FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Vallter
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Vallter » 20 jun 2010, 00:07

lottdogg je napisao/la:mene je dojmio danas onaj nas junior , mini culum , sto je igrao za ekipu u bijelim dresovima , visok , borben , svuda ga ima :mrgreen:
Zera ja mislim... dobar je bio Maha i onaj sto je sa njima igro, zadnji vezni ja mislim...

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 jun 2010, 00:30

Vallter je napisao/la:
lottdogg je napisao/la:mene je dojmio danas onaj nas junior , mini culum , sto je igrao za ekipu u bijelim dresovima , visok , borben , svuda ga ima :mrgreen:
Zera ja mislim... dobar je bio Maha i onaj sto je sa njima igro, zadnji vezni ja mislim...
Nikad od Žere igrača...
Pa ja msilim da bi njega moja nana sa 70g dobila u duelu, a takvi igrači nigdje nisu prispjeli. Takođe brzine mu je recimo 60 gledajući soccer :mrgreen:
Ono za šta mu svakako treba odati priznanje jeste tehnika. Zna lopte što jes jes, al u globalu od njega nema igrača...to je moje mišljenje :| nažalost

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 20 jun 2010, 00:32

Vidim, svi spominjete zadnje vezne... zar ne bi bilo najbolje da dovedemo Pirla i Gattusa ? Tada taj Zera sigurno ne bi imao sanse za prvi tim....
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 jun 2010, 00:35

Zbog čega se uvijek nađe neki maloumni lik koji upadne sa svojom idiotskom pošalicom...
...dokle će se više tolerisati stupidni postovi na ovoj temi :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jun 2010, 00:38

Strauss je napisao/la:Zbog čega se uvijek nađe neki maloumni lik koji upadne sa svojom idiotskom pošalicom...
...dokle će se više tolerisati stupidni postovi na ovoj temi :roll:
I ja bih volio to znati,obrisem dnevno bruku komentara koji cak i na FB djeluju glupo a kamol' ovdje,al' djaba neki se regaju samo da napisu nekom da je glup :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 20 jun 2010, 00:54

Strauss je napisao/la:
Vallter je napisao/la:
Nikad od Žere igrača...
Pa ja msilim da bi njega moja nana sa 70g dobila u duelu, a takvi igrači nigdje nisu prispjeli. Takođe brzine mu je recimo 60 gledajući soccer :mrgreen:
Ono za šta mu svakako treba odati priznanje jeste tehnika. Zna lopte što jes jes, al u globalu od njega nema igrača...to je moje mišljenje :| nažalost
mozda da nabaci koju kilu imao bi vecu sansu u duelima , danas su nasi juniori dobro odigrali u globalu kad se sagleda , treba ubaciti bar 2 juniora u prvi tim i tako dati motiva buducim generacijama juniora da se trude jos vise , al osim zna najbolje i zato se i ne brinem previse oko tih igrackih segmenata kluba

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 20 jun 2010, 01:59

Stadion Grbavica !
slika
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 jun 2010, 03:13

boccaccio je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Bio sam na treningu. Zeba je Tito. Kakvu golčinu zabi Kariću, nema dalje. Lopte u prostor, kontrola, dribling. Jedino je "loš" u defanzivi al to će mu se tolerisati :mrgreen:
M. Bešlija je nepreman, vidi se. Uaaaaaaaa, idi u penziju Mirso. Khm, šalim se, mada sam to pričao na početku prošle sezone :roll: Jesam, kloc, priznajem :mrgreen:

Svraka je bio loš. Gančev je igrao štopera sa Kerlom u "drugom" timu. Nije loš. Ne treba Kerlu otpustiti, jest glupan al nam može valjati. Udariti po džepu, potpisati novi ugovor i vozdra. Ako neće, na tribine.
Nije ono bio Gancev,Gancev nije uopste igrao,samo je trcao okolo sa svim grupama i cesto je pricao sa Lojom fizioterapeutom,mislim da radi po posebnom programu( bio je u dresu sa brojem 18)...bio je neki lik koji je igrao u drugom timu sa Kerlom ali ne znam o kome se radi,to je neko ko je na probi...trening isti kao i juce,trce i probavaju se malo na terenu,nista posebno...uglavnom nema nista posebno novo,sutra je opet trening u 18 i 30,valjda bi se trebao pojaviti Savic...treba nam napadac definitivno...Selimovic i Serdarevic degradirani u treci tim,Serdarevic opet igrao stopera,mislim da su oni na izlaznim vratima,meni izgleda kao da popunjavaju broj igraca,ne vidim da uopste na njih dvojicu racunaju ,kao i na povratnika Mujkanovica,koji je isto bio u trecem timu
Hh, vidim nepoznata mi faca, igra štopera sa Kerlom, Gančev jučer na treningu(na kojem nisam bio) igrao štopera= moj zaključak, Gančev :mrgreen:
Do mene je :mrgreen:

A da napadača nemamo, nemamo. Za Europe nam samo on fali ako Zeba potpiše a nadam se da hoće.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 jun 2010, 10:28

Pitao sam za onih 200 000 KM koje je Behmen planirao dati za stadion,drugo da li će biti prenosa izvlaćenja parova Lige Prvaka :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jun 2010, 10:36

Hamo je napisao/la:Pitao sam za onih 200 000 KM koje je Behmen planirao dati za stadion,drugo da li će biti prenosa izvlaćenja parova Lige Prvaka :?:
Vec je ranije pisano o tome,taj novac cemo dobiti ali tek ako/kada se desi rebalans budzeta za ovu godinu,kada ce to biti niko ne zna,a bice valjda.A prenos ce biti na ovom sajtu a i na UEFA.com bude uvijek.

