Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

emir18
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la emir18 » 25 maj 2012, 21:35

SPY je napisao/la:
Real za Rominog Osvalda nudi Gaga i 10 miliona eura

Kako je Gonzalo Higuain sve bliže odlasku u PSG, u Realu su odlučili kao njegovu zamjenu dovesti nogometaša Rome Osvalda za kojeg su spremni ponuditi Fernanda Gaga i 10 miliona eura.

Prošlu sezonu Fernando Gago je vrlo uspješno odradio na posudbi u Romi, a njegov menadžer već je potvrdio kako je argentinski veznjak dogovorio uvjete ostanka u Rimu. Preostalo je da se klubovi dogovore oko odštete koja se procjenjivala na oko šest miliona eura.

S druge strane, u Realu navodno bezuspješno pokušavaju nagovoriti njegovog sunarodnjaka Gonzala Higuaina na ostanak na Santiago Bernabeuu, no on je čini se već odlučio preseliti na Park prinčeva u redove bogatog Paris Saint Germaina čiji trener Carlo Ancelotti traži pojačanja za narednu sezonu u kojoj će osim lova na državni naslov igrati i Ligu prvaka.

Prema navodima talijanske La Gazzette dello Sport u Realu su odlučili ponuditi Romi opciju da zadrži Gaga, te da uz dodatnih 10 miliona funti u Madrid presele najboljeg strijelca Rimljana Osvalda. Još jedan Argentinac, ali s talijanskim pasošem ove je sezone postigao 11 pogodaka u Seriji A, ali s njim su na Olimpicu imali dosta problema. Naime, Osvaldo je sudjelovao u tučnjavi koja je u svlačionici izbila između njega i još jednog "gauča", 20-godišnjeg Erika Lamele.

Stoga bi u Romi radi "mira u kući“ možda i mogli prihvatiti ovu ponudu Reala.
pu pu pu.. nedo Bog sta ce nam ova klocina...kao zamjenu za Higuaina dovest bogalja -_-, ako Higuain ode a sigurno nece ispod 40 mil. treba ocekivat neko zvucno ime ( Ibro.Aguero ), :?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 25 maj 2012, 22:15

Gledao sam ovog Osvalda vise puta u Romi i lik je zesci kloc, Higuain je za njega troduplo bolji u svim segmentima. Iskreno, ne vjerujm da su u Realu toliko glupi da dovedu Osvalda. Ja bih prije doveo Anelku, Drogbu ili D. Millita nego kloca Osvalda, a mozda najbolja opcija vratiti legendu Raula Gonzalesa.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 maj 2012, 22:32

Plan futuro :)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 maj 2012, 00:26

Por primera vez en el mundo online, fans de Cristiano Ronaldo de todos los lugares han podido poner a prueba las habilidades de uno de los mejores futbolistas del mundo.

AS više ne može upotrebljavati frazu "najboljeg igrača svijeta" pa se zadovoljavaju sa "jednim od najboljih" :ugeek:
CAMP MOU!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 maj 2012, 12:32

"U našem klubu svi vole Özila. Sjajan je igrač i u njemu možete vidjeti kombinaciju Luisa Figa i Zinedinea Zidanea. On će kreirati budućnost Reala, jer je apsolutno najbolji broj 10 na svijetu", rekao je popularni "Special One".
Haha koji lik :) Kralj provociranja.
CAMP MOU!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 26 maj 2012, 13:26

**** majq ima li ijedan igrač u klubu kojeg ti cjeniš kao igrača?

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 maj 2012, 14:31

Ne vidim u čemu je problem sa Ozilom, on je jedan od najboljih igrača svijeta, samo smatram da je najbolji broj 10 Leo Messi, a čisto sumnjam da je Jose mislio na ofanzivnog veznjaka :)
CAMP MOU!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 maj 2012, 14:33

Namiks je napisao/la:
"U našem klubu svi vole Özila. Sjajan je igrač i u njemu možete vidjeti kombinaciju Luisa Figa i Zinedinea Zidanea. On će kreirati budućnost Reala, jer je apsolutno najbolji broj 10 na svijetu", rekao je popularni "Special One".
Haha koji lik :) Kralj provociranja.

