FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 sep 2013, 15:37

Mico da moze izdrzat 90 minuta bi i igrao u prvoj postavi. Mi sa tribina trazimo da ga uvede u igru kad ne ide (sto i radi), a ja licno ne trazim da igra od prve minute osim na gostovanjima mozda jer nema on kuveta za to..

Prses nema mjesta u timu koji zeli da se plasira u PL i tacka. toliko o njemu kao igracu. Da malo smanji Vivu mozda, ali ovako jedva da na klupi ima mjesta u timu koji ima neke ambicije.

Rahmanovic i Jusufovic citavo ljeto traze stan u Sarajevu, pouzdano znam da sanse nije bilo da zaigraju u Slobodi tako da ne lupajte o tome kako su htjeli u Slobodu a neko im nije dao...za Velagica eto lik rece koliko igra u Podrinju, sta onda hoce u Slobodi itd itd..opcenito jedne od najgorih generacija Slobode od kojih vrijede Rahmanovic, Jusufoci, Amer Bekic , Piric i Gojkovic a pricati da bi i jednom od njih menadzeri dali da pridju Slobodi (kao i da oni zele u Slobodu) je smijesno...ta prica je cisto podmetanje noge Amziru, i pokusaj drmanja pozicije covjeku tako sto ce se raja okrenut protiv njega pricom kako nasa djeca ne igraju. Koja ba djeca , sto valja otislo je...ako zelite da nasa djeca igraju u Slobodi lincujte i napadajte Husarica i Adema, al jbg za to treba damu da se Ademu nesto kaze ;) .

kad smo vec kod krugova bliskih bivsoj upravi trenutno se vesele "informaciji" kako ce Azmir otic ako ga Jasmin ne primi ovih dana (jos ga nije debil primio, lakse do Boga doc nego kod jednog obicnog papka). Pa eto sa svih strana se sabotira taj sastanak, to im je trenutna "nada".
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 28 sep 2013, 16:04

rukfash je napisao/la:Tz Bulevar 87

Zivi bili pa vidjeli ...
Ova pojacanja nas nece uvesti u PL sa ovim trenerom nikada , to je poenta price a kad vec budes stalno 2 ili 3 u ligi nek igraju tvoji mladi igraci , sta tu nema veze sa fudbalom drug ? Nisam nikakav frakcionar vec znam dobro gdje god nemas domacih igraca nema ni ekipe na duge staze !
Cejvanovic, Salihovic, Omic, Efendic, Mehidic su domaci igraci iz nase skole i igraju u prvih 11.

A koliko sam vidio priliku dobijaju i Karlos, Prses, Mrle, Jaganjac, Mico...
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 28 sep 2013, 17:12

Mehidic nasa skola? :D
075

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 sep 2013, 21:05

Claus je napisao/la:Uvijek su gostovanja u Hercegovini bila teška za Slobodu. Sjećam se da smo rijetko donosili bod(ove) iz Mostara, ŠB-a, možda jedino da nam je Posušje bilo sretno "one" sezone. :D Ah, da, i deklasiranje GOŠK-a. :mrgreen: Sada nas redovno tamburaju Branitelj, Čapljina, GOŠK... Za nadat se uspjehu, ali teško. Jedinstvo se pojačava, doveli su Safeta Nadarevića, bivšeg štopera reprezentacije, premda im se i trener promijenio. Možda bi to moglo uticati na njih, pozitivno ili negativno - vidjet ćemo. Mi sve imamo u svojim rukama, a najslabija karika ovog tima je upravo Karić.
jedino smo Sirokom cesto uzimali pokoji bod I to je to..bas smo im bili tamo neugodan protivnik
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 sep 2013, 10:45

Crveno - crni trenirali u Međugorju

slika

Naši prvotimci danas su stigli u Međugorje, a nakon kratkog predaha odradili su trening na terenu sportskog centra Circle International.
Stručni štab Crveno - crnih odlučio je da na današnjem treningu ekipa uigrava više aspekata fudbalske igre.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Crveno - crni su tako uigravali taktičku postavku igre za GOŠK, odbranu i napad iz prekida sa više različitih pozicija, kontre i polukontre, te slobodne udarce i penale.

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 29 sep 2013, 12:05

volim te slobodooooooo ti si nasa svetinja

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 sep 2013, 16:01

Kako neprofesionalno izgleda ovaj tekstualni prijenos na stranici Slobode.

"iniciativa", "al smo", "al bez ozbiljnih", "golmana ribića", nigdje točke i zareza, neujednačen font-size

Svaka čast za stranicu i praćenje kluba preko iste, ali ovo izgleda užasno. :?
Hayley <3

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 sep 2013, 16:04

ne zabušavaj, inače ćeš otići u kaznu :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 sep 2013, 16:05

badblueboylivno je napisao/la:Kako neprofesionalno izgleda ovaj tekstualni prijenos na stranici Slobode.

"iniciativa", "al smo", "al bez ozbiljnih", "golmana ribića", nigdje točke i zareza, neujednačen font-size

+1

Stvarno je iritantno, pogotovo za nas koji "volimo" pravopis. :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 sep 2013, 16:08

badblueboylivno je napisao/la:Kako neprofesionalno izgleda ovaj tekstualni prijenos na stranici Slobode.

De sta glumis profesora bolan, covjek pise sa stadiona preko mobitela, i ja bi ovako grijesio preko moba.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 sep 2013, 16:09

fukara87 je napisao/la:

De sta glumis profesora bolan, covjek pise sa stadiona preko mobitela, i ja bi ovako grijesio preko moba.
I to što kažeš, dobro je da ikako imamo stranicu i tekstualni prenos. :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 sep 2013, 16:13

Ako preko mobitela može ući na joomla server i ažurirati stranicu, sigurno može to uraditi i bez katastrofalnih grešaka.

Samo dajem prijedlog kako poboljšati neke stvari (i kod Dinamove stranice sam vidio neke greške, poslao mail, uvažili su), ne sprdam niti omalovažavam ičiji rad. ;)
Hayley <3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 sep 2013, 16:15

da ba lik sa telefona pise svaku gostujucu tekmu..sta ce ebiga hvala mu i na ovome
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 29 sep 2013, 16:15

badblueboylivno je napisao/la:Ako preko mobitela može ući na joomla server i ažurirati stranicu, sigurno može to uraditi i bez katastrofalnih grešaka.

Samo dajem prijedlog kako poboljšati neke stvari (i kod Dinamove stranice sam vidio neke greške, poslao mail, uvažili su), ne sprdam niti omalovažavam ičiji rad. ;)

Kada pratiš utakmicu preko interneta, bitno mi je saznati info os svom klubu, pa taman s milion grešaka. Svi želimo hitnu informaciju

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 sep 2013, 16:17

ljudi bolji od nas prvo poluvrijeme al nadam se da ce neka frljoka uletiti u drugom pa da dusmani kazu da smo kupili :lol: al samo ih hladno nabijemo na nesto ;)
Sloboda Tuzla

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 29 sep 2013, 16:17

U Bihacu je taj vas covjek slao sa laptopa informacije na vasu stranicu, sjedio sam iza njega.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 29 sep 2013, 16:20

badblueboylivno je napisao/la:Ako preko mobitela može ući na joomla server i ažurirati stranicu, sigurno može to uraditi i bez katastrofalnih grešaka.

FYI, There is no such thing as Joomla Server. Ako vec kritkujes informisi se...

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 29 sep 2013, 16:21

0-0 nebi ja imao nista protiv da ovako ostane, jeste da se svi nadaju kao i ja cudu, al i ovo je ekstra rez i Gabele, hajde momci izdrzite

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 29 sep 2013, 16:23

Dobro je da covjek moze ikako slati i pisati povratne informacije na stranici, nisu svi stadioni pokriveni wIreless konekcijom, i nemaju svi stadioni uvjete gdje ce covjek bez problema sjesti i koristiti wifi na bilo na mobitelu ili laptopu...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 29 sep 2013, 16:26

anonymous001 je napisao/la:
TRUST je napisao/la:0-0 nebi ja imao nista protiv da ovako ostane, jeste da se svi nadaju kao i ja cudu, al i ovo je ekstra rez i Gabele, hajde momci izdrzite
izgubicete vidjeces nemoj se previse nadati da ti to razocarenje nebi bilo preveliko haha :lol:
Ako izgubimo pa sta, ja volim i voljet cu Slobodu bez obzira na sve, a inace nevalja se radovati tuđoj nesreci kad tad se to nekom igrom slucaja vrati u zivotu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 4 gosta.