Kao sto i sami znate sutra je izvlacenje za prvo i drugo pretkolo UEFA Lige Prvaka,Željo ce tako prvi puta nakon 8 godina biti u jednom od sesira na izvlacenju,nazalost bice u onom "slabijem" nenositeljskom sesiru i tako ce put do treceg pretkola biti znatno otezan.Nasi moguci protivnici su:

1. Hapoel Tel-Aviv
2. Sparta Praha
3. Rosenborg BK
4. FC Salzburg
5. Litex Lovech
6. Dinamo Zagreb
7. Partizan Belgrade
8. BATE Borisov
9. Lech Poznan
10. MSK Zilina
11. Sheriff Tiraspol
12. Omonia Nicosia
13. Debrecen
14. AIK Stockholm
15. Bohemians Dublin
16. Ekranas Panevezys
17. FK Aktobe

Boldirao sam protivnike protiv kojih bi se mogli koliko-toliko ravnopravno nositi,nek' nam je sa srecom i da cujem sada želje u vezi protivnika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 jun 2010, 10:51

bistrikboy je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Pitao sam za onih 200 000 KM koje je Behmen planirao dati za stadion,drugo da li će biti prenosa izvlaćenja parova Lige Prvaka :?:
Vec je ranije pisano o tome,taj novac cemo dobiti ali tek ako/kada se desi rebalans budzeta za ovu godinu,kada ce to biti niko ne zna,a bice valjda.A prenos ce biti na ovom sajtu a i na UEFA.com bude uvijek.

Kao sto i sami znate sutra je izvlacenje za prvo i drugo pretkolo UEFA Lige Prvaka,Željo ce tako prvi puta nakon 8 godina biti u jednom od sesira na izvlacenju,nazalost bice u onom "slabijem" nenositeljskom sesiru i tako ce put do treceg pretkola biti znatno otezan.Nasi moguci protivnici su:

1. Hapoel Tel-Aviv
2. Sparta Praha
3. Rosenborg BK
4. FC Salzburg
5. Litex Lovech
6. Dinamo Zagreb
7. Partizan Belgrade
8. BATE Borisov
9. Lech Poznan
10. MSK Zilina
11. Sheriff Tiraspol
12. Omonia Nicosia
13. Debrecen
14. AIK Stockholm
15. Bohemians Dublin
16. Ekranas Panevezys
17. FK Aktobe

Boldirao sam protivnike protiv kojih bi se mogli koliko-toliko ravnopravno nositi,nek' nam je sa srecom i da cujem sada želje u vezi protivnika
Hvala za informacije.AIK naravno 8-)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 20 jun 2010, 10:54

AIK, EKRANES. ;)
1996

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 20 jun 2010, 11:02

Može se Željo nositi sa ovim boldiranim klubovima. AIK je ove sezone katastrofalan, Aktobe, Ekranas i Bohemians su relativno slabe ekipe, Sheriff zna iznenaditi(mogli smo se to uvjeriti prošle sezone), Omonia je također ekipa s kojom bi se Željo mogao nadigravati. Nadam se da će biti neka od ovih ekipa, te da plavi prođu dalje.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2010, 11:10

mislim da se i sa rosenborgom može igrati, nama leži njihov stil igre.

partizan, hapoel, lech i litex ni pod razno, tu nas nema na mapi. sa spartom, dinamom i salzburgom bi se možda i moglo ako se poklope mnoge stvari...ali ova prva četiri su po meni najgora.

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 20 jun 2010, 11:11

Ima li neko info o ovom Litexu, ja mislim da mozemo sa njim se nositi i proci dalje...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 20 jun 2010, 11:39

Dinamitaš je napisao/la:Ima li neko info o ovom Litexu, ja mislim da mozemo sa njim se nositi i proci dalje...
Mislim da bi bilo dobro pravo izbjeći ekipe kao što su Litex, Partizan, Dinamo tj. ove ekipe koje igraju sličan balkanski fudbal , tj. prilično "ciganski".Dosta su jače od nas realno i nisu finansijski isplative.Također ekipe sa prostora bivšeg sovjetskog bloka su gadne tako da nama najviše odgovaraju ekipe iz skandinavije i zapadne evrope jer oni igraju manje prljavo a možda su tehnički malo slabiji, uz to finansijski isplativiji.
Al kad se sve to određuje kao na lutriji , ni ova naša razmišljanja nemaju nekog hajra al eto :)
Željo - My first love!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 jun 2010, 11:46

AnnesTM87 je napisao/la:Stadion Grbavica !
Kakva je ovo maketa, jel ovo neko malo isprobavao grafičke programe ili se radi o nekim zvaničnim varijantama? :roll:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 20 jun 2010, 11:49

U koliko sati je prenos izvlacenja :?:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jun 2010, 11:49

AYAN je napisao/la:
Kakva je ovo maketa, jel ovo neko malo isprobavao grafičke programe ili se radi o nekim zvaničnim varijantama? :roll:
Ma ovo je stara maketa iz 2001 ili 2002.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 jun 2010, 11:53

bistrikboy je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
Ma ovo je stara maketa iz 2001 ili 2002.
Jbg...2012 će biti 10 godina kako je napravljena ta maketa... do sad su se mogla napravit 4 takva stadiona iz temelja... :|
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, nindza i 52 gosta.