Nije bukvalno mislio na broj 10 :lol:

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 maj 2012, 16:46

Zato sam već i spomenuo da ne vjerujem da je mislio ofanzivni veznjak, već bi onda rekao najbolji na svojoj poziciji.

Ako je rekao da je najbolji broj "10" onda i ja i ti vrlo dobro znamo da je riječ o standardnom Mourinhovom provociranju. Koje ga je, nažalost, i dovelo do toga da Guardiola bude bolji trener od njega.
CAMP MOU!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 26 maj 2012, 17:15

Namiks je napisao/la:Zato sam već i spomenuo da ne vjerujem da je mislio ofanzivni veznjak, već bi onda rekao najbolji na svojoj poziciji.

Ako je rekao da je najbolji broj "10" onda i ja i ti vrlo dobro znamo da je riječ o standardnom Mourinhovom provociranju. Koje ga je, nažalost, i dovelo do toga da Guardiola bude bolji trener od njega.

Mijesas babe i zabe u oba slucaja, mislio je na ofanzivnog veznjaka i nit je Guardiola bolji trener od Mourinha, nit je to razlog da bude bolji od Mourinha ;)

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 maj 2012, 17:49

Ne znam ja kako je mislio, ja znam kako sam protumačio ovu izjavu.

Druga je stvar ako naši mediji to nisu dobro preveli.

Ovo samo liči na provokaciju.

Najbolji broj "10" i najbolja desetka nije isto. Prema meni.

A Guardiola je svakako bolji trener, ne možemo se vječito izvlačiti na to da Barca ima uigraniju ekipu. Guardiola je samo dva puta poražen od Mourinha, to ne smiješ zaboraviti. Izvlačiti se na suđenje je također samo jedan pokušaj maloumnika da ublaže tugu što je Messi najbolji igrač svijeta koji sa pet navučenih Realovaca sredi jedan gol Barceloni.
CAMP MOU!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 26 maj 2012, 17:50

Namiks je napisao/la:Ne znam ja kako je mislio, ja znam kako sam protumačio ovu izjavu.

Druga je stvar ako naši mediji to nisu dobro preveli.

Ovo samo liči na provokaciju.

Najbolji broj "10" i najbolja desetka nije isto. Prema meni.

A Guardiola je svakako bolji trener, ne možemo se vječito izvlačiti na to da Barca ima uigraniju ekipu. Guardiola je samo dva puta poražen od Mourinha, to ne smiješ zaboraviti. Izvlačiti se na suđenje je također samo jedan pokušaj maloumnika da ublaže tugu što je Messi najbolji igrač svijeta koji sa pet navučenih Realovaca sredi jedan gol Barceloni.
Zaboravio si napomenut da je Arbeloa najbolji desni bek svih vremena. 8-)

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 maj 2012, 17:52

Dodajem da je Arbeloa najbolji desni bek koji je ikad igrao u dresu Real Madrida.
CAMP MOU!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 26 maj 2012, 17:56

Ne znam što ga murinjo ne stavi u sredinu, pa kakve samo on pokrete ima. Kontrola lopte, bolje nego xavi-xabi-iniesta-ozil skupa. Glupi Jozo.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 maj 2012, 17:58

Ne bih se složio sa tvojom konstatacijom, ipak je Xabi najbolji igrač današnjice u svim segmentima.

Ali bi moglo proći da je Arbeloa kao Xavi-Iniesta-Ozil
CAMP MOU!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 maj 2012, 23:11

Vidim Penaldo se iživio na Makedoniji :lol:
CAMP MOU!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 26 maj 2012, 23:16

Da unaprijed ka'em momcima da ignoriraju ovog iznad.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 maj 2012, 23:19

D10S je napisao/la:Da unaprijed ka'em momcima da ignoriraju ovog iznad.
Necu,nosim njegovu majicu upravo sada :lol:

Mou gledao Mouru.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 26 maj 2012, 23:20

Baš me zanima gdje će Moura igrati.

Može samo na krilo umjesto jednog od ona dva invalida.
CAMP MOU!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 26 maj 2012, 23:21

Raul_64 je napisao/la: Necu,nosim njegovu majicu upravo sada :lol:

Mou gledao Mouru.
Na toj se majici zahvali meni jer sam ja izmanipulisao glasove. Ozbiljno :D

slika
Nije imao nesto specijalno vidjeti. Nece Lucas doci.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.