisao/la:Husref Musemić je igrao 7 godina za FK Sarajevo u 2 navrata. 56 golova u 144 nastupa.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!