PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Metneme ispostavi li se da si Franto koji se vratio, slozit cu ti ga u rupu iz koje ti ispada guano!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
klekni fino i poljubi, zabolice te ruka takoBatman90 je napisao/la:Rinuka je napisao/la:Taki

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
joker90 je napisao/la:Metneme ispostavi li se da si Franto koji se vratio, slozit cu ti ga u rupu iz koje ti ispada guano!

- MocMahale444
Rinuka makse iz ovog okrsaja. Joker-a ocekuje ista sudbina kao Heath Ledger-a, kad zavrsim sa njim

Predozirat cu se lijekovima ko i on?Batman90 je napisao/la:Rinuka makse iz ovog okrsaja. Joker-a ocekuje ista sudbina kao Heath Ledger-a, kad zavrsim sa njim

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Lijekovima za? Malo istrazi. Spas je mozda u brisanju account-a odmah, inace ces sanjati sismise do kraja zivota 

Za kog navijas?Batman90 je napisao/la:Lijekovima za? Malo istrazi. Spas je mozda u brisanju account-a odmah, inace ces sanjati sismise do kraja zivota
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Saznaj. Ipak si ti Joker, sveznalica i smjesko podzemlja 
Klub koji je nanio najvece poraze tvom klubu u ovoj deceniji a i stoljecu

Zadnja izmjena: Batman90, dana/u 23 maj 2016, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nolan cita forum...
BMG, Basel, Anderlecht?Batman90 je napisao/la:Saznaj. Ipak si ti Joker, sveznalica i smjesko podzemlja

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U bh okvirima. Mozes ti to boljejoker90 je napisao/la:
BMG, Basel, Anderlecht?

Yebali vas gifovi, glava me zaboli.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hajde da probam onda pogoditi!Batman90 je napisao/la:U bh okvirima. Mozes ti to boljejoker90 je napisao/la:
BMG, Basel, Anderlecht?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Hajde da probam onda pogoditi!Batman90 je napisao/la:U bh okvirima. Mozes ti to boljejoker90 je napisao/la:
BMG, Basel, Anderlecht?Heath Ledger je posthumno dobio Oscara za najboljeg sporednog glumca i jos par nagrada. Da li ga to cini trofejnijim od tima za koji ti navijas?

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
ODJAVAAAAjoker90 je napisao/la:Hajde da probam onda pogoditi!Batman90 je napisao/la:U bh okvirima. Mozes ti to boljejoker90 je napisao/la:
BMG, Basel, Anderlecht?Heath Ledger je posthumno dobio Oscara za najboljeg sporednog glumca i jos par nagrada. Da li ga to cini trofejnijim od tima za koji ti navijas?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Da, kao sto ga to cini trofejnim i od tvogjoker90 je napisao/la:Hajde da probam onda pogoditi!Batman90 je napisao/la:U bh okvirima. Mozes ti to boljejoker90 je napisao/la:

FK Sarajevo je primilo 9 golova ove sezone od FK Slobode. Da li je FK Sarajevo ove sezone primilo vise golova od pomenutog kluba nego sto je Heath Ledger dobio nagrada?
Za ulogu Jokera je dobio 3 nagrade, zadnji put kad sam brojao moj klub ima vise trofeja od tog.Batman90 je napisao/la:
Da, kao sto ga to cini trofejnim i od tvogLijepo od tebe da si napisao "par nagrada".
FK Sarajevo je primilo 9 golova ove sezone od FK Slobode. Da li je FK Sarajevo ove sezone primilo vise golova od pomenutog kluba nego sto je Heath Ledger dobio nagrada?

I sto nick Batman90, jesam ti to bio inspiracija?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.