Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
I sad se tek osjeti historijski značaj finala AO 2017. godine. Da je Rafa kojim slučajem sačuvao onaj brejk u petom setu, danas bi igrao za poravnanje s Fedom, obojica bi po 19 imali i samo bi bilo pitanje trenutka kad će ga prestići.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dodas egal mec s Djoletom na WM prosle godine jer bi i to uzeo u finalu i finale s Wawrijom 2014 na AO. Al jbg sad..bodi123 je napisao/la:I sad se tek osjeti historijski značaj finala AO 2017. godine. Da je Rafa kojim slučajem sačuvao onaj brejk u petom setu, danas bi igrao za poravnanje s Fedom, obojica bi po 19 imali i samo bi bilo pitanje trenutka kad će ga prestići.
Steta sto je Tim morao igrat 4 dana zaredom. Mogao se on fino ovdje ganjat sa Nadalom al ovako je samo pitanje vremena kad ce crknut xd
Ma spremniji je on od Rafe i ovakav, lik je jak ko konj, neće sigurno pobjednika odlučit fizička sprema.darker10 je napisao/la:Steta sto je Tim morao igrat 4 dana zaredom. Mogao se on fino ovdje ganjat sa Nadalom al ovako je samo pitanje vremena kad ce crknut xd
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bgmi je odličan za sada. Vidjećemo koliko može zadržat ovaj nivo.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Strasan je Thiem ove godine na sljaci, ali bas strasan, u rangu Wawrinke kad je uzeo RG 2015. Samo da zadrzi ovaj nivo pa da gledamo 5 setova.
27.10.2020
Ako iko ima igru protiv Nadala, to je on, samo da ga gluposti ne dovedu do nekog pada intenziteta
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Romagnoli13
- Kontakt:
U ovom ritmu Thiem neće izdržati ni sat i po.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Strašan meč za sad, nadam se da će otić u pet setova na ovom nivou, pa ko pobijedi pobijedi.
Kakav tenis, auf, strahota
Thiemova defanziva u ranga Endijeve 2016. godine, nenormalan je lik sta sve stiže
Vrhunski su obojica za sad, Thiem ako uspije držat ovaj nivo, sto će biti izuzetno tesko, može napravit ovaj meč u neku ruku neizvjesnim
Thiemova defanziva u ranga Endijeve 2016. godine, nenormalan je lik sta sve stiže
Vrhunski su obojica za sad, Thiem ako uspije držat ovaj nivo, sto će biti izuzetno tesko, može napravit ovaj meč u neku ruku neizvjesnim
Pa da. Jos covjek igra par dana zaredom. Da je kojim slucajem imao bar jucerasnji dan odmora mozda bi i mogao drzat ovaj tempo duzi period. Ovako samo cekaj kad ce prestat moc stizat ovo sto sad stize.Romagnoli13 je napisao/la:U ovom ritmu Thiem neće izdržati ni sat i po.
Prvi set je sve. Ako ga izgubi i Thiem ce past.
I to i bi lol
Bespotrebno žuri i onda glupo griješi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kako igraju, ali Thiem bi mogao izgorit... ovaj break ga Nadal našamara
Gubitak koncentracije 3min i Nadal to naravno zna kazniti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Organizatori su mogli premjestiti finale za sutra. Tako da i Theim ima makar dan odmora. Ovako je u finale došao poprilično umoran i to protiv igrača koji je svakako fizički nadmoćniji, a i puno svježiji je Rafa došao u Finale.darker10 je napisao/la:Pa da. Jos covjek igra par dana zaredom. Da je kojim slucajem imao bar jucerasnji dan odmora mozda bi i mogao drzat ovaj tempo duzi period. Ovako samo cekaj kad ce prestat moc stizat ovo sto sad stize.Romagnoli13 je napisao/la:U ovom ritmu Thiem neće izdržati ni sat i po.
Prvi set je sve. Ako ga izgubi i Thiem ce past.
Ako izgubi prvi set, šanse mu padaju na minimum za titulu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Eh sad je vec postalo nemoguce. Brejk je morao zadrzat i to ti je to. Tesko jest al je pod moranje iskoristit takvu priliku ako se dobije.
Rafito ko svicarski sat, uz strasno visok intenzitet i reduciran broj gresaka na minimum minumuma, protiv ovoga se ne može nit je kad moglo jbg, bez obzira sto je i Thiem maestralan
Kako se raspade zadnja dva gema. Rafa neda laganih poena, tako da Thiemu ce biti sve teze i teze. Kad bi koliko toliko zadrzao tempo da gledamo barem jos sat dva vremena odlicnog tenisa.
Ma ne krece se kao na pocetku. Stalno djelic sekunde kasni na loptu i greske su rezultat toga.
Barem je servis sad bolji.
Barem je servis sad bